Ay oyleydi dimi hic bu kadar gecikmezdi benim ki bu ay bal tarcin corek otu yedim tek sebebi ona bagliyorum rahat 1 hafta sarktiTatlım bugunde ilişki olmalı zaten. Yani dün, bugün ve yarin... üc gün ustuste
Canim bak benim ki 20. Gun oldu bugun 21. Gun hala iki koyu cizgiAyyy kızlar bugün 14. Gün yumurtlama yok. En geç kaçıncı günde olur ya. Adet döngüm 28-29 gün
Yumurta çatlamasıni geciktiriyormu o karışım. Ne gibi bi yararı olduğu için ictin canım ?Ay oyleydi dimi hic bu kadar gecikmezdi benim ki bu ay bal tarcin corek otu yedim tek sebebi ona bagliyorum rahat 1 hafta sarkti
Ne şanslısınız ki eşiniz de istiyor bebek sahibi olmayı benimki pek yanaşmıyoTatlım bugunde ilişki olmalı zaten. Yani dün, bugün ve yarin... üc gün ustuste
Canım adetin bitince başla teste. Hergun 1 tane yap. Çift çizgiyi gorene kadar. Çift çizgi olduğu zaman o gün ve diğer iki günü degerlendir. Yani çift çizgi olduğu gün dahil üç gün üst üste beraber ol esinle. Yalnız testi yapmadan önce 3-4 saat bise içme ve idrara çıkma canim. Kolay gelsin hadi bakalımMerhaba kızlar; bende ilk defa ovulasyon testi kullanicam püf noktaları nelerdir? Bir de 30 29 28 değişiyor ne zaman teste baslamaliyim? Şimdiden teşekkür ediyorum vermiş oldugunuz bilgiler için.
Nekadarlik evlisin canım. Kaç yaşındasin. Belki bi bildiği vardır eşinin ama konu bebek olunca insanın içi gidiyor istememek elde değil :) sen bebisi yap kucağına ver hele bi eşinin. Ondan sonra gör bak. Geçen günlerin boş olduğunu nasıl anlayacak... emin ol bunaNe şanslısınız ki eşiniz de istiyor bebek sahibi olmayı benimki pek yanaşmıyor malesef bende çok istiyorum ama korunmaya devammışşş
Gün içinde yaparız bizde artıkCanim benim bildigim ilk idrarla yapmiyorsun. Nedeni yazmiyo ama dusundugunde butun gece birikiyo o saglikli sonuc vermeyecegi icin sanirim .
Ayy inş. Bende görürüm o çizgiyi artık internetten sipariş verdim geç geldi ancak başladım. Hayırlısı olsun bakalımCanim bak benim ki 20. Gun oldu bugun 21. Gun hala iki koyu cizgi
Tamam canim sagol:)Ondan sonra gün aşırı devam cnm bat a kadar hakknzda hyrlsı :)
İki sene oldu cnm 24 yaşndayım eşim 26 maddi açıdan korkuları var bakamazsak falan diyor özel sektördeyim ne olacağm belli olmazz dioNekadarlik evlisin canım. Kaç yaşındasin. Belki bi bildiği vardır eşinin ama konu bebek olunca insanın içi gidiyor istememek elde değil :) sen bebisi yap kucağına ver hele bi eşinin. Ondan sonra gör bak. Geçen günlerin boş olduğunu nasıl anlayacak... emin ol buna
Ben de bakmistim ama o kadar kotu degil bence ama erkekler pek nazli böyle seylere geleniyolar heraldeCanim yine rahatsiz ediyrum ama sonuc daha bi koyu geldi ben anlamadim ki bugun mu yumurtlama gunum 21. Gun oluyor artik bugunse dun iliski oldu ne yapcam ben
Yok canim bizimkindr sorun yokta yumurtlama olmadi diye duusnuyorum ben catlasa siliklesir diye duymustum cunkuBen de bakmistim ama o kadar kotu degil bence ama erkekler pek nazli böyle seylere geleniyolar heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?