Kararlıyım ovulasyon testine

Benim daha var canım testleri işte günü denk getirebilmek için uğraşıyorum

Kızlar bende bir kaç gündür giremiyorum nete iyi haberlerinizi aldıkça çok sevindim bende birkaç gündür uykusuzluk kasık ağrısı bacaklarda ağrı ve göğüs ağrısı var ve adetim 2gün geçti ama hep dengesizlik oluyor o yüzden Vee geç yumurtladigim içinde beklemedeyim inşallah iyi haberlerle gelirim

İnşallah tatlım ya hadi sende bi haber ver bize. Şöyle bi hamileyimmmm kızlar diye gel buraya :) sonra tek tek dökülelim. Hepimiz hamis olacaz gibime geliyor gerçi benim umudum çok çok küçük. Ama olsun işte :)

B bayraa hayirli olsun darisi bizim basimiza nasil kaldin anlat bakim ovulasyon testi kullandinmi degerlendirmeleren nasil oldu canm
Canim ilk defa bu ay ovi testi kullandım. 13. Gun koyu gordum. 13, 14,16. 18. Günler değerlendirdik. Oncsinde 4 gün kadar ilişki olmamıştı.
Hemrn kalkmiyodum bi iki saat yatiyodum derken oluverdi canım artık ümidini kestiğm anda. Ve bu ay tedaviye başlayacaktık.
Rabbim hepimize nasip etsin İnsan bi rahatliyo en azından

Hergun yapıyorsan koyu çizgiyi görmemiş olman imkansız tatlım. Ayrıca 12. Gün daha erken. Merak etme bekle azcik daha :) akşam bidaha yap istersen, eğer testin çizgisi dune gore açık renk ise.
Yaptim canm bu sfer biraz daha koyu ckti. bekliyorum normalde 24 u ovilasyonum tahmini bakalim nezaman olucak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…