Kararlıyım ovulasyon testine

Bence şimdi bidaha yap canım adetin geçmiş nasıl bekliyorsun :) çıkar şimdi kesin. İnşallah güzel haber ver hadi bekliyoruz
Tamam canım o zman saolasın bugün gidiyorum almaya işten sonra ya da beta hcg gidim yaptırım hayırlısıyla inşallah canım bu arada sakın erken yapma sonra çıkmıyo bekle azcık daha dişini sık zor biliyorum ama

Günaydın canlar bende ilk defa kulladım bu ay test dün akşam dün gece kasıklarım ağrıdı çatladı herhalde yumurta şu an ağrım falan yok bugünde yarında devam ediyimmi teste

Günaydın canlar bende ilk defa kulladım bu ay test dün akşam dün gece kasıklarım ağrıdı çatladı herhalde yumurta şu an ağrım falan yok bugünde yarında devam ediyimmi teste
Garanti olsun canım 1 2 gün daha yap derim net koyuluğu gördüysen sadece bi gün yap bence sonrasında ve çalışmalara devam

Netti koyuluk canım bugünde yapıyım ona göre karar veririm yarın yapıp yapmamak için bu hafta çalışmaya devam kuzum eşim arkadaşlarıyla gezmeye bile gitmicek işim var demiş

Şimdi kızlar size güzel bir soru regl tarihime 2 gün var ben tabiki dyanamadım dün sabah test yaptım ve tabiki negatif çıktı alıştım zaten :) ama diğer yaptıklarım eşimin korunma çabasında olduğu dönemlerde belki diye :)
Şimdi biz yumurtlama günümün ertesi günü ve sonrasında birlikte olduk bu sabah göğüslerim şişşş ve ağrıyor ayrıca midemde bulanıyor yine olmadı dimi hamile değilim
Yumurtlama tarihim 12 mayıs

Bir iki gün daha beklicem canım. Bak hemen haber ver test yapınca. Merak ettim inşallah sende hamilesindir canım :)

Canım test negatif çıktıysa bikac gün sonra bidaha yap. Yada kan testiyle öğren. Belki de hamissin ama çıkmıyordur. Hemen umutsuzluğa kapılma tatlım. Dur biraz daha bekle

Akıntıya takılma canım. Herkeste olmaz. 2 gün daha dayan. Sabahına test yaparsın
Tmm canım. İnan meraktan catliyorum. Biyandanda korkuyorum değilim diye. Bugün bel agrim fazlalasti. Göğüs agrimda var ama hamilelerin olduğu gibi bi ağrı değil. Adet ağrısı gibi göğüslerim ağrıyor. Ucuyla alakalı bi ağrı yok yani.

bekleyenlere Allah sabır versin ama gün geçmeden yapmayın kızlar..
bu arada görümcemle konuştum istemeden hamile kalmış.. ayy ben ŞOKKK... biz uğraşırız ederiz olmaz, millet istemeden en ufak bir dikkatsizlikte hamile kalır.. tabi detayına inmedim ama aynen söyledim böyle

Canım test negatif çıktıysa bikac gün sonra bidaha yap. Yada kan testiyle öğren. Belki de hamissin ama çıkmıyordur. Hemen umutsuzluğa kapılma tatlım. Dur biraz daha bekle
Bunu duymak o kadar güzel ki :)
Olmasada ihtimali bile konusurken yuzum guluyor hadi bakalim

İnşallah bitanem yaa aklımdan çıkmıyor hamişlik. Surekli bi belirti var ama husran olmakta istemiyorum sonunda. Kaptırıp gidiyorum kendimi yine :)
Ahh o kaptirmak yokmu bende dun dayanamadim test yaptim negatif cikti beraber olali 12 gun oldu reglime 2 gun var.bu sabah goguslerim patlicak sanki hem sis hem agriyor sabah midem bulaniodu falan amann iste hala belirti ariyorum bende ama allahtan umit kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…