Yoruculugu hic te canim bu gun ara vermezsrk yarinla beraber 5 gun ust uste olmus olcak ay kararsiz kaldimYorucu olmaz diyorsan çalışın canım ama silikleştiğinde de ilişki olması lazım onuda kaçırmayın
Benimde 5 gün koyu olduğunda. 1. 2. 4. 6. Gunleri Değerlendirmistik canım.Herkesin derdi farkli kizlar benim derdim de 3 gun oldu ve test tam cizgi 2 gunu de degerlendiriyoruz ama bugun ki t basta kirmizilssti kop koyu oldu ne yapmaliyim kaldim ortada sirasiyla 25 i 26 si ve bugun ku test en sonda ki 27 si
Ay sagol canim icim rhatladi:)endişe etme canım 1 gün arayla en iyisi zaten spermler en az 48 saat canlı kalıyor 72 saate kadar uzayabiliyor bu
Benim cumartesi günüydü çift gördüğümde öğünü değerlendirdik ertesi gün testim yine ciftti ve o gün acayip kasık agrm vardı Ogün catladğnı anladım ogunde degerlendirdk ve onun ertesi günü yine pozitife yakndı ama tam köyü değildi ve ogunu degerlendirdk sonraki gnde testi yptgmda tamamen silikti öğün bişey ypmdk cnm byle CK şükür tutmşsali gunu doktora gittim, yumurtami gordu 2 gun icinde catlar dedi, o gun ve ertesi gun iliskide bulundum, zaten ertesi gun testte cift cizgiyi gordum, dun de test yaptim siliklesmiti biraz, 3 gun ust uste oldugu icin dunu bos gectim, ama keske olsaydi mi diyorum simdisen cift cizgiyi gorunce 3 gun ust uste dene demissin.
Hayirli olsunnBenim cumartesi günüydü çift gördüğümde öğünü değerlendirdik ertesi gün testim yine ciftti ve o gün acayip kasık agrm vardı Ogün catladğnı anladım ogunde degerlendirdk ve onun ertesi günü yine pozitife yakndı ama tam köyü değildi ve ogunu degerlendirdk sonraki gnde testi yptgmda tamamen silikti öğün bişey ypmdk cnm byle CK şükür tutmş
:)Hayirli olsunn
Teşekkür ederim :)Hayirli olsunn
Canım normalde adet olurken de bu belirtiler mi oluyo.Ben hala adet günümü bekliyorum:) yarın olmam lazim. Yada oburgun. Üst bacaklarim ağrıyor surekli ve belim ağrıyor. Belirti desem böyle belirti olmaz. Ben heralde adet olacam. Zaten olsaydı adete 3 gün kala test yaptigimda silikte olsa cikardi. Adeti bekliyorum ben zaten. Olayımda kurtulayım bari
Benim şimdiye kadar hiç belim agrimazdi adetten önce, bacaklarim agrimazdi. Dun gece yatarkende sizladi bacaklarim biraz. Ovulasyonda pozitifi 14 mayısta gordum canım.. Göğüslerimde ağrıyor. Ama uçlarında tık yok. Hiç agrimiyor ucuCanım normalde adet olurken de bu belirtiler mi oluyo.
Bide sen ovi testinde pozitifi goreli kaç gün oldu ??
Canım çarşamba erken zaten. Ya ben senin için umitlenemiyo değilim. Giguslerin agriyacak diye de bisey yok canım. Bosver belirtileri. Hayırlısı olsun canım benim.Benim şimdiye kadar hiç belim agrimazdi adetten önce, bacaklarim agrimazdi. Dun gece yatarkende sizladi bacaklarim biraz. Ovulasyonda pozitifi 14 mayısta gordum canım.. Göğüslerimde ağrıyor. Ama uçlarında tık yok. Hiç agrimiyor ucu
Sağol canım inşallah hayırlısı olurCanım çarşamba erken zaten. Ya ben senin için umitlenemiyo değilim. Giguslerin agriyacak diye de bisey yok canım. Bosver belirtileri. Hayırlısı olsun canım benim.
Canım icmen lazım tabiki. Heleki bebek isteyen anneler mutlaka içmeli. Bebeğin gelişimi için çok çok çok önemli canım. Hatta hamile kalmadan 3 ay önce baslanmali. Ayrıca hamile kalmayi da kolaylaştırıyor.Kızlar ya doktora gittim bugün nöroloji uzmanına kan testinde folik asit çok düşük çıktı sıfırın altında diyebilirim doktor ilaç verdi çok moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?