Evet tatlım uykulu ağrılı ve ayak üşümeliGündüz vakti kendini Sürekli uykulu hissesiyormuydun canım. Ben çok uykulu oluyorum hep esniyorum. Buda bi belirtimi diye soruyorum :) belimin ağrısı hiç durmadı bacaklarima vurdu hep ağrısı. Bileklerime bile. Usuttum mu diye dusunmeye başladım ama usutsem boylemi olur. Adet olacam diyemi yoksa. İnşallah hamileliktendir. 4 günüm kaldı. Ovu testi yapsam bise cikarmi acaba
Allah kolaylık versin sana canım benim. İkisini bir arada yürütmek zor tabi. Gerilmemen, uzulmemen lazım. Allah bebisini sana bağışlasın sağlıklı dünyaya gözlerini acsin inşallah :) iyi dileklerin için sağol canım. Güzel haber alirsam hemen burda paylasacam. Sizlerle heycanlandim sizlerle bekledim bu günleri. İnşallah hepimiz için herşey hayırlı olur...Evet tatlım uykulu ağrılı ve ayak üşümeliinşallah tüm kalbimle istiyorum sen de hamişsindir caanım Allahtan hayırlısı bakalım haberi aldıktan sonra da paniksin her an kaybetme korkusu yoğun ben işe gitmekte bile tereddütlüyüm çocuklara sinirlenip her bağırdığımda kasılmalar oluyor olunca üzülüyorum daha kötü oluyor kısır döngüye dönüşüyor
Aminn caanım benim inşallah güzel haberlerini bekliyorumAllah kolaylık versin sana canım benim. İkisini bir arada yürütmek zor tabi. Gerilmemen, uzulmemen lazım. Allah bebisini sana bağışlasın sağlıklı dünyaya gözlerini acsin inşallah :) iyi dileklerin için sağol canım. Güzel haber alirsam hemen burda paylasacam. Sizlerle heycanlandim sizlerle bekledim bu günleri. İnşallah hepimiz için herşey hayırlı olur...
İnşallah iyi olursun canım. Erken farkedilmesi de çok iyiBenim bugün triodim düşük çıktı moralim bozulduyarın dahiliyeye gideceğim inşallah düzelir yakın zamanda
Çok geçmiş olsun canım. Bi çok arkadaşım da hamilelikte olan bi durum ilaçla kontrol altında tutuluyor ve sıkıntı yaşamıyosun. Rabbim beterinden korusun.Evet tatlım uykulu ağrılı ve ayak üşümeliinşallah tüm kalbimle istiyorum sen de hamişsindir caanım Allahtan hayırlısı bakalım haberi aldıktan sonra da paniksin her an kaybetme korkusu yoğun ben işe gitmekte bile tereddütlüyüm çocuklara sinirlenip her bağırdığımda kasılmalar oluyor olunca üzülüyorum daha kötü oluyor kısır döngüye dönüşüyor
Amiin caaanımÇok geçmiş olsun canım. Bi çok arkadaşım da hamilelikte olan bi durum ilaçla kontrol altında tutuluyor ve sıkıntı yaşamıyosun. Rabbim beterinden korusun.
Sana da geçmiş olsunMerhaba kizlar. Bugun gelemedim telefonun bozulmuştu.
Aklimdasiniz guzel haberlerinizi dort gözle bekliyorum.insallah
Rabbim yardımcımız olsun
Haklısın caanım inşallah bakalım bugun neler oluyor Allah hepimize yardım etsinİnşallah iyi olursun canım. Erken farkedilmesi de çok iyi
Doğru söylüyor gönlünü ferah tut ve hayırlısını dileCanım benim ya inşallah az kaldı seninde bebis haberini almaya. Sabretmek ne zor çok iyi biliyorum hele ki negatif sonuçla karşılaşmak. O an ki hayal kırıklığı umutsuzluk çaresizlik ....
