Aman Allahım. Hazine gibi o koyu çizgiler bana gore :) kaçırma bidaha canımKizlar ben geçen ay acemi kullanicydm 2 gün üst üste kopkoyu çift çizgi görmeme rağmen ilişki olmadi tekrar başlıyorum inşallah bu sefer tutar
Olsun canım benim umut olduktan sonra herşey olur inşallah ay hadi inşallah bakalım bekliyorumİnşallah tatlım ya hadi sende bi haber ver bize. Şöyle bi hamileyimmmm kızlar diye gel buraya :) sonra tek tek dökülelim. Hepimiz hamis olacaz gibime geliyorgerçi benim umudum çok çok küçük. Ama olsun işte :)
Canm resmen 28.gun yumurtladm bende heralde hamileyim ondan böyle çıktı sandm acemilik işte hatta o gunlerde ilişki de olmamıştı
Canım ovulasyon testini hergun yaptığında goreceksinki her geçen gün biraz daha belirginleşiyor. Ama belirginleşmeye başlaması adetten kaç gün sonra olur onu bilemem. Benimki 16. gün mü olmuştu ne hatırlamıyorum. Ama 16. Günden onceki gün belliydi ertesi günün köyü çizgi olacağı. Çünkü hafiften koyuydu 15. Gün. Sonra 16. gün kopkoyu oldu. Ben 15,16,17 günlerini degerlendirdim. Ama seninkinin surekli silik çıkması daha erken olduğundan tatlimkizlar ben 9.gunumde (adetim bittikten 4 gun sonra) ovulasyon testi yaptim, silik cizgi cikti, 2 gun bekledim, 12.gunumde tekrar yaptim bu kez hic cizgi cikmadi, bu da zamanla mi koyulasiyor acaba? yani test yapmadigim 2 gun yumurtladim mi? yoksa henuz olmadi mi? 12.gunku testte hic cizgi cikmayinca merak ettim.
ovulasyon testlerindeki cizgi de birkac gun icinde koyulasan bir cizgi mi oluyor yoksa bir anda mi olusuyor? yapanlardan ogrenmek istiyorum.
Canım ovulasyon testini hergun yaptığında goreceksinki her geçen gün biraz daha belirginleşiyor. Ama belirginleşmeye başlaması adetten kaç gün sonra olur onu bilemem. Benimki 16. gün mü olmuştu ne hatırlamıyorum. Ama 16. Günden onceki gün belliydi ertesi günün köyü çizgi olacağı. Çünkü hafiften koyuydu 15. Gün. Sonra 16. gün kopkoyu oldu. Ben 15,16,17 günlerini degerlendirdim. Ama seninkinin surekli silik çıkması daha erken olduğundan tatlim
Ben yaptım canım. Beklemedeyim. Tutup tutmadığından emin değilim. Pek umutluda değilim. Ama Allah büyük. Bat 5 işte. Bekliyorumtamam canim sagol, sen de mi bu ay ovulasyon testi yapiyorsun?
Hadiii hayırlısı canimmmmmm inşallah pozitifffff olcak :)Kan verdim bekliyorum caanlar
Amin kuzuumHadiii hayırlısı canimmmmmm inşallah pozitifffff olcak :)
Ben yaptım canım. Beklemedeyim. Tutup tutmadığından emin değilim. Pek umutluda değilim. Ama Allah büyük. Bat 5 işte. Bekliyorum
İyi yaptın canım. Bende ilk defa demiyorum. İnşallah tutmuştur. Haftasonu test yapacamhayirlisi olsun insallah olmustur, ben de 4 aydir deniyorum, bu ay bu testleri denemek istedim.
Canım koyu çizgiyi gordugun gün dahil üç gün üst üste beraber olman gerekiyor. Niye ara veriyosunnnnnn :)kızlar ben cumartesi koyu çizgiyi gördüm ve ilişki oldu pazar boşluk verdik pazartesi yani bugun bakıcaz yine sizde ara veriyormusunuz
1 yıldır bıktık artık yaww :))) ondan ara veriorumCanım koyu çizgiyi gordugun gün dahil üç gün üst üste beraber olman gerekiyor. Niye ara veriyosunnnnnn :)
Evet hatta biraz koyu da çıkmıştı ama 28.gun 2.cizgi 1. Den çok koyuydu şaşrdm inşallah bidahaki olduğunda degerlendircemDaha onceki gunler yaptiklarinizda silik cizgi cikiyor muydu?
Bende 7 ay oldu canım deneye deneye öldüm:) inşallah tuttururuz bu sefer1 yıldır bıktık artık yaww :))) ondan ara veriorumcanım diyorlarya birgün ara verin diye genel olarak sperm kalitesi açısından ama ovude doğru dediğin gibi olsa daha ii tabii gerçi ben hertürlü denedim olmuyor artık deliye vurdum hırs yaptım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?