Üzülme canım.Adet oldum 1 gun erken oldumdoktora gitme vakti geldi artik cuma gunu 4. Gunum olcak gitsem uygun olur degilmi testler icin falan bi sıkıntı olmaz
İnsallah canim ya doktora ilk defa gitcem umarim bi sorun yoktur hadi bakalim senden guzel haber aliriz insallah :)Üzülme canım.Diğer aya daha sağlam şekilde giriş yaparsın. Hiç moralini bozma. Sakin sakin bekle, doktoruna git, anlat sorununu. Çok şükür saglikliyiz adet oluyoruz.
İnşallah canım benim. Sorunun yoktur bence tatlım, tutmuyor sadece. Elbet olacak canım hiç bozma moralini. Bak görürsunİnsallah canim ya doktora ilk defa gitcem umarim bi sorun yoktur hadi bakalim senden guzel haber aliriz insallah :)
Biz 1,5 senedir korunmuyoruz ama bebek icin belli gunlerde calismaya son 5-6 aydir basladik umarim dedigin gibidir canimİnşallah canım benim. Sorunun yoktur bence tatlım, tutmuyor sadece. Elbet olacak canım hiç bozma moralini. Bak görürsun
Bende de beyaz var adet akıntısı diyo kimisi öyle olurmuşKızlar bende akıntı da yok
Canım sabret ben 20 sinde yumurtladım bazı bayanlarda oluyormuş geç sabırla devam etKizlaaarrr adetimden bu yana 18 gun gecti ve ben hala yumurtlamadim batta ayin 7 si yumurtlamcam mi yoksa test hep silik
Biz 1,5 senedir korunmuyoruz ama bebek icin belli gunlerde calismaya son 5-6 aydir basladik umarim dedigin gibidir canim
Ben yarın sabah bi gebelik testi yapïcam muhakkak haber ederim sizeeeeBir iki gün daha beklicem canım. Bak hemen haber ver test yapınca. Merak ettim inşallah sende hamilesindir canım :)
Ay peki iliski nasil olcak canim ya indirdigim program da da dun yumurtlama gunum du 3 gun ust uste yapcaktik dabah yapmistim yine yaptim hala silik iliski nasil olcak yapmasak mi o zman bu gunCanım sabret ben 20 sinde yumurtladım bazı bayanlarda oluyormuş geç sabırla devam et
Genellikle 2. Yada 3. Gün yapılıyor testler canım adette o yüzden ya 2 ya 3. Gün git derimAdet oldum 1 gun erken oldumdoktora gitme vakti geldi artik cuma gunu 4. Gunum olcak gitsem uygun olur degilmi testler icin falan bi sıkıntı olmaz
Yapmadan daha iyi olur silikse yapma kuzu bekle sonra diğer günler daha verimsiz olurAy peki iliski nasil olcak canim ya indirdigim program da da dun yumurtlama gunum du 3 gun ust uste yapcaktik dabah yapmistim yine yaptim hala silik iliski nasil olcak yapmasak mi o zman bu gun
Tamam canim benim cok sagolYapmadan daha iyi olur silikse yapma kuzu bekle sonra diğer günler daha verimsiz olur
Ne demek kuzu buradaki herkes birbirine destekTamam canim benim cok sagol
Amin canim guzel dualarin icin ayni sekilde Allah sana da nasip etsin en kisa zamanda insallahkiyamam yaa Allah gorsun seni canım. Duysun sesini. Hayırlı bi evlat nasip etsin en kısa zamanda inşallah. Az daha bekle sabret sen. En güzeli senin olsun canım benim....
Malesef calistigim icin daha once izin alamamGenellikle 2. Yada 3. Gün yapılıyor testler canım adette o yüzden ya 2 ya 3. Gün git derim
evet cnm mümkünse bugünü ve yarınıda değerlendir İNŞALLAH tutturursuncanlar testimde silik çıktı bugün dün koyuydu daha devam edicem dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?