Kararlıyım ovulasyon testine

Adet oldum 1 gun erken oldum doktora gitme vakti geldi artik cuma gunu 4. Gunum olcak gitsem uygun olur degilmi testler icin falan bi sıkıntı olmaz
Üzülme canım. Diğer aya daha sağlam şekilde giriş yaparsın. Hiç moralini bozma. Sakin sakin bekle, doktoruna git, anlat sorununu. Çok şükür saglikliyiz adet oluyoruz.

Kizlaaarrr adetimden bu yana 18 gun gecti ve ben hala yumurtlamadim batta ayin 7 si yumurtlamcam mi yoksa test hep silik

Biz 1,5 senedir korunmuyoruz ama bebek icin belli gunlerde calismaya son 5-6 aydir basladik umarim dedigin gibidir canim
kiyamam yaa Allah gorsun seni canım. Duysun sesini. Hayırlı bi evlat nasip etsin en kısa zamanda inşallah. Az daha bekle sabret sen. En güzeli senin olsun canım benim....

Canım sabret ben 20 sinde yumurtladım bazı bayanlarda oluyormuş geç sabırla devam et
Ay peki iliski nasil olcak canim ya indirdigim program da da dun yumurtlama gunum du 3 gun ust uste yapcaktik dabah yapmistim yine yaptim hala silik iliski nasil olcak yapmasak mi o zman bu gun

Adet oldum 1 gun erken oldum doktora gitme vakti geldi artik cuma gunu 4. Gunum olcak gitsem uygun olur degilmi testler icin falan bi sıkıntı olmaz
Genellikle 2. Yada 3. Gün yapılıyor testler canım adette o yüzden ya 2 ya 3. Gün git derim

Ay peki iliski nasil olcak canim ya indirdigim program da da dun yumurtlama gunum du 3 gun ust uste yapcaktik dabah yapmistim yine yaptim hala silik iliski nasil olcak yapmasak mi o zman bu gun
Yapmadan daha iyi olur silikse yapma kuzu bekle sonra diğer günler daha verimsiz olur

canlar testimde silik çıktı bugün dün koyuydu daha devam edicem dimi

Eklentiler

• 20160524_165512.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar merhaba benim ovu. Testim bugün ulaştı elime. Yarın başlayacam kullanmaya sıvı alımına filan dikkat etmek gerekiyomuş nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz? Bide günde 1 defa mı yapılması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…