Bugunu bos gecirmekızlarrrr benim testlerim nasıl ????? dün geceyi değerlendirdik bugün boş yarın devam sizce uygunmudur
Geçti artık canım kısmet olursa olurBugunu bos gecirme
Marketlerde var canim papatyaBen kurutmadım ama yazın papatya
Aynen canm bnmde senden farkim yok bugunu degerlendirmem gerek ama limoni havalar bugunGeçti artık canım kısmet olursa olur
Hayirlisi artik canim bat ne zaman seninEşim uyudu benim de canım benimde başım çatlıyo
Ben yaptım canım koyuydu biraz ama kız kardeşime sordurdum doktora belli olmaz ordan demiş doktorYumurtlama gecip adete yakin zamanda yine ovulasyn testi yapan var mi aranizda nasil cikiyor o zaman
Benim de 3-4 gunum var merak ettm yaptim sadece tek cizgi ciktiBen yaptım canım koyuydu biraz ama kız kardeşime sordurdum doktora belli olmaz ordan demiş doktor
İnşallah tatlım ya hadi sende bi haber ver bize. Şöyle bi hamileyimmmm kızlar diye gel buraya :) sonra tek tek dökülelim. Hepimiz hamis olacaz gibime geliyorKızlar bende bir kaç gündür giremiyorum nete iyi haberlerinizi aldıkça çok sevindim bende birkaç gündür uykusuzluk kasık ağrısı bacaklarda ağrı ve göğüs ağrısı var ve adetim 2gün geçti ama hep dengesizlik oluyor o yüzden Vee geç yumurtladigim içinde beklemedeyim inşallah iyi haberlerle gelirim
Markette aktarlarda da var canum yakın olsak ben sana verirdim..kaynatir getirirdim hemdeBen kurutmadım ama yazın papatya
Saol canım insallah ne guzel olur dusuncesi bile muhteşemÇok sevindimharika bir haber hayırlı olsun canim sayımız daha çok artsın
Nem yarin bi deneyim bakalım canım. Bende merak ettum ne çıkacak acabaYumurtlama gecip adete yakin zamanda yine ovulasyn testi yapan var mi aranizda nasil cikiyor o zaman
Ah ah canım benim bilmem mi o ümitsizlileri. Sabretmenjn çok zor geldiği anları, hiç olmayacak düşünceleri derken oluveriyomus iste. Rabbim en kısa Zamanda nasip eder inşallah. Dualarım sizlerle.İyi dusunmeye calisiyorum ama sona yaklastikca da bu ay olmadi galiba diyorum nasip
Çok saol canım. En kısa Zamanda senden de güzel haberler aliriz inşallahCanım çok sevindim tebrik ediyorum
Canim ilk defa bu ay ovi testi kullandım. 13. Gun koyu gordum. 13, 14,16. 18. Günler değerlendirdik. Oncsinde 4 gün kadar ilişki olmamıştı.
Yaptim canm bu sfer biraz daha koyu ckti. bekliyorum normalde 24 u ovilasyonum tahmini bakalim nezaman olucak :)Hergun yapıyorsan koyu çizgiyi görmemiş olman imkansız tatlım. Ayrıca 12. Gün daha erken. Merak etme bekle azcik daha :) akşam bidaha yap istersen, eğer testin çizgisi dune gore açık renk ise.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?