- 6 Nisan 2016
- 323
- 365
- 103
gözün aydınnnnn sağlıkla kucağına al inşşşKızlar kan testim de pozitif haydi hayırlısıyla aynı heyecanla darısı başınıza ballarımAllahım isteyen herkese nasip etsin inşallah dudaktım sizlerle
Amin caanım hepinize nasip olsun inşallahgözün aydınnnnn sağlıkla kucağına al inşşş
Canım benimmmm çok şükür hamissin. Hayırlı olsun inşallah :)Kızlar kan testim de pozitif haydi hayırlısıyla aynı heyecanla darısı başınıza ballarımAllahım isteyen herkese nasip etsin inşallah dudaktım sizlerle
Oyyy kuzum çok saol Allahm size de nasip etsin sizden de duyayım inşallah böyle güzel hayırlı haberlerCanım benimmmm çok şükür hamissin. Hayırlı olsun inşallah :)
İnşallah canım benim. Senin belinde ağrı varmi canım. Bide çok uykulu hissediyormusun kendiniOyyy kuzum çok saol Allahm size de nasip etsin sizden de duyayım inşallah böyle güzel hayırlı haberler
Hayırlı olsun canımKızlar kan testim de pozitif haydi hayırlısıyla aynı heyecanla darısı başınıza ballarımAllahım isteyen herkese nasip etsin inşallah dudaktım sizlerle
Selam canım bence kacirmazsinkızlar selam.. ovü testlerim geldi. ben reglimin 4. ve son günündeyim.. ortalama 30-35 günde bir oluyorum. ne zaman başlayayım...10. günde başlasam kaçırmam dimi?
bu arada hamile kalan arkadaşları tebri ediyorum.....
Hyrlı olsun cnm Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsinAmin caanım hepinize nasip olsun inşallah
Bel Ağrı'm benim genellikle var caanım sabahın 5-6sında uyandırıyor beni sonra gün içinde uyukluyorumİnşallah canım benim. Senin belinde ağrı varmi canım. Bide çok uykulu hissediyormusun kendini
Hayırlı olsun canım
Cok saol caaanımHayırlı olsun canım
Amiin tatlım hepimiz inşallahHyrlı olsun cnm Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin
Kızlar kan testim de pozitif haydi hayırlısıyla aynı heyecanla darısı başınıza ballarımAllahım isteyen herkese nasip etsin inşallah dudaktım sizlerle
Hayırlı olsun canım benim sağlıkla kucağına al inşallahKızlar kan testim de pozitif haydi hayırlısıyla aynı heyecanla darısı başınıza ballarımAllahım isteyen herkese nasip etsin inşallah dudaktım sizlerle
canım 10.günde başlarsan kaçırmazsın benimde en kısa adetim 26 gün sürmüştü ona göre hesapladım 8.günde basladım bugün koyu çizgiyi gördümkızlar selam.. ovü testlerim geldi. ben reglimin 4. ve son günündeyim.. ortalama 30-35 günde bir oluyorum. ne zaman başlayayım...10. günde başlasam kaçırmam dimi?
bu arada hamile kalan arkadaşları tebri ediyorum.....
İnşallah caanım Allahım olamayanlara isteyenlere de nasip etsin inşallahTebrik ederim canim..Allahim hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin insallah
İnşallah caanım Allahım olamayanlara isteyenlere de nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?