Tamam canım o zman saolasın bugün gidiyorum almaya işten sonra ya da beta hcg gidim yaptırım hayırlısıyla inşallah canım bu arada sakın erken yapma sonra çıkmıyo bekle azcık daha dişini sık zor biliyorum amaBence şimdi bidaha yap canım adetin geçmiş nasıl bekliyorsun :) çıkar şimdi kesin. İnşallah güzel haber ver hadi bekliyoruz
Garanti olsun canım 1 2 gün daha yap derim net koyuluğu gördüysen sadece bi gün yap bence sonrasında ve çalışmalara devamGünaydın canlarbende ilk defa kulladım bu ay test dün akşam dün gece kasıklarım ağrıdı çatladı herhalde yumurta şu an ağrım falan yok bugünde yarında devam ediyimmi teste
Bir iki gün daha beklicem canım. Bak hemen haber ver test yapınca. Merak ettim inşallah sende hamilesindir canım :)Tamam canım o zman saolasın bugün gidiyorum almaya işten sonra ya da beta hcg gidim yaptırım hayırlısıyla inşallah canım bu arada sakın erken yapma sonra çıkmıyo bekle azcık daha dişini sık zor biliyorum ama
Benimde 4 gün kaldi :)Gunaydinn kizlarrr...o programlardan bendede vardi canim ve yanlis hesapliyo . Standart gidiyo yani ilk basta verdigin bilgilerle hep. Ben bu ay ovulasyon testini denedim . Adetime 5 gun var. Bekliyorum . İns olmustur
Canım test negatif çıktıysa bikac gün sonra bidaha yap. Yada kan testiyle öğren. Belki de hamissin ama çıkmıyordur. Hemen umutsuzluğa kapılma tatlım. Dur biraz daha bekleŞimdi kızlar size güzel bir soru regl tarihime 2 gün var ben tabiki dyanamadım dün sabah test yaptım ve tabiki negatif çıktı alıştım zaten :) ama diğer yaptıklarım eşimin korunma çabasında olduğu dönemlerde belki diye :)
Şimdi biz yumurtlama günümün ertesi günü ve sonrasında birlikte olduk bu sabah göğüslerim şişşş ve ağrıyor ayrıca midemde bulanıyor yine olmadı dimi hamile değilim
Yumurtlama tarihim 12 mayıs
Akıntıya takılma canım. Herkeste olmaz. 2 gün daha dayan. Sabahına test yaparsınKızlar bende akıntı da yok
Tmm canım. İnan meraktan catliyorum. Biyandanda korkuyorum değilim diye. Bugün bel agrim fazlalasti. Göğüs agrimda var ama hamilelerin olduğu gibi bi ağrı değil. Adet ağrısı gibi göğüslerim ağrıyor. Ucuyla alakalı bi ağrı yok yani.Akıntıya takılma canım. Herkeste olmaz. 2 gün daha dayan. Sabahına test yaparsın
birşey olmaz canım 5. günü bile olur azı doktorlar 5. günü çağırıyor bu tabi kanamanın kaç gün sürdüğüne bağlıAdet oldum 1 gun erken oldumdoktora gitme vakti geldi artik cuma gunu 4. Gunum olcak gitsem uygun olur degilmi testler icin falan bi sıkıntı olmaz
evet canım cuma uygun o zaman inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınTamamen bitmesi 7-8 gunu buluyor cuma gideyim o zaman artik offf
Bunu duymak o kadar güzel ki :)Canım test negatif çıktıysa bikac gün sonra bidaha yap. Yada kan testiyle öğren. Belki de hamissin ama çıkmıyordur. Hemen umutsuzluğa kapılma tatlım. Dur biraz daha bekle
Ahh o kaptirmak yokmu bende dun dayanamadim test yaptim negatif cikti beraber olali 12 gun oldu reglime 2 gun var.bu sabah goguslerim patlicak sanki hem sis hem agriyor sabah midem bulaniodu falan amann iste hala belirti ariyorum bende ama allahtan umit kesilmezİnşallah bitanem yaa aklımdan çıkmıyor hamişlik. Surekli bi belirti var ama husran olmakta istemiyorum sonunda. Kaptırıp gidiyorum kendimi yine :)
TBK ederim cnm ALLAH sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsinKızlar hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?