Haklisin canım... pes eden sizler olsaydınız bende deli olurdum... pes etmicem doğru söylüyorsun. Bu ay olmazsa adetten sonra bidaha baslicam uğraşmaya... kürler yapacam yakı yakacam nebilim işteGeçen ay canıma tak etti diyerek inanarak bu işe başlayan sen değilmişsin gibi konuşuyorsun. Herkese öncelikle sen destek oldun. Şimdi bırakıp hayalinden vazgeçemezsin. Zaten doktorlar bir yıldan az sürede endişelenmeyin diyor. Biliyorum çok zor bir süreç ama o güzel haberi aldığında bütün bu sıkıntılarını unutacaksın. Pes etmek yok. Buradaki herkesten hamilelik haberi alacağız; bu ay ya da bir dahaki ay.
Evet canımCanım benim yine olmadı ikimizinde olsun üzülüyoruz tamam ama geçecek öyle hemen sıkılmak yok mızıkçılık olmaz devam edicez
Evet canım. inşallah sağlığına kavuşup pamuk gibi bebisler dogurursun. Tamam pes etmiyorum kendime geldim zaten :) çalışmalara devam etmeliyiz. Allah ne zaman kısmet ederse ozaman meleklerimiz gelecek. Buna inanıyorum canım...Heyy hemen pes etme.. bak ne guzel calismalara devam edebilceksin.. sagligin yerinde ben napim bebek beklerken taslarim oldu ve cok agri yapiyolar..rontgendi ilaclardi derken hamileligim yalan oldu..senden pes etmeni beklemezdim:) benim saglik bozuldu tatile ciktim.. siz calismalara hiz kesmeden devam sadece kendini az daha rahat birak hayirlisi de oluruna birak dua et
Saol canım inşallah. Allah razı olsun.Sağol bitanem. Destegin çok iyi geliyor bana inan. Bebisini sağ salim al kucağına. Allahım sana bağışlasın o meleği. Senide ona bağışlasın canım benim.
Öyle söyleyince duygulandim bianSaol canım inşallah. Allah razı olsun.
Bebisimun arkadaşı da yakında gelecek insallah
canım bunu söylemekten ve duymaktan hiç hoşlanmıyorum ama psikoloji çok önemli kafaya takmamak lazım ama hangimiz takmiyoruz ki. bunu ciddi anlamda becerebilenlere hayranlık duyuyorum ben düşünmücem diyorum regl günü yaklaşınca bi ateş alıyo beni :/ acaba mılar olmayınca hayalkırıklıkları.. bende bazen düşünüyorum hamile olacak mıyım acaba hiç tatmayacak mıyım diye mucize gibi geliyor. birbirimizi yüreklendirelim. bi coğumuz muhtemelen ben gibi kimseyle bu konuyu konuşmak istemiyor ki buraya ihtiyac duymuş. olmuyo mu gibi bakmaları insanların daha cok geriyor.. burda hamile haberleri aldıkca mutlu olup gaza geliyorum. birbirimize iyi gelioruz. vazggeçmeden devammm cankuşlarrÖyle söyleyince duygulandim bianinşallah canım. İlk haberi burada verecem inan :) kendimi hamis düşünemiyorum. Umudum kırılınca imkansız gibi geliyor. Ama böyle soylememeliyim tabiki
Ben hic hamile kalamayacam sanuyodum son 2 ay. Benim bile olduysa herkesin olur diyorum hatta şuan. Dusun ne kadar artuk umidim kırılmıştı. Çok sukur Rabbime nasip etti.Öyle söyleyince duygulandim bianinşallah canım. İlk haberi burada verecem inan :) kendimi hamis düşünemiyorum. Umudum kırılınca imkansız gibi geliyor. Ama böyle soylememeliyim tabiki
Sağol canım. Bende öyle dusunmeye başladım. Hamile kalamicam diye faln. Ama benimkininde zamani başka zamanmis demekki. Olsun yeterki sağlıklı hayırlı olsun. Yine devam edecem haziran ayında.. ovu testlerim kaldı biraz. Onları kullanirim. Yakı yakarim belime. Kür yapıp icerim :) bunları yaparken bu yanda da dua ederim. Hayırlısıyla olsun diye. İnsallah olur canım. Ben elimden geleni yapacam.. yinede olmazsa ozaman düşünürüm artıkBen hic hamile kalamayacam sanuyodum son 2 ay. Benim bile olduysa herkesin olur diyorum hatta şuan. Dusun ne kadar artuk umidim kırılmıştı. Çok sukur Rabbime nasip etti.
Şimdide Diyorum ki ne kadar sabirsizmisim. Herşeyin bi zamanı varmis demekki. Biz dua edelim iyi düşünelim sadece. Dualarımdasin canım. Rabbim büyük.
