Fark ettim ayip olmasin diye cevapladimCanim yanlis mesaji alinti yapmisimkeciboynuzunun tadi icin dedim ben
Ne zamandir cift cizgi var hamile olanlarda da boyle olabiliyomus ama daha erken mi bilemedimYok canim bizimkindr sorun yokta yumurtlama olmadi diye duusnuyorum ben catlasa siliklesir diye duymustum cunku
Ay cok salakca oldu yaptigim seyFark ettim ayip olmasin diye cevapladim
Yok canim ya dunden beri var zannetmiyorum hamilelikle alakasi oldugunu 11 12 gun var ve yumurtlamadim ben bu ay hic bu kadar koyu cizgi cikmamistiNe zamandir cift cizgi var hamile olanlarda da boyle olabiliyomus ama daha erken mi bilemedim
Degerlendircem canim.insallah nasip artikGec yumurtlamis olabilirsin testi tekrar yapinca yine koyu cikiyorsa bence yumurtlama gunun yine de degerlendir derim :)
Diğerleri de koyuydu sonuçta canım. Değerlendirmek iyi yaptin. Bunları da değerlendir kesinlikle.Canim yine rahatsiz ediyrum ama sonuc daha bi koyu geldi ben anlamadim ki bugun mu yumurtlama gunum 21. Gun oluyor artik bugunse dun iliski oldu ne yapcam ben
Amin canım güzel dualarin için. İnsalah Rabbim sana da en kısa zamanda nasip eder. Bende KPSS girdim dershaneye falan da gittim. Yinede ertelemedim ama bebisim sinavim bitmesini bekledi. Sınavla birlikte geldiSelamun aleykum kizlar bende yeni katildim araniza.evleneli 7 ay oldu ama biz bu ay istemeye basladik bebis.cunku kpss ye hazirlaniyordum o yuzden erteledik haziranin 2 sine hastalanmam gerekiyo ama ins hasta olmam rabbim herkesin gonlunr gore versin.iki haftadir takip ediyorm gordugum sey herkes cok acele ediyo sonuc icin benim iki arkadasiminda hicbir belirtisi yoktu hastalanma gunleri bir hafta gecince test yapip oyle ogrendiler her ne olursa olsun hastaliginizin gecmesini beklryin kizlar.ien olmasada hep dua ediyorm buradaki herkes icin
Herseyin bi vakti zamani var bekleyelim bakalm kimseden degil rabbimin sonsuz hazinesindem istiyoruz rabnim kimsenin kucagini bos koymasin ins canlar.
Canm benim güzel haber ver senden çok sevinecem. Olmazsa da yeni aya gupguclu baslayacaz.Kızlar az önce lavaboda kilotumda az miktarda yapışkan beyaz akıntı vardı. Umudum yok ama adet olana kadar umudumu azda olsa yitirmek istemiyorum:) adete 2 gün var. Gerci böyle bi belirti olamaz tabi saçma ama herşeye takılır oldum valla.
Benimde eşim özel sektör canım ama Allah yardım eder kısmetini verir bitanem. Hiç üzülmeyinİki sene oldu cnm 24 yaşndayım eşim 26 maddi açıdan korkuları var bakamazsak falan diyor özel sektördeyim ne olacağm belli olmazz dio
Tesekkur ederm canm.ne guzel rabbim nasip etmis size darisi tum bebis isteyenlere olsn ins canm.ben korktum hamile kalirda kusarsam ders calisamazsam diye erteledik bu ay biraktik bakalm kismet ins.Amin canım güzel dualarin için. İnsalah Rabbim sana da en kısa zamanda nasip eder. Bende KPSS girdim dershaneye falan da gittim. Yinede ertelemedim ama bebisim sinavim bitmesini bekledi. Sınavla birlikte geldi
İnşallah canım benimCanm benim güzel haber ver senden çok sevinecem. Olmazsa da yeni aya gupguclu baslayacaz.
