Canim dur hemen ümitsizliğe kapılıp kendini harap etme. Cok sukur çözümsüz bi sorum değil. Ya sperm sayısı sıfır olsaydi. allah korusun. ki bi suru yolla sperm hareketliliği arttırılıyor. İlaçlar derdinize deva olacaktır. Olumsuz bakma sakın.Canlar canım sıkkındı bi müddet bakamadım kusura bakmayın bugün oturup hiç durmadan ağlamak istiyorum biz 13 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz başta çok umursamamıştım aman dedim normaldir dedim falan sonra 2 3 aydır neden olmadı kiler başladı bu ayda olmadı biliyorsunuz. Ovulasyon kullanmama rağmen diyordum ki bugün aldığım haber yıktı beni eşim gitti bugün sayım yaptırdı spermler çok yavaşmış bu durumda olması çok zormuş ilaç yazdı birsürü doktor. Bir ay sonra bir daha bakacaklar. Kendimce olsa sorun bu kadar üzülmezdim belki dua edin bize olur mu rabbim hayırlısıyla Nasib etsin...
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun çok sevindim senin adına ve söylediklerin içimi rahatlattı inşallah bir çözüm olur ilaçlar..Canim dur hemen ümitsizliğe kapılıp kendini harap etme. Cok sukur çözümsüz bi sorum değil. Ya sperm sayısı sıfır olsaydi. allah korusun. ki bi suru yolla sperm hareketliliği arttırılıyor. İlaçlar derdinize deva olacaktır. Olumsuz bakma sakın.
Bizde kaç ay doktorlara gittik. Bi cozum alamamıştik. Ve özelde en son gittiğim doktor bana direk pat diye hamile kalamazsin doğal yolla. Sen git direk aşılama bile olmadan tup bebek yaptır demişti. Cunku eşimin degerleri sinirdaymis. Benim de pko var. O anin uzuntusunu hala yaşıyorum. Ama bu durumu kabullenmedim. hatta üstünde bile durmadim Rabbim bi ferahlık verdi. Bu ay rahim filmi çekilip tedavi surecine başlayacaktık. Derken bu ay hamile kaldım işte.
Rabbim nasip edince herşey oluyor. Biz bol bol dua edecez inşallah. Sende içini ferah tut.
Inşallah canım çok teşekkür ederim destekleriniz için Allah razı olsun tamam bu dediklerini araştırıp yapıcam ben.Canım kendini bukadar harap edecek kadar kotu bi durum değil inan bana. Sperm sayısıni arttıracak çok ilaç var ve biokadarda doğal bitkiler var. Doktorun verdiği ilaçlar eşinin spermini arttiracaktir hemde 1 ay içinde. Bide benim uygulayacagim bi yöntem var bak sende kesinlikle uygula. Keçi boynuzu kürü sperm sayısını arttırıyor ve besliyormuş. Ah bi bilsen yararını hemen şuan koşa koşa gidip keçiboynuzu alirdin yemin ederim ki. O kürden sabah akşam eşin içsin bak gör neler oluyor. Ben yapacam bu ay canım. Hiç bozma moralini bende yanındayım senin. Beraber yapacaz uygulayacaz anlastikmi. Sakın bidaha ağlama. Bak bende 7 aydır istiyorum ve ovulasyon kullandığım halde tutmuyor. Bu ay bunu yapacam ilk defa. Buarada sen onu eşine icirirken sende incir kürü iç. Bak süper olacak herşey :)
Haklısın canım yinede Rabbim affetsin bi an insana derdi çok büyük geliyor.Canm hic umidini kaybetme rabbim ol dedikten sonra gerisi bos.hz musa aleyhisselamin bi kissasi var.bir gun iki citf geliyor hz musa a.s. min yanina ne olur bize dua at rabbim bize evlat nasip etsin diyorlar.hz musa a.s.dua ediyor rabbim bu cifte evlat nasip et diye ve rabbim nida ediyor hz musa a.s soyle o kullarima onlarin cocugu olmayacak nasip degil onlara cocuk diyor ve musa a.s genclerr olmayacagini soyluyor ve cok uzuluyolar aradan zqman geciyor ve hz musa a.s o gencleri goruyor yanlarinda bi cocuk var soruyor bu kimin cocugu diye bizim diyorlar.hz musa a.s cak sasiriyo yuce allaha nida ediyor onlarin cocugu olmayacakti rabbim bunun hikmeti nedir diyor rabbimde olmayacak dememe ragmen onlar hep bana dua etti umidini kesmedi bende mukafat olarak onlara istediklerini verdm diyor.o yuzden allah var gam keder umitsizlik yok arkadasim
İnşallah canımİstediği kadar istemesin. Allah isterse ve verirse oda istemeye başlıcak canım. Sen içini rahat tut :)
Gerçekleşir canım benimde öyle olduKizlar dun aksamki ovilasyon testim tam kirmiziydi ondan onceki daha solukdu yani dun tam kivamindaydi. Degerlendirdik. Bugun yaptigim dune gore solukdu. 1 gunde yumurta catlamasi gerceklesirmi
Cnm çift çizgiyi gördüğün gün de dahil 3 gün arka arkaya değerlendir :)
Sivi alimiyla alakali olabilir mi canim dunku testi yapmadan sivi almamaya dikkat ettinmiEki Görüntüle 1838710 kızlar benımkıne de bı bakarmısınız 6. 7. gunu degerlendırdık dun yanı 8ı bos gectık soluk cıktı bugun yaptım tekrar koyu cıktı nedenı ne acaba
Sivi alimiyla alakali olabilir mi canim dunku testi yapmadan sivi almamaya dikkat ettinmi
endişe etme canım 1 gün arayla en iyisi zaten spermler en az 48 saat canlı kalıyor 72 saate kadar uzayabiliyor buEtmistim canim diye hatrliuorum ama icmiste olabilirim. Cok su iciyorum cunku. Dunu bos gectik bi sorun olurmu acaba bugunu yine degerlendircz ama bayag koyu cikti
Bence de dert etme bugunu degerlendirin canim 1 gun aradan birsey olmazEtmistim canim diye hatrliuorum ama icmiste olabilirim. Cok su iciyorum cunku. Dunu bos gectik bi sorun olurmu acaba bugunu yine degerlendircz ama bayag koyu cikti
Bugun tam yumurtlama gunu canim ara mi verelim o zmanbenimde 3 gün kırmızı çıktı 3. gün ara verdik 4. gün ilişki oldu o akşam silikleşti çatladı yani bekliyorum şimdi hayırlısı artık istersen sen de 1 gün ara ver çünkü silikleştiği gün de önemli 4 gün üst üste yorucu olabilir spermler zaten 72 saate kadar canlı kalıyor
Yorucu olmaz diyorsan çalışın canım ama silikleştiğinde de ilişki olması lazım onuda kaçırmayınBugun tam yumurtlama gunu canim ara mi verelim o zman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?