- 6 Aralık 2009
- 439
- 213
- 323
Amin canim insallah sizler de saglikla kucaginiza alirsiniz bebislerinizi :)Caaanım inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın sen de dua et bol bol ben belirti yaşamasaydım beklicektim aslında en doğrusu beklemek
İnşallah güzel haberler veririsin canımBenim de 2-3 gunum kaldi ama test falan yapmiycam gecikmeyi bekliycem hayal kirikligina ugramak istemem
Seninkine de maşallah caanım keseleriydi kalp atışlarıydı diyerek sayacağız sanırım artık günleri Allahım o günleri de nasip etsin göstersin inşallah Arkadaşlarımızdan da hamiş haberleri duymayı nasip etsinMaşallah minnaga annesi.
Bende bugün yine kan verdim 398 geldi.
Bende de aynı korku var inşallah bisey olmaz Rabbim e emanet artuk.
Amin canım inşallah.Seninkine de maşallah caanım keseleriydi kalp atışlarıydı diyerek sayacağız sanırım artık günleri Allahım o günleri de nasip etsin göstersin inşallah Arkadaşlarımızdan da hamiş haberleri duymayı nasip etsin
Amin caanım inşallahAmin canım inşallah.
Sağ salim geçer günler insallah.
Dualarım kızlarla güzel haberleriyle daha da mutlu olacaz inşallah
İnşallah bitanem yaa aklımdan çıkmıyor hamişlik. Surekli bi belirti var ama husran olmakta istemiyorum sonunda. Kaptırıp gidiyorum kendimi yine :)Benimd
Benimde bacaklarimda bi halsizlik vardı canım. Bacaklarim dermani kalmıyordu bi ağrı oluyodu ara ara.
İnşallah sende hamilesindir canim benim ya aklım sende .
Sağol tatlım inşallahİnşallah caaanım Allahım Hakkı'mızda hayırlısını versin inşallah kalbini ferah tut caanım benim
Program yanlış oluyo canım genelde güvenme onlara bence Ovulasyon bulmuşum iyiki yoksa varya dahaa çook beklerdimKızlar ya benim tlfnumda iki programda da yumurtlama günü çarşamba gösteriyo testte bugün koyu çizgi yanlış hesaplıyo program herhalde bizde denk getiremedik sanırım
İlk şimdi kullandım ovulasyon testini canım hep programa göre oldu ama kısmet değilmişProgram yanlış oluyo canım genelde güvenme onlara bence Ovulasyon bulmuşum iyiki yoksa varya dahaa çook beklerdim
Canim bende de 2 tane program var yumurtlama gunu aralarinda 1 hafta fark varİlk şimdi kullandım ovulasyon testini canım hep programa göre oldu ama kısmet değilmiş
Geciktikten sonra tekrar test yap bence canim erken yapmissin cunkuKızlar nette okudum şimdi beyaz akıntı adet öncesi gelir diyo ama hem bacaklarımda hem kasıklarıma hemde göğüs uçlarımda ağrı var yumurtlamadan bir hafta sonra hemen dijital erken gebelik testi yaptım negatifti o kadar sürede belli olur mu bilmiyorum adetim 3gün geçti olacakmıyım bilmiyorum bişey diyin lütfen kafan şu akıntıya takıldı
İnşallah bu ay tutar canım tutmazsa yine alıcam testCanim bende de 2 tane program var yumurtlama gunu aralarinda 1 hafta fark varbence teste guven
Bence şimdi bidaha yap canım adetin geçmiş nasıl bekliyorsun :) çıkar şimdi kesin. İnşallah güzel haber ver hadi bekliyoruzKızlar nette okudum şimdi beyaz akıntı adet öncesi gelir diyo ama hem bacaklarımda hem kasıklarıma hemde göğüs uçlarımda ağrı var yumurtlamadan bir hafta sonra hemen dijital erken gebelik testi yaptım negatifti o kadar sürede belli olur mu bilmiyorum adetim 3gün geçti olacakmıyım bilmiyorum bişey diyin lütfen kafan şu akıntıya takıldı
Cok erken tatlım bekle az daha güzel bi kahvaltı yap günlük işlerini halletkızlar adetime 4 gün var. Test yapsam çıkmaz hicbisekilde dimi, silik çizgi bile çıkmazzaten korkuyorum negatiften. Bide erken yapmayım en iyisi
Tamam canım :) cumartesi yapayım en iyisi. Sizde olmazsanız kim böyle durdurabilir beni :) haklisin çok erken. Geç olsun pozitif olsunCok erken tatlım bekle az daha güzel bi kahvaltı yap günlük işlerini hallet
Evet kuzucum aynen öyleTamam canım :) cumartesi yapayım en iyisi. Sizde olmazsanız kim böyle durdurabilir beni :) haklisin çok erken. Geç olsun pozitif olsun
Bugün alim o zman kuzular ya da direk bet Hcg yaptirim gidim bakimGeciktikten sonra tekrar test yap bence canim erken yapmissin cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?