Canm hic umidini kaybetme rabbim ol dedikten sonra gerisi bos.hz musa aleyhisselamin bi kissasi var.bir gun iki citf geliyor hz musa a.s. min yanina ne olur bize dua at rabbim bize evlat nasip etsin diyorlar.hz musa a.s.dua ediyor rabbim bu cifte evlat nasip et diye ve rabbim nida ediyor hz musa a.s soyle o kullarima onlarin cocugu olmayacak nasip degil onlara cocuk diyor ve musa a.s genclerr olmayacagini soyluyor ve cok uzuluyolar aradan zqman geciyor ve hz musa a.s o gencleri goruyor yanlarinda bi cocuk var soruyor bu kimin cocugu diye bizim diyorlar.hz musa a.s cak sasiriyo yuce allaha nida ediyor onlarin cocugu olmayacakti rabbim bunun hikmeti nedir diyor rabbimde olmayacak dememe ragmen onlar hep bana dua etti umidini kesmedi bende mukafat olarak onlara istediklerini verdm diyor.o yuzden allah var gam keder umitsizlik yok arkadasimCanlabos.sıkkındı bi müddet bakamadım kusura bakmayın bugün oturup hiç durmadan ağlamak istiyorum biz 13 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz başta çok umursamamıştım aman dedim normaldir dedim falan sonra 2 3 aydır neden olmadı kiler başladı bu ayda olmadı biliyorsunuz. Ovulasyon kullanmama rağmen diyordum ki bugün aldığım haber yıktı beni eşim gitti bugün sayım yaptırdı spermler çok yavaşmış bu durumda olması çok zormuş ilaç yazdı birsürü doktor. Bir ay sonra bir daha bakacaklar. Kendimce olsa sorun bu kadar üzülmezdim belki dua edin bize olur mu rabbim hayırlısıyla Nasib etsin...
Ne güzel yazmissin canım çok etkilendim. Gerçekten yer gök dua üzerine. Allahtan isteyince verir ve hoşuna gidermiş...Canm hic umidini kaybetme rabbim ol dedikten sonra gerisi bos.hz musa aleyhisselamin bi kissasi var.bir gun iki citf geliyor hz musa a.s. min yanina ne olur bize dua at rabbim bize evlat nasip etsin diyorlar.hz musa a.s.dua ediyor rabbim bu cifte evlat nasip et diye ve rabbim nida ediyor hz musa a.s soyle o kullarima onlarin cocugu olmayacak nasip degil onlara cocuk diyor ve musa a.s genclerr olmayacagini soyluyor ve cok uzuluyolar aradan zqman geciyor ve hz musa a.s o gencleri goruyor yanlarinda bi cocuk var soruyor bu kimin cocugu diye bizim diyorlar.hz musa a.s cak sasiriyo yuce allaha nida ediyor onlarin cocugu olmayacakti rabbim bunun hikmeti nedir diyor rabbimde olmayacak dememe ragmen onlar hep bana dua etti umidini kesmedi bende mukafat olarak onlara istediklerini verdm diyor.o yuzden allah var gam keder umitsizlik yok arkadasim
Canım kendini bukadar harap edecek kadar kotu bi durum değil inan bana. Sperm sayısıni arttıracak çok ilaç var ve biokadarda doğal bitkiler var. Doktorun verdiği ilaçlar eşinin spermini arttiracaktir hemde 1 ay içinde. Bide benim uygulayacagim bi yöntem var bak sende kesinlikle uygula. Keçi boynuzu kürü sperm sayısını arttırıyor ve besliyormuş. Ah bi bilsen yararını hemen şuan koşa koşa gidip keçiboynuzu alirdin yemin ederim ki. O kürden sabah akşam eşin içsin bak gör neler oluyor. Ben yapacam bu ay canım. Hiç bozma moralini bende yanındayım senin. Beraber yapacaz uygulayacaz anlastikmi. Sakın bidaha ağlama. Bak bende 7 aydır istiyorum ve ovulasyon kullandığım halde tutmuyor. Bu ay bunu yapacam ilk defa. Buarada sen onu eşine icirirken sende incir kürü iç. Bak süper olacak herşey :)Canlar canım sıkkındı bi müddet bakamadım kusura bakmayın bugün oturup hiç durmadan ağlamak istiyorum biz 13 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz başta çok umursamamıştım aman dedim normaldir dedim falan sonra 2 3 aydır neden olmadı kiler başladı bu ayda olmadı biliyorsunuz. Ovulasyon kullanmama rağmen diyordum ki bugün aldığım haber yıktı beni eşim gitti bugün sayım yaptırdı spermler çok yavaşmış bu durumda olması çok zormuş ilaç yazdı birsürü doktor. Bir ay sonra bir daha bakacaklar. Kendimce olsa sorun bu kadar üzülmezdim belki dua edin bize olur mu rabbim hayırlısıyla Nasib etsin...
İnşallah canım ah bi ikna olsa Rabbim zamanı gelince verir inşallahBenimde eşim özel sektör canım ama Allah yardım eder kısmetini verir bitanem. Hiç üzülmeyin
İstediği kadar istemesin. Allah isterse ve verirse oda istemeye başlıcak canım. Sen içini rahat tut :)İnşallah canım ah bi ikna olsa Rabbim zamanı gelince verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?