Kararlıyım ovulasyon testine

Caanım benim öncelikle bu durumda başta insanın sıkılıyor daha önceki tecrübemden biliyorum ama Allahtan umudu kesme be doğru Zaman nasip et diye dua et tatlım Allah yardımcın olsun

Kesinlikle katılıyorum sana hastalık bitikten sonra gün aşırı ilişki önemli ve tabi enerjinin yüksek olması da önemli Can'ım benim

Kizlaaar lutfen yardim edin bugun 20. Günüm ve testim boyle cikti hep silikti ilk defa bu kadar koyu cikti koyulugumu iyi mi sizce gerekiyor mu biraz daha ??

Canım seni cok çok iyi anlıyorum. Ama pes etmek yok. Daha çok dua edecez. Merak etme Rabbim en zor anda bi ferahlık veriyor.
Olumlu düşünmek zorundayız. Bunda da vardır bu hayır. Önemli olan hayırlı bi şekilde nasip etmesi Rabbimin.
Evet çok zor sabretmek çok hassaslastik ama sabredip kazananlardan olacağız biz .
Bak sen bana vesile oldun 10 ayın sonunda. Senin topiginla ovi testine başladım. Dularimiz senunle. Rabbim nasip edecektir. Az kaldı.
Hamis olunca bu mesaji tekrar okutacam sana. O zman daha iyi anlayacaksin.

Bu arada cidden yumurtani tebrik ediyorum. 20. Günü bekledi. Senu de strese sokmuştu ki çok sukur koyuluğu gordun canım

Benide tüm kalbinle ister misin benim yarin regl gunum ve adet olcam gibi hissediyorum kasiklarim agriyor.wc gidiorum bisey yok

Ben de adetten sonra buraya da giresim gelmiyor ama yine de olumsuz dusunmeyelim insallah bidahaki ay canim hem de erken yapmissin testi

canlarım buda benim testim silik çıktı tekrar yarın yapayımmı test yoksa çalısmalara mı devam etsem bilemedim ?????????

Eklentiler

• 20160525_121239.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 21
Bu arada cidden yumurtani tebrik ediyorum. 20. Günü bekledi. Senu de strese sokmuştu ki çok sukur koyuluğu gordun canım
Ayyy catladim canim sorma sorma olur insallah aksama dogru yine test yapiyim drdigin dogru calisiyorum yanimda var . dedim heralde ben yumurtlamicam cok sukur boyle gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…