Kararlıyım ovulasyon testine

kizlar ben bugun ovulasyon testinde cift cizgiyi gordum, cift cizgiyi gordugunuz gece mi beraber oldunuz yoksa 24 saat sonra mi? deneyenlerden cevap bekliyorum:)

Kızlar 23 mayısta koyu çizgi çıkmıştı bugünde silik çıktı yarın test yapayımmı yapmıyımmı fikir vercek olan varmı

Kızlar 23 mayısta koyu çizgi çıkmıştı bugünde silik çıktı yarın test yapayımmı yapmıyımmı fikir vercek olan varmı
Canım adet tarihine kadar 2 güne bir ilişkiye gir. Galiba ben bu zamana kadar yumurtlama gününe çok takıldığım için olmadı. Yumurtlama gününü es geçmedim ama sonrasında da test yapmadan devam ettim. Şimdi Allah izin verirse bebisimi bekliyorum

Ben de bidahaki ay bu iki gune bir uygulycam ya yumurtlama zamani degerlendirip sonra biraktik tabi olmaz offf bakalim bidahaki ay tutacakmi

Canim test yapmadan devam ettim derken. Calismalari birakmadiniz dimi yumurtlamadan sonra iki gune bir oldumu

Bugün son olsun o zman test yarından itibaren 2 günde bir olsun olur dimi

Bugün son olsun o zman test yarından itibaren 2 günde bir olsun olur dimi
Ben testi yumurtlama günümü öğrenmek için yaptım. Çünkü adetim düzensizdi. Testlerden önce takvimden hesaplamaya çalışıyordum. Belki de takvimler yanlış yönlendirdi bu zamana kadar. Aylardır olmayıp da bu ay olmasında testin de etkisi vardır diye düşünüyorum. Sanki testler biraz daha disipline ediyor gibi. Belli bir düzende devam ediyorsun. Öncesinde sadece tahmini yumurtlama tarihine uyup sonrasında çok dikkat etmiyordum. Ama sadece yumurtlama gününde değil az da olsa diğer günlerde de şans var. Kısaca adet bitiminden bir kaç gün sonra düzenli olarak ilişkiye girin. Yumurtlamayı görene kadar testleri de ihmal etmeyin. Sonrasında da yine iki günde bir devam edin. Bir de burada paylaşımlarda bulunmak da bence gerçekten önemliydi. Hem stresim azaldı hem daha çok önemsedim ve motive oldum. Burada birbirimizin kişisel bilgilerini bilmesek de dışarıdaki kimse bizim birbirimizi anladığımız kadar bizi anlayamaz. Destek çok önemli bu süreçte. Çok yazdım di mi

Çok doğru şeyler yazmışsın canım çevreden kimse anlamıyo halimizden burda birbirimize destek olmak güzel bir durum, ben yumurtladığım günü öğrendim silikleşmeye basladı 2 gündür o yüzden yapmama gerek yok sanırım

Bencede gerek yok canım

Sağol bitanem. Destegin çok iyi geliyor bana inan. Bebisini sağ salim al kucağına. Allahım sana bağışlasın o meleği. Senide ona bağışlasın canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…