Kararlıyım ovulasyon testine

evet cnm mümkünse bugünü ve yarınıda değerlendir İNŞALLAH tutturursun
İnşallah canım kısmet artık dün geceyi değerlendirdik bugün yarınıda değerlendiririm pazar günü olmadı ama kısmet artık dün kasık ağrım vardı bugün yok acaba yumurta çatladımı ki

Canım ben günde 1 defa yaptım 4 5 gibi yaptım öğlen 12 den sonra sıvı almamaya çalıştım o şekilde kullandım

testte silikleşmeye başlamış olabilir cnm bende ovu testi sipariş ettim elime bu hafta geçer ama ramazanda nasıl olcak bilmiyorum zararı olmaz değilmi orucun yeni döllenmiş bebeğe

testte silikleşmeye başlamış olabilir cnm bende ovu testi sipariş ettim elime bu hafta geçer ama ramazanda nasıl olcak bilmiyorum zararı olmaz değilmi orucun yeni döllenmiş bebeğe
Canım rabbim korur inşallah bebeği annesi öğrenene kadar allah korur derler

4 saat sıvı almamak çok sıkıntı değil mi ya. Ben çok su içiyorum nasıl dayanacam o kadar
Ben çok aşırı derecede su içmediğim için aklıma gelmiyo canım ama ilk idrarla yapılması ne kadar doğru olur bilmiyorum

Daha net çıkması için dayanman lazım canım en azından 3 saat. Ozaman her sabah uyandığında yap. Hem bise yiyip içmemiş olursun hemde ilk idrarın olur
Canım ilk idrarla yapmak doğru sonuç vermez diye biliyorum ama sebebi nedir bilmiyorum

4 saat sıvı almamak çok sıkıntı değil mi ya. Ben çok su içiyorum nasıl dayanacam o kadar
Sabah çok erken uyanma durumunuz oluyorsa ilk idrarı yapın, daha sonra çalışmıyorsanız uyandığınız saattekinde yaparsanız daha dığru sonuç verir. Ya da 5e saat kurup mesela ilk idrar o şekil olabilir..

Ben çok aşırı derecede su içmediğim için aklıma gelmiyo canım ama ilk idrarla yapılması ne kadar doğru olur bilmiyorum
Kzlar testin gün ortasında yplması dha doğru sonuç verir bn öyle ypmstm 1.5 2 gibi öğlen ozan kcrmazsnz

Halsizlik yorgunluk unutkanlık ve yumak yumak saç dökülmeleri bundanmış 1haftadırbeta hcg arttıkça triod düşüyormuş çünkü Bebek'te oluşana kadar anneden tüketiyormuş toz tanesi haliyle bende bişey bırakmamış Minnakım bence hamilelikten önce bi tiroidinizi ölçtürün derim

Gündüz vakti kendini Sürekli uykulu hissesiyormuydun canım. Ben çok uykulu oluyorum hep esniyorum. Buda bi belirtimi diye soruyorum :) belimin ağrısı hiç durmadı bacaklarima vurdu hep ağrısı. Bileklerime bile. Usuttum mu diye dusunmeye başladım ama usutsem boylemi olur. Adet olacam diyemi yoksa. İnşallah hamileliktendir. 4 günüm kaldı. Ovu testi yapsam bise cikarmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…