Tabiki caaanım Rabbim isteyen herkese taddırsın bu güzel duyguyu hayırlısını versin hakkımızda inşallah olur senin de caaanımBenide tüm kalbinle ister misin benim yarin regl gunum ve adet olcam gibi hissediyorum kasiklarim agriyor.wc gidiorum bisey yok
sakınca yok canım bat a kadar çalışmalara devamKizlar ben yumurtlama donemindeyim 3 gun arka arkaya olsun deniliyo ya. Sonra adet zmanina kadar beklemede mi kalmak gerekiyo yoksa 2 gune 1 olmasinda bir sakinca varmi ?
Cnm çift çizgiyi gördüğün gün de dahil 3 gün arka arkaya değerlendir :)kizlar ben bugun ovulasyon testinde cift cizgiyi gordum, cift cizgiyi gordugunuz gece mi beraber oldunuz yoksa 24 saat sonra mi? deneyenlerden cevap bekliyorum:)
Sonra birakiyim mi canim denemeyiCnm çift çizgiyi gördüğün gün de dahil 3 gün arka arkaya değerlendir :)
Canım adet tarihine kadar 2 güne bir ilişkiye gir. Galiba ben bu zamana kadar yumurtlama gününe çok takıldığım için olmadı. Yumurtlama gününü es geçmedim ama sonrasında da test yapmadan devam ettim. Şimdi Allah izin verirse bebisimi bekliyorumKızlar 23 mayısta koyu çizgi çıkmıştı bugünde silik çıktı yarın test yapayımmı yapmıyımmı fikir vercek olan varmı
Ben de bidahaki ay bu iki gune bir uygulycam ya yumurtlama zamani degerlendirip sonra biraktik tabi olmaz offf bakalim bidahaki ay tutacakmiCanım adet tarihine kadar 2 güne bir ilişkiye gir. Galiba ben bu zamana kadar yumurtlama gününe çok takıldığım için olmadı. Yumurtlama gününü es geçmedim ama sonrasında da test yapmadan devam ettim. Şimdi Allah izin verirse bebisimi bekliyorum
Canim test yapmadan devam ettim derken. Calismalari birakmadiniz dimi yumurtlamadan sonra iki gune bir oldumuCanım adet tarihine kadar 2 güne bir ilişkiye gir. Galiba ben bu zamana kadar yumurtlama gününe çok takıldığım için olmadı. Yumurtlama gününü es geçmedim ama sonrasında da test yapmadan devam ettim. Şimdi Allah izin verirse bebisimi bekliyorum
Bugün son olsun o zman test yarından itibaren 2 günde bir olsun olur dimiCanım adet tarihine kadar 2 güne bir ilişkiye gir. Galiba ben bu zamana kadar yumurtlama gününe çok takıldığım için olmadı. Yumurtlama gününü es geçmedim ama sonrasında da test yapmadan devam ettim. Şimdi Allah izin verirse bebisimi bekliyorum
Çalışmalara devam ettim ama test yapmadım. Nasıl olsa hep silik çıkacaktı. İki günde bir düzeniyle devam ettikCanim test yapmadan devam ettim derken. Calismalari birakmadiniz dimi yumurtlamadan sonra iki gune bir oldumu
Ben testi yumurtlama günümü öğrenmek için yaptım. Çünkü adetim düzensizdi. Testlerden önce takvimden hesaplamaya çalışıyordum. Belki de takvimler yanlış yönlendirdi bu zamana kadar. Aylardır olmayıp da bu ay olmasında testin de etkisi vardır diye düşünüyorum. Sanki testler biraz daha disipline ediyor gibi. Belli bir düzende devam ediyorsun. Öncesinde sadece tahmini yumurtlama tarihine uyup sonrasında çok dikkat etmiyordum. Ama sadece yumurtlama gününde değil az da olsa diğer günlerde de şans var. Kısaca adet bitiminden bir kaç gün sonra düzenli olarak ilişkiye girin. Yumurtlamayı görene kadar testleri de ihmal etmeyin. Sonrasında da yine iki günde bir devam edin. Bir de burada paylaşımlarda bulunmak da bence gerçekten önemliydi. Hem stresim azaldı hem daha çok önemsedim ve motive oldum. Burada birbirimizin kişisel bilgilerini bilmesek de dışarıdaki kimse bizim birbirimizi anladığımız kadar bizi anlayamaz. Destek çok önemli bu süreçte. Çok yazdım di miBugün son olsun o zman test yarından itibaren 2 günde bir olsun olur dimi
