Kararlıyım ovulasyon testine

Evet tatlım uykulu ağrılı ve ayak üşümeli inşallah tüm kalbimle istiyorum sen de hamişsindir caanım Allahtan hayırlısı bakalımhaberi aldıktan sonra da paniksin her an kaybetme korkusu yoğun ben işe gitmekte bile tereddütlüyüm çocuklara sinirlenip her bağırdığımda kasılmalar oluyor olunca üzülüyorum daha kötü oluyor kısır döngüye dönüşüyor

Allah kolaylık versin sana canım benim. İkisini bir arada yürütmek zor tabi. Gerilmemen, uzulmemen lazım. Allah bebisini sana bağışlasın sağlıklı dünyaya gözlerini acsin inşallah :) iyi dileklerin için sağol canım. Güzel haber alirsam hemen burda paylasacam. Sizlerle heycanlandim sizlerle bekledim bu günleri. İnşallah hepimiz için herşey hayırlı olur...

Aminn caanım benim inşallah güzel haberlerini bekliyorum Rabbim hepimize taddırson hamilelik sürecini bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah

Canım benim ya inşallah az kaldı seninde bebis haberini almaya. Sabretmek ne zor çok iyi biliyorum hele ki negatif sonuçla karşılaşmak. O an ki hayal kırıklığı umutsuzluk çaresizlik ....
İnşallah senin için de geride kalmıştır.
Bebis haberini alırsın ve bekleyis stres üzüntü sona erer.
Ama hiç bi zaman olsun diye dua etmiyoruz hayırlısi olsun diye dua ediyoruz ve inanıyorum Rabbim bizi bizden daha iyi biliyor. En hayırlı zamanda nasip olacaktır.
Bi bakıyorsun oluvermiş oluyor ve hepsini unutuyorsun. 01duygu01

Çok geçmiş olsun canım. Bi çok arkadaşım da hamilelikte olan bi durum ilaçla kontrol altında tutuluyor ve sıkıntı yaşamıyosun. Rabbim beterinden korusun.

Doğru söylüyor gönlünü ferah tut ve hayırlısını dile

Canimmm inşallah . Çok tatlı anlatmissin. Haklisin , hayırlısıyla olsun olacaksa... hepimiz tek tek güzel haberler verecez inşallah, inanıyorum :)

Kızlar azonce test yaptım dayanamadım. Ama kopkoyu tek çizgi çıktı. Zaten biliyordum negatif çıkacağını. Bidaha ne test yapacam nede umutlanacam. Niye bekliyorum ki olmayacağını bile bile zaten. Aman bosverin artık. Belki buraya bile girmem çok fazla. Bisuru belirti yaşa sonra sacmasapan bi cizgi çıksın. Adetime 3 gün var cikacaksa silik bile olsa cikardi. Geçen ayda hep belirti yaşadım ama yine olmamıştı. Üfffff sıkıldım valla ya

Heyy hemen pes etme.. bak ne guzel calismalara devam edebilceksin.. sagligin yerinde ben napim bebek beklerken taslarim oldu ve cok agri yapiyolar..rontgendi ilaclardi derken hamileligim yalan oldu.. senden pes etmeni beklemezdim:) benim saglik bozuldu tatile ciktim.. siz calismalara hiz kesmeden devam sadece kendini az daha rahat birak hayirlisi de oluruna birak dua et

Canım benim yine olmadı ikimizinde olsun üzülüyoruz tamam ama geçecek öyle hemen sıkılmak yok mızıkçılık olmaz devam edicez

Geçen ay canıma tak etti diyerek inanarak bu işe başlayan sen değilmişsin gibi konuşuyorsun. Herkese öncelikle sen destek oldun. Şimdi bırakıp hayalinden vazgeçemezsin. Zaten doktorlar bir yıldan az sürede endişelenmeyin diyor. Biliyorum çok zor bir süreç ama o güzel haberi aldığında bütün bu sıkıntılarını unutacaksın. Pes etmek yok. Buradaki herkesten hamilelik haberi alacağız; bu ay ya da bir dahaki ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…