Kararlıyım ovulasyon testine

Yorucu olmaz diyorsan çalışın canım ama silikleştiğinde de ilişki olması lazım onuda kaçırmayın
Yoruculugu hic te canim bu gun ara vermezsrk yarinla beraber 5 gun ust uste olmus olcak ay kararsiz kaldim silik oldugu zaman da degerlendirilcegini bilmiyordum bak

İlk silik çıkınca çatlamış demek o akşam da çok önemli valla canım biz hiç öyle üstüste yapamıyoruz yoruluyoruz sonra görev gibi oluyo bide hoş olmuyor

Kızlar merhaba ovu testim bugünki. 15. Gün çok silik çizgi ne zamana olur yumurtlama

Eklentiler

• image.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 19
Herkesin derdi farkli kizlar benim derdim de 3 gun oldu ve test tam cizgi 2 gunu de degerlendiriyoruz ama bugun ki t basta kirmizilssti kop koyu oldu ne yapmaliyim kaldim ortada sirasiyla 25 i 26 si ve bugun ku test en sonda ki 27 si
Benimde 5 gün koyu olduğunda. 1. 2. 4. 6. Gunleri Değerlendirmistik canım.

Benim cumartesi günüydü çift gördüğümde öğünü değerlendirdik ertesi gün testim yine ciftti ve o gün acayip kasık agrm vardı Ogün catladğnı anladım ogunde degerlendirdk ve onun ertesi günü yine pozitife yakndı ama tam köyü değildi ve ogunu degerlendirdk sonraki gnde testi yptgmda tamamen silikti öğün bişey ypmdk cnm byle CK şükür tutmş

Hayirli olsunn

Ben hala adet günümü bekliyorum:) yarın olmam lazim. Yada oburgun. Üst bacaklarim ağrıyor surekli ve belim ağrıyor. Belirti desem böyle belirti olmaz. Ben heralde adet olacam. Zaten olsaydı adete 3 gün kala test yaptigimda silikte olsa cikardi. Adeti bekliyorum ben zaten. Olayımda kurtulayım bari

Canım normalde adet olurken de bu belirtiler mi oluyo.
Bide sen ovi testinde pozitifi goreli kaç gün oldu ??

Canım normalde adet olurken de bu belirtiler mi oluyo.
Bide sen ovi testinde pozitifi goreli kaç gün oldu ??
Benim şimdiye kadar hiç belim agrimazdi adetten önce, bacaklarim agrimazdi. Dun gece yatarkende sizladi bacaklarim biraz. Ovulasyonda pozitifi 14 mayısta gordum canım.. Göğüslerimde ağrıyor. Ama uçlarında tık yok. Hiç agrimiyor ucu

Canım çarşamba erken zaten. Ya ben senin için umitlenemiyo değilim. Giguslerin agriyacak diye de bisey yok canım. Bosver belirtileri. Hayırlısı olsun canım benim.

Kızlar ya doktora gittim bugün nöroloji uzmanına kan testinde folik asit çok düşük çıktı sıfırın altında diyebilirim doktor ilaç verdi çok moralim bozuk

Kızlar ya doktora gittim bugün nöroloji uzmanına kan testinde folik asit çok düşük çıktı sıfırın altında diyebilirim doktor ilaç verdi çok moralim bozuk
Canım icmen lazım tabiki. Heleki bebek isteyen anneler mutlaka içmeli. Bebeğin gelişimi için çok çok çok önemli canım. Hatta hamile kalmadan 3 ay önce baslanmali. Ayrıca hamile kalmayi da kolaylaştırıyor.

Bas ağrısı için gittim folik asit eksik çıktı canım çok canım sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…