Bir dahaki ay düzenli olursa bence tutarBen de bidahaki ay bu iki gune bir uygulycam ya yumurtlama zamani degerlendirip sonra biraktik tabi olmaz offf bakalim bidahaki ay tutacakmi
Çok doğru şeyler yazmışsın canım çevreden kimse anlamıyo halimizden burda birbirimize destek olmak güzel bir durum, ben yumurtladığım günü öğrendim silikleşmeye basladı 2 gündür o yüzden yapmama gerek yok sanırımBen testi yumurtlama günümü öğrenmek için yaptım. Çünkü adetim düzensizdi. Testlerden önce takvimden hesaplamaya çalışıyordum. Belki de takvimler yanlış yönlendirdi bu zamana kadar. Aylardır olmayıp da bu ay olmasında testin de etkisi vardır diye düşünüyorum. Sanki testler biraz daha disipline ediyor gibi. Belli bir düzende devam ediyorsun. Öncesinde sadece tahmini yumurtlama tarihine uyup sonrasında çok dikkat etmiyordum. Ama sadece yumurtlama gününde değil az da olsa diğer günlerde de şans var. Kısaca adet bitiminden bir kaç gün sonra düzenli olarak ilişkiye girin. Yumurtlamayı görene kadar testleri de ihmal etmeyin. Sonrasında da yine iki günde bir devam edin. Bir de burada paylaşımlarda bulunmak da bence gerçekten önemliydi. Hem stresim azaldı hem daha çok önemsedim ve motive oldum. Burada birbirimizin kişisel bilgilerini bilmesek de dışarıdaki kimse bizim birbirimizi anladığımız kadar bizi anlayamaz. Destek çok önemli bu süreçte. Çok yazdım di mi
Bencede gerek yok canımÇok doğru şeyler yazmışsın canım çevreden kimse anlamıyo halimizden burda birbirimize destek olmak güzel bir durum, ben yumurtladığım günü öğrendim silikleşmeye basladı 2 gündür o yüzden yapmama gerek yok sanırım
Teşekkür ederim kuzummmBencede gerek yok canım
Ondan sonra gün aşırı devam cnm bat a kadar hakknzda hyrlsı :)Sonra birakiyim mi canim denemeyi
Sağol bitanem. Destegin çok iyi geliyor bana inan. Bebisini sağ salim al kucağına. Allahım sana bağışlasın o meleği. Senide ona bağışlasın canım benim.Canım seni cok çok iyi anlıyorum. Ama pes etmek yok. Daha çok dua edecez. Merak etme Rabbim en zor anda bi ferahlık veriyor.
Olumlu düşünmek zorundayız. Bunda da vardır bu hayır. Önemli olan hayırlı bi şekilde nasip etmesi Rabbimin.
Evet çok zor sabretmek çok hassaslastik ama sabredip kazananlardan olacağız biz .
Bak sen bana vesile oldun 10 ayın sonunda. Senin topiginla ovi testine başladım. Dularimiz senunle. Rabbim nasip edecektir. Az kaldı.
Hamis olunca bu mesaji tekrar okutacam sana. O zman daha iyi anlayacaksin.
Sağol canım.. tabiki önce Allah istemeliCaanım benim öncelikle bu durumda başta insanın sıkılıyor daha önceki tecrübemden biliyorum ama Allahtan umudu kesme be doğru Zaman nasip et diye dua et tatlım Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?