Canimm hadi hayırlı olsun çok çok sevindim. Rabbim kucağına almayı nasip etsin.İnşallah caanım Allahım olamayanlara isteyenlere de nasip etsin inşallah
Ayyy evet yumuryluyosun boş durma canimcanlar bugun koyu çizgiyi gördüm bugün yumurtluyorum dimi
Duygunun dediği gibi canim gün gün koyulaşıyo belki de yaparken fazla sıvı tükettiysende hiç çizgi çıkmamış olabilir ikinci 3 gibi yapıyordum ben çok net çıkıyordu bu zamanı tavsiye ederim sana da benim hep silik çıktı sonra gün gün koyulaştı hoşgeldin aramıza umarım sahada güzel haberler getirir bu testkizlar ben 9.gunumde (adetim bittikten 4 gun sonra) ovulasyon testi yaptim, silik cizgi cikti, 2 gun bekledim, 12.gunumde tekrar yaptim bu kez hic cizgi cikmadi, bu da zamanla mi koyulasiyor acaba? yani test yapmadigim 2 gun yumurtladim mi? yoksa henuz olmadi mi? 12.gunku testte hic cizgi cikmayinca merak ettim.
ovulasyon testlerindeki cizgi de birkac gun icinde koyulasan bir cizgi mi oluyor yoksa bir anda mi olusuyor? yapanlardan ogrenmek istiyorum.
Cok sağol caaaanım inşallah sağlıcakla kucağımıza alır güzel bi hamilelik dönemi yaşarız benim biraz yüksek çıktı ama sanırım erken tutunmuş yavruuum ne kadar istediğimizi anladıysa artık. 4hafta caanım 471 benim de değerim maşallah diyelim ve inşallah güzel sonuçları alırız hala korkuyorum bişey olursa diye Allahım sevincimizi daim eder inşallahCanimm hadi hayırlı olsun çok çok sevindim. Rabbim kucağına almayı nasip etsin.
Rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu çok güzel bi duygu çok sukur.
Değerin kac geldi canım.
Gününe gore 4 haftayı doldurmus oluyo mu.
Evet canım koyulaştı wallahi çok gerilmiştimAyyy evet yumuryluyosun boş durma canim
İnşallah gebelik testinide bu şekilde goruruz
Bak ne güzel de koyulasti gordun mu
Adetine kac gun var canim acaba hamilemisin :)Belimin ağrısı kalcama ve bacaklarima vuruyor kızlar bi bilgisi olan varmıve eklem yerlerim ara sıra sizliyor
5 gün var canım adetime. Ama gogus uclarim agrimiyor. İç kısmı ağrıyor. Hicbise anlamıyorumAdetine kac gun var canim acaba hamilemisin :)
Ben de öyleydi caanım inşallah doğru hissediyorsun göğüs büyümesine ağrımasına takılma o ben de daha bugün var farkedilir şekildeBelimin ağrısı kalcama ve bacaklarima vuruyor kızlar bi bilgisi olan varmıve eklem yerlerim ara sıra sizliyor
Ona bakarsan bende hic belirti yok :) ama azicik da olsa umut var sen de iyi dusun insallah hamilesindir ama degilsen de calismaya devam yilmak yok5 gün var canım adetime. Ama gogus uclarim agrimiyor. İç kısmı ağrıyor. Hicbise anlamıyorum
Sağol canım benim. İnşallah söylediğin gibidir :) test için beklicem biraz daha. Sen adetine kaç gün kala yapmistin canimBen de öyleydi caanım inşallah doğru hissediyorsun göğüs büyümesine ağrımasına takılma o ben de daha bugün var farkedilir şekildeo yüzden kuzum inşallah Zaman'la daha belirtin çıkar ama dayanamayıp test yapacak olursan da 3-2gün kala yap 5bence erken caanım
Tabiki devam canım. Hiçbirimiz yilmicaz. Yine burda olacaz hepberaber. Tutana kadar :)Ona bakarsan bende hic belirti yok :) ama azicik da olsa umut var sen de iyi dusun insallah hamilesindir ama degilsen de calismaya devam yilmak yok
Ben adete 3kala yaptım bugün ya yarın cok cok zorlasan Çarşamba günüm olabilirdi caanımSağol canım benim. İnşallah söylediğin gibidir :) test için beklicem biraz daha. Sen adetine kaç gün kala yapmistin canim
Bende bikac güne yaparım canim. İnşallah iyi haber veririm sizlere :)Ben adete 3kala yaptım bugün ya yarın cok cok zorlasan Çarşamba günüm olabilirdi caanım
İnşallah caaanım Allahım Hakkı'mızda hayırlısını versin inşallah kalbini ferah tut caanım benimBende bikac güne yaparım canim. İnşallah iyi haber veririm sizlere :)
Maşallah minnaga annesi.Cok sağol caaaanım inşallah sağlıcakla kucağımıza alır güzel bi hamilelik dönemi yaşarız benim biraz yüksek çıktı ama sanırım erken tutunmuş yavruuum ne kadar istediğimizi anladıysa artık. 4hafta caanım 471 benim de değerim maşallah diyelim ve inşallah güzel sonuçları alırız hala korkuyorum bişey olursa diye Allahım sevincimizi daim eder inşallah
Benim de 2-3 gunum kaldi ama test falan yapmiycam gecikmeyi bekliycem hayal kirikligina ugramak istemem
Benimde bacaklarimda bi halsizlik vardı canım. Bacaklarim dermani kalmıyordu bi ağrı oluyodu ara ara.Belimin ağrısı kalcama ve bacaklarima vuruyor kızlar bi bilgisi olan varmıve eklem yerlerim ara sıra sizliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?