Çok haklisin canım benim. Mucize gibi bisey geliyor banada. Çok harika bisey olduğu için ve cokkk istediğimiz için öyle geliyor :) bende kimseye söyleyemiyorum, konuyu bile acmk istemiyorum ama burda bol bol konuşuyorum. Bu bana inanılmaz iyi geliyor ve başka kimseye ihtiyaç duymuyorum. Burası yetiyor bana. Çünkü burası anlyisli insan dolu. Birbirimize destek olarak ve bi çoğunun başardıgını gorerek motive olmak farklı bi duygu. İnsanı dahada umutlandırıyor heyecanlandırıyor. Burada çok mutluyum. Hatta diyorum ki bazen eşime, bu forumdaki kızları ben çok sevdim keşke hepimiz yakın olsak birbirimize :) esimde gülüyor yazık :)canım bunu söylemekten ve duymaktan hiç hoşlanmıyorum ama psikoloji çok önemli kafaya takmamak lazım ama hangimiz takmiyoruz ki. bunu ciddi anlamda becerebilenlere hayranlık duyuyorum ben düşünmücem diyorum regl günü yaklaşınca bi ateş alıyo beni :/ acaba mılar olmayınca hayalkırıklıkları.. bende bazen düşünüyorum hamile olacak mıyım acaba hiç tatmayacak mıyım diye mucize gibi geliyor. birbirimizi yüreklendirelim. bi coğumuz muhtemelen ben gibi kimseyle bu konuyu konuşmak istemiyor ki buraya ihtiyac duymuş. olmuyo mu gibi bakmaları insanların daha cok geriyor.. burda hamile haberleri aldıkca mutlu olup gaza geliyorum. birbirimize iyi gelioruz. vazggeçmeden devammm cankuşlarr
Öyle söyleyince duygulandim bianinşallah canım. İlk haberi burada verecem inan :) kendimi hamis düşünemiyorum. Umudum kırılınca imkansız gibi geliyor. Ama böyle soylememeliyim tabiki
Tekrar denemekten ve istemekten başka bise gelmiyor elimizdenBenim gibisin ....
Etrafımda isteyen kişilere bakıyorum o kadar rahatlarki bim gecem gündüzüm bu kerata olmuş durumda.hiç aklımdan çıkmıyor herseyi ona bağlıyorum.adetimin günü bugün ve dün akşamüstü bir mide bulantısı basladı bende en son gece 2 de uyudum bulantıdan.göğüslerim iki gün önce resmen patlayacak gibiydi resmenn acı o biçim ama bugün hiç acı yok pazartesi günü test yaptım yani 4 gün öncesinde tek cizgi ve yanında bellii belirsin çoook uçuk bir çiZgiydi.
Benim halamumudum yok sanki hiç karnım büyümicekmiş gibi.rabbim isyen kalplerimizi görüyor elbet bildiği birşey vardır.
Sabah akşam icmeye çalış canım. Öyle daha yararliymis. Esinede keçiboynuzu kürü yap sabah akşam içsin.Ben incir kurune basladim ama gunde bir kere iciyorum calistigim icin sabah ugrasamiyorum yine de faydasi olur heralde insallah
Olmasaydı şayet üzülürdüm kırılırdım ama pesetmezdim sağlıklı bireyler olarak bebiş hakkımız Söke söke alırızHaklisin canım... pes eden sizler olsaydınız bende deli olurdum... pes etmicem doğru söylüyorsun. Bu ay olmazsa adetten sonra bidaha baslicam uğraşmaya... kürler yapacam yakı yakacam nebilim iştehepimizin sağlıklı hayırlı bi meleği olsun istiyorum sadece.. sizleri gormeden çok sevdim ve inan içten istedim hep burdan iyi haber duymayı.. motive ediyor beni sizlerden müjdeli haber almak.. tatlım adetim geçerse eğer bidaha test yaparım. Ama sanmıyorum geçeceğini. Ama olsun napayim.. diğer aya çok bi zaman kalmadı zaten. İnşallah tutturacaz hepimiz elbet :)
Keciboynuzunu bir kere yaptim da bidaha icmem dedi midesi bulanmismis ben de bayilmiyorum heralde sogan kurune incir kurune :) sogani yapiyordum ama halsizlik yapti midemi bozdu biraktim incir guzel ama severek iciyorumSabah akşam icmeye çalış canım. Öyle daha yararliymis. Esinede keçiboynuzu kürü yap sabah akşam içsin.
Ciddimisin çokmu kötü tadı keçiboynuzunun. Neyse bizim ictigimizin tadı güzel olsunda :) napip edip içir ama canım o keçiboynuzunu. İcmiyosa yesin bari napalimKeciboynuzunu bir kere yaptim da bidaha icmem dedi midesi bulanmismis ben de bayilmiyorum heralde sogan kurune incir kurune :) sogani yapiyordum ama halsizlik yapti midemi bozdu biraktim incir guzel ama severek iciyorum
Canim yine rahatsiz ediyrum ama sonuc daha bi koyu geldi ben anlamadim ki bugun mu yumurtlama gunum 21. Gun oluyor artik bugunse dun iliski oldu ne yapcam benRabbim gebelik testini de böyle gormeyi nasip etsin canım
Canim yine rahatsiz ediyrum ama sonuc daha bi koyu geldi ben anlamadim ki bugun mu yumurtlama gunum 21. Gun oluyor artik bugunse dun iliski oldu ne yapcam ben
Cokkk ama çok haklisin. Çok şükür halime hemde çok. Doğru söylüyorsun. Sevdiklerimiz yanımızda olsun, Allah en hayırlı zamanda nasip eder zaten bebisimizi inşallahOlmasaydı şayet üzülürdüm kırılırdım ama pesetmezdim sağlıklı bireyler olarak bebiş hakkımız Söke söke alırızo yüzden asla bırakma kendini Canıım insanlar yıllar yılı bekleyip Birgün bu minik mucizeye kavuşuyorlar neden olmasın ki de ve şuan olmasa bile şükret bir eşim yuvam var sağlığım yerinde diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?