Caanım benim öncelikle bu durumda başta insanın sıkılıyor daha önceki tecrübemden biliyorum ama Allahtan umudu kesme be doğru Zaman nasip et diye dua et tatlım Allah yardımcın olsunKızlar azonce test yaptım dayanamadım. Ama kopkoyu tek çizgi çıktı. Zaten biliyordum negatif çıkacağını. Bidaha ne test yapacam nede umutlanacam. Niye bekliyorum ki olmayacağını bile bile zaten. Aman bosverin artık. Belki buraya bile girmem çok fazla. Bisuru belirti yaşa sonra sacmasapan bi cizgi çıksın. Adetime 3 gün var cikacaksa silik bile olsa cikardi. Geçen ayda hep belirti yaşadım ama yine olmamıştı. Üfffff sıkıldım valla ya
Kesinlikle katılıyorum sana hastalık bitikten sonra gün aşırı ilişki önemli ve tabi enerjinin yüksek olması da önemli Can'ım benimGeçen ay canıma tak etti diyerek inanarak bu işe başlayan sen değilmişsin gibi konuşuyorsun. Herkese öncelikle sen destek oldun. Şimdi bırakıp hayalinden vazgeçemezsin. Zaten doktorlar bir yıldan az sürede endişelenmeyin diyor. Biliyorum çok zor bir süreç ama o güzel haberi aldığında bütün bu sıkıntılarını unutacaksın. Pes etmek yok. Buradaki herkesten hamilelik haberi alacağız; bu ay ya da bir dahaki ay.
Kizlaaar lutfen yardim edin bugun 20. Günüm ve testim boyle cikti hep silikti ilk defa bu kadar koyu cikti koyulugumu iyi mi sizce gerekiyor mu biraz daha ??
Canım seni cok çok iyi anlıyorum. Ama pes etmek yok. Daha çok dua edecez. Merak etme Rabbim en zor anda bi ferahlık veriyor.Kızlar azonce test yaptım dayanamadım. Ama kopkoyu tek çizgi çıktı. Zaten biliyordum negatif çıkacağını. Bidaha ne test yapacam nede umutlanacam. Niye bekliyorum ki olmayacağını bile bile zaten. Aman bosverin artık. Belki buraya bile girmem çok fazla. Bisuru belirti yaşa sonra sacmasapan bi cizgi çıksın. Adetime 3 gün var cikacaksa silik bile olsa cikardi. Geçen ayda hep belirti yaşadım ama yine olmamıştı. Üfffff sıkıldım valla ya
Tam koyulukta degil gibi canim ya kullaadigim icin bu iyi mi onu kestiremiyorumÇok iyi canım hemen değerlendir . Tam olması gerektiği gibi süper
Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin canım. İnsallah bu günler geride kalır.Hamileleri qorunce imreniyorum valla Rabbim en kisa zamanda isteyen herkese nasip etsin
Hayırlısı olsun canım benimKırmızı kart kızlar hasta oldummm
Resum biraz bulanık gibi ama bence net. Benim de böyleydi ve değerlendirdik. İstersen akşam tekrar yap yine kopkuyo görürsün canım. Rabbim huzel sonuçlar versin.Tam koyulukta degil gibi canim ya kullaadigim icin bu iyi mi onu kestiremiyorum
Benide tüm kalbinle ister misin benim yarin regl gunum ve adet olcam gibi hissediyorum kasiklarim agriyor.wc gidiorum bisey yokEvet tatlım uykulu ağrılı ve ayak üşümeliinşallah tüm kalbimle istiyorum sen de hamişsindir caanım Allahtan hayırlısı bakalım haberi aldıktan sonra da paniksin her an kaybetme korkusu yoğun ben işe gitmekte bile tereddütlüyüm çocuklara sinirlenip her bağırdığımda kasılmalar oluyor olunca üzülüyorum daha kötü oluyor kısır döngüye dönüşüyor
Ben de adetten sonra buraya da giresim gelmiyor ama yine de olumsuz dusunmeyelim insallah bidahaki ay canim hem de erken yapmissin testiKızlar azonce test yaptım dayanamadım. Ama kopkoyu tek çizgi çıktı. Zaten biliyordum negatif çıkacağını. Bidaha ne test yapacam nede umutlanacam. Niye bekliyorum ki olmayacağını bile bile zaten. Aman bosverin artık. Belki buraya bile girmem çok fazla. Bisuru belirti yaşa sonra sacmasapan bi cizgi çıksın. Adetime 3 gün var cikacaksa silik bile olsa cikardi. Geçen ayda hep belirti yaşadım ama yine olmamıştı. Üfffff sıkıldım valla ya
Ayyy catladim canim sorma sorma olur insallah aksama dogru yine test yapiyim drdigin dogru calisiyorum yanimda var . dedim heralde ben yumurtlamicam cok sukur boyle gordumBu arada cidden yumurtani tebrik ediyorum. 20. Günü bekledi. Senu de strese sokmuştu ki çok sukur koyuluğu gordun canım
Ayyy catladim canim sorma sorma olur insallah aksama dogru yine test yapiyim drdigin dogru calisiyorum yanimda var . dedim heralde ben yumurtlamicam cok sukur boyle gordum
Rabbim gebelik testini de böyle gormeyi nasip etsin canımDaha neti bu tatlim cok cok sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?