Kararlıyım ovulasyon testine

Merhaba kızlar; bende ilk defa ovulasyon testi kullanicam püf noktaları nelerdir? Bir de 30 29 28 değişiyor ne zaman teste baslamaliyim? Şimdiden teşekkür ediyorum vermiş oldugunuz bilgiler için.

Merhaba kızlar; bende ilk defa ovulasyon testi kullanicam püf noktaları nelerdir? Bir de 30 29 28 değişiyor ne zaman teste baslamaliyim? Şimdiden teşekkür ediyorum vermiş oldugunuz bilgiler için.
Canım adetin bitince başla teste. Hergun 1 tane yap. Çift çizgiyi gorene kadar. Çift çizgi olduğu zaman o gün ve diğer iki günü degerlendir. Yani çift çizgi olduğu gün dahil üç gün üst üste beraber ol esinle. Yalnız testi yapmadan önce 3-4 saat bise içme ve idrara çıkma canim. Kolay gelsin hadi bakalım

Ne şanslısınız ki eşiniz de istiyor bebek sahibi olmayı benimki pek yanaşmıyor malesef bende çok istiyorum ama korunmaya devammışşş
Nekadarlik evlisin canım. Kaç yaşındasin. Belki bi bildiği vardır eşinin ama konu bebek olunca insanın içi gidiyor istememek elde değil :) sen bebisi yap kucağına ver hele bi eşinin. Ondan sonra gör bak. Geçen günlerin boş olduğunu nasıl anlayacak... emin ol buna

Aynenn canim .. ben gecen ay basladim ovulasyon testine. Calisiyorim . Sabah 7 de kalkip tuvalet isini goruyodum sonra11 de de testi yapiyodum
Ama arada sivi almiyodum

Kızlar az önce lavaboda kilotumda az miktarda yapışkan beyaz akıntı vardı. Umudum yok ama adet olana kadar umudumu azda olsa yitirmek istemiyorum:) adete 2 gün var. Gerci böyle bi belirti olamaz tabi saçma ama herşeye takılır oldum valla.

İki sene oldu cnm 24 yaşndayım eşim 26 maddi açıdan korkuları var bakamazsak falan diyor özel sektördeyim ne olacağm belli olmazz dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…