İnşallah senin için de geride kalmıştır.
Bebis haberini alırsın ve bekleyis stres üzüntü sona erer.
Ama hiç bi zaman olsun diye dua etmiyoruz hayırlısi olsun diye dua ediyoruz ve inanıyorum Rabbim bizi bizden daha iyi biliyor. En hayırlı zamanda nasip olacaktır.
Bi bakıyorsun oluvermiş oluyor ve hepsini unutuyorsun.01duygu01
Canimmm inşallah . Çok tatlı anlatmissin. Haklisin , hayırlısıyla olsun olacaksa... hepimiz tek tek güzel haberler verecez inşallah, inanıyorum :)Canım benim ya inşallah az kaldı seninde bebis haberini almaya. Sabretmek ne zor çok iyi biliyorum hele ki negatif sonuçla karşılaşmak. O an ki hayal kırıklığı umutsuzluk çaresizlik ....
İnşallah senin için de geride kalmıştır.
Bebis haberini alırsın ve bekleyis stres üzüntü sona erer.
Ama hiç bi zaman olsun diye dua etmiyoruz hayırlısi olsun diye dua ediyoruz ve inanıyorum Rabbim bizi bizden daha iyi biliyor. En hayırlı zamanda nasip olacaktır.
Bi bakıyorsun oluvermiş oluyor ve hepsini unutuyorsun.01duygu01
Kızlar azonce test yaptım dayanamadım. Ama kopkoyu tek çizgi çıktı. Zaten biliyordum negatif çıkacağını. Bidaha ne test yapacam nede umutlanacam. Niye bekliyorum ki olmayacağını bile bile zaten. Aman bosverin artık. Belki buraya bile girmem çok fazla. Bisuru belirti yaşa sonra sacmasapan bi cizgi çıksın. Adetime 3 gün var cikacaksa silik bile olsa cikardi. Geçen ayda hep belirti yaşadım ama yine olmamıştı. Üfffff sıkıldım valla ya
Canım benim yine olmadı ikimizinde olsun üzülüyoruz tamam ama geçecek öyle hemen sıkılmak yok mızıkçılık olmaz devam edicezKızlar azonce test yaptım dayanamadım. Ama kopkoyu tek çizgi çıktı. Zaten biliyordum negatif çıkacağını. Bidaha ne test yapacam nede umutlanacam. Niye bekliyorum ki olmayacağını bile bile zaten. Aman bosverin artık. Belki buraya bile girmem çok fazla. Bisuru belirti yaşa sonra sacmasapan bi cizgi çıksın. Adetime 3 gün var cikacaksa silik bile olsa cikardi. Geçen ayda hep belirti yaşadım ama yine olmamıştı. Üfffff sıkıldım valla ya
Kırmızı kart kızlar hasta oldummm
Geçen ay canıma tak etti diyerek inanarak bu işe başlayan sen değilmişsin gibi konuşuyorsun. Herkese öncelikle sen destek oldun. Şimdi bırakıp hayalinden vazgeçemezsin. Zaten doktorlar bir yıldan az sürede endişelenmeyin diyor. Biliyorum çok zor bir süreç ama o güzel haberi aldığında bütün bu sıkıntılarını unutacaksın. Pes etmek yok. Buradaki herkesten hamilelik haberi alacağız; bu ay ya da bir dahaki ay.Kızlar azonce test yaptım dayanamadım. Ama kopkoyu tek çizgi çıktı. Zaten biliyordum negatif çıkacağını. Bidaha ne test yapacam nede umutlanacam. Niye bekliyorum ki olmayacağını bile bile zaten. Aman bosverin artık. Belki buraya bile girmem çok fazla. Bisuru belirti yaşa sonra sacmasapan bi cizgi çıksın. Adetime 3 gün var cikacaksa silik bile olsa cikardi. Geçen ayda hep belirti yaşadım ama yine olmamıştı. Üfffff sıkıldım valla ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?