Kararlıyım ovulasyon testine

Canim dur hemen ümitsizliğe kapılıp kendini harap etme. Cok sukur çözümsüz bi sorum değil. Ya sperm sayısı sıfır olsaydi. allah korusun. ki bi suru yolla sperm hareketliliği arttırılıyor. İlaçlar derdinize deva olacaktır. Olumsuz bakma sakın.
Bizde kaç ay doktorlara gittik. Bi cozum alamamıştik. Ve özelde en son gittiğim doktor bana direk pat diye hamile kalamazsin doğal yolla. Sen git direk aşılama bile olmadan tup bebek yaptır demişti. Cunku eşimin degerleri sinirdaymis. Benim de pko var. O anin uzuntusunu hala yaşıyorum. Ama bu durumu kabullenmedim. hatta üstünde bile durmadim Rabbim bi ferahlık verdi. Bu ay rahim filmi çekilip tedavi surecine başlayacaktık. Derken bu ay hamile kaldım işte.
Rabbim nasip edince herşey oluyor. Biz bol bol dua edecez inşallah. Sende içini ferah tut.

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun çok sevindim senin adına ve söylediklerin içimi rahatlattı inşallah bir çözüm olur ilaçlar..

Inşallah canım çok teşekkür ederim destekleriniz için Allah razı olsun tamam bu dediklerini araştırıp yapıcam ben.

Haklısın canım yinede Rabbim affetsin bi an insana derdi çok büyük geliyor.

Kizlar dun aksamki ovilasyon testim tam kirmiziydi ondan onceki daha solukdu yani dun tam kivamindaydi. Degerlendirdik. Bugun yaptigim dune gore solukdu. 1 gunde yumurta catlamasi gerceklesirmi

Cnm çift çizgiyi gördüğün gün de dahil 3 gün arka arkaya değerlendir :)

sali gunu doktora gittim, yumurtami gordu 2 gun icinde catlar dedi, o gun ve ertesi gun iliskide bulundum, zaten ertesi gun testte cift cizgiyi gordum, dun de test yaptim siliklesmiti biraz, 3 gun ust uste oldugu icin dunu bos gectim, ama keske olsaydi mi diyorum simdi sen cift cizgiyi gorunce 3 gun ust uste dene demissin.

Herkesin derdi farkli kizlar benim derdim de 3 gun oldu ve test tam cizgi 2 gunu de degerlendiriyoruz ama bugun ki t basta kirmizilssti kop koyu oldu ne yapmaliyim kaldim ortada sirasiyla 25 i 26 si ve bugun ku test en sonda ki 27 si

Eklentiler

• CYMERA_20160527_112122.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 38
Benim de t cizgisi digerinden baya koyu çıkmıştı o gun yumurtlama gunu bence cunku ondan sonra yine siliklesmeye baslamisti

Canim calismaya devam ama surekli de ust uste spermler acisindan nasil olur bilemiyorum bir gun ara verip devam mi etsen acaba diger arkadaslar ne diycek bakalim

benimde 3 gün kırmızı çıktı 3. gün ara verdik 4. gün ilişki oldu o akşam silikleşti çatladı yani bekliyorum şimdi hayırlısı artık istersen sen de 1 gün ara ver çünkü silikleştiği gün de önemli 4 gün üst üste yorucu olabilir spermler zaten 72 saate kadar canlı kalıyor

kızlar benımkıne de bı bakarmısınız 6. 7. gunu degerlendırdık dun yanı 8ı bos gectık soluk cıktı bugun yaptım tekrar koyu cıktı nedenı ne acaba

Bugun tam yumurtlama gunu canim ara mi verelim o zman

Ben de biraz önce laboquick marka sipariş ettim internetten. 20 li paket yanında da 6 tane gebelik testi veriyor 25 lira. Bugün adet oldum biter bitmez başlıcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…