Kararlıyım ovulasyon testine

Kaç çıktı ki canım folik asit.
Düzelir o merak etme. Allah tan farkedilmis.
O.960 falan canım 1 bile değil niye böyle düşük hiç bilmiyorum kayinvalidemde nette araştırmış gebelikte folik asit adlı linki göndermiş hamilelikte gerekli ama normalde niye düşüyo onu anlamadım dedim bu arada belki bebişte olur diyo kısmet orası artık bakalım dedim hayırlsı dedi sustu

Baya dusukmus cidden ihmal etme. Folik asit içeren besinleri ye bol bol. Bide benim bildiğim b12 vitamin hapiyla birlikte alınınca etkinliği artıyor diye. Doktora gidersen bi sor istersen.
Rabbim sifani versin canım.

Baya dusukmus cidden ihmal etme. Folik asit içeren besinleri ye bol bol. Bide benim bildiğim b12 vitamin hapiyla birlikte alınınca etkinliği artıyor diye. Doktora gidersen bi sor istersen.
Rabbim sifani versin canım.
Doktor ilaç verdi canım 5 kutu falan ilacım var acaba çok düşük bebek oluşumunu engeller mi bu arada allah razı olsun kuzummm

Eşim de 3. Derecede varikosel çıktı kızlar ameliyat olması gerekiyor muş çocuk olması bu durumda çok güç inşallah düzelir dua edin nolur bana.. yaşamadan bilemiyorum insan neler çıkıyor rabbim sizden uzak etsin. ovulasyonları hesapları herşeyi geçiyorum gözü görmüyor insanın sadece onu üzgün görmeye dayanamıyorum..

Allah acil şifalar versin canım benim. Üzülmeyin nolur duzeltilebilecek bisey bu tatlım. Allah çaresiz hastalık vermesin. Birbirinizinsiniz siz sonuçta. Herşey sırayla olacak canım sen inan buna. Belki bikac ay sonra olacak. Hiç kimse hiçbirşey bilemez. Allah yardımcınız olsun bitanem.. sakın huzurunuzu bozmayin. Hicbise olmamış gibi devam edin hayata, nasıl olsa tek tek gelecek sizin olanlar.

Canim benim ya biz ne kadar üzülme falan desekde zor bi durum ama çok sukur çözümü olan bisey. Rabbim sabrınızı arttirsin işinizi rast getirsin. Enkisa zamanda nasip etsin . Kötü dusunme sakin sadece biraz daha bekleyeceksiniz o kadar. Rabbim nasip edince bu günleri de unutacaksiniz. Dualarım seninle. Her sıkıntının bi ferahlığı vardır unutma sakin.

Kizlar bugun siliklesmeye basladi testim catladi galiba. Dun aksamdan beri sag kasigimda batma oluyoozellikle bacagimi cektigimde. Catlama olayinda bu sekilde agrilar oluyomu bileniniz varmi

mrb kızlar.. baştan sona kadar okudum gerçekten yaptığınız teslerle felan heycanlandım.. merakla hamiş olduğunuz umuduyla bekliyorum.. sayenizde owulasyon testi alasım geldi.. ne menem şeymiş bide ben bakayım size yollayayım.. yarın adet günüm başladığım zaman yazarım buraya..

zehrakif canım nasılsın. Var mı sende bi değişiklik merak ettim
Kuzum 2-3 gündür yakın arkadaşlