Kararlıyım ovulasyon testine

Maşallah minnaga annesi.
Bende bugün yine kan verdim 398 geldi.
Bende de aynı korku var inşallah bisey olmaz Rabbim e emanet artuk.
Seninkine de maşallah caanım keseleriydi kalp atışlarıydı diyerek sayacağız sanırım artık günleri Allahım o günleri de nasip etsin göstersin inşallah Arkadaşlarımızdan da hamiş haberleri duymayı nasip etsin

Amin canım inşallah.
Sağ salim geçer günler insallah.
Dualarım kızlarla güzel haberleriyle daha da mutlu olacaz inşallah

Benimd

Benimde bacaklarimda bi halsizlik vardı canım. Bacaklarim dermani kalmıyordu bi ağrı oluyodu ara ara.
İnşallah sende hamilesindir canim benim ya aklım sende .
İnşallah bitanem yaa aklımdan çıkmıyor hamişlik. Surekli bi belirti var ama husran olmakta istemiyorum sonunda. Kaptırıp gidiyorum kendimi yine :)

Kızlar ya benim tlfnumda iki programda da yumurtlama günü çarşamba gösteriyo testte bugün koyu çizgi yanlış hesaplıyo program herhalde bizde denk getiremedik sanırım

Kızlar ya benim tlfnumda iki programda da yumurtlama günü çarşamba gösteriyo testte bugün koyu çizgi yanlış hesaplıyo program herhalde bizde denk getiremedik sanırım
Program yanlış oluyo canım genelde güvenme onlara bence Ovulasyon bulmuşum iyiki yoksa varya dahaa çook beklerdim

Kızlar nette okudum şimdi beyaz akıntı adet öncesi gelir diyo ama hem bacaklarımda hem kasıklarıma hemde göğüs uçlarımda ağrı var yumurtlamadan bir hafta sonra hemen dijital erken gebelik testi yaptım negatifti o kadar sürede belli olur mu bilmiyorum adetim 3gün geçti olacakmıyım bilmiyorum bişey diyin lütfen kafan şu akıntıya takıldı

Geciktikten sonra tekrar test yap bence canim erken yapmissin cunku

Bence şimdi bidaha yap canım adetin geçmiş nasıl bekliyorsun :) çıkar şimdi kesin. İnşallah güzel haber ver hadi bekliyoruz

kızlar adetime 4 gün var. Test yapsam çıkmaz hicbisekilde dimi, silik çizgi bile çıkmaz zaten korkuyorum negatiften. Bide erken yapmayım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…