Kararlıyım ovulasyon testine

Olsun canım benim umut olduktan sonra herşey olur inşallah ay hadi inşallah bakalım bekliyorum

kizlar ben 9.gunumde (adetim bittikten 4 gun sonra) ovulasyon testi yaptim, silik cizgi cikti, 2 gun bekledim, 12.gunumde tekrar yaptim bu kez hic cizgi cikmadi, bu da zamanla mi koyulasiyor acaba? yani test yapmadigim 2 gun yumurtladim mi? yoksa henuz olmadi mi? 12.gunku testte hic cizgi cikmayinca merak ettim.
ovulasyon testlerindeki cizgi de birkac gun icinde koyulasan bir cizgi mi oluyor yoksa bir anda mi olusuyor? yapanlardan ogrenmek istiyorum.

Canım ovulasyon testini hergun yaptığında goreceksinki her geçen gün biraz daha belirginleşiyor. Ama belirginleşmeye başlaması adetten kaç gün sonra olur onu bilemem. Benimki 16. gün mü olmuştu ne hatırlamıyorum. Ama 16. Günden onceki gün belliydi ertesi günün köyü çizgi olacağı. Çünkü hafiften koyuydu 15. Gün. Sonra 16. gün kopkoyu oldu. Ben 15,16,17 günlerini degerlendirdim. Ama seninkinin surekli silik çıkması daha erken olduğundan tatlim

tamam canim sagol, sen de mi bu ay ovulasyon testi yapiyorsun?

Canım koyu çizgiyi gordugun gün dahil üç gün üst üste beraber olman gerekiyor. Niye ara veriyosunnnnnn :)
1 yıldır bıktık artık yaww :))) ondan ara veriorum canım diyorlarya birgün ara verin diye genel olarak sperm kalitesi açısından ama ovude doğru dediğin gibi olsa daha ii tabii gerçi ben hertürlü denedim olmuyor artık deliye vurdum hırs yaptım :)

Bende 7 ay oldu canım deneye deneye öldüm:) inşallah tuttururuz bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…