Kararlıyım ovulasyon testine

İnşallah caanım Allahım olamayanlara isteyenlere de nasip etsin inşallah
Canimm hadi hayırlı olsun çok çok sevindim. Rabbim kucağına almayı nasip etsin.
Rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu çok güzel bi duygu çok sukur.
Değerin kac geldi canım.
Gününe gore 4 haftayı doldurmus oluyo mu.

Duygunun dediği gibi canim gün gün koyulaşıyo belki de yaparken fazla sıvı tükettiysende hiç çizgi çıkmamış olabilir ikinci 3 gibi yapıyordum ben çok net çıkıyordu bu zamanı tavsiye ederim sana da benim hep silik çıktı sonra gün gün koyulaştı hoşgeldin aramıza umarım sahada güzel haberler getirir bu test

Cok sağol caaaanım inşallah sağlıcakla kucağımıza alır güzel bi hamilelik dönemi yaşarız benim biraz yüksek çıktı ama sanırım erken tutunmuş yavruuum ne kadar istediğimizi anladıysa artık. 4hafta caanım 471 benim de değerim maşallah diyelim ve inşallah güzel sonuçları alırız hala korkuyorum bişey olursa diye Allahım sevincimizi daim eder inşallah

Belimin ağrısı kalcama ve bacaklarima vuruyor kızlar bi bilgisi olan varmı ve eklem yerlerim ara sıra sizliyor
Ben de öyleydi caanım inşallah doğru hissediyorsun göğüs büyümesine ağrımasına takılma o ben de daha bugün var farkedilir şekilde o yüzden kuzum inşallah Zaman'la daha belirtin çıkar ama dayanamayıp test yapacak olursan da 3-2gün kala yap 5bence erken caanım

Şu iki gün ben de kabızlıkla başlayan bi kılkurdu hissi var sinir bozucunapcam bilmiyorum şu sürece kadar migrenim tuttu ilaç almadım adet sancım oldu son adetimde hap almadım kahve manyağıyım kahve içmedim kurttan dolayı da ilaç. Almak istemiyorum acaba ne yapabilirim

Sağol canım benim. İnşallah söylediğin gibidir :) test için beklicem biraz daha. Sen adetine kaç gün kala yapmistin canim

Maşallah minnaga annesi.
Bende bugün yine kan verdim 398 geldi.
Bende de aynı korku var inşallah bisey olmaz Rabbim e emanet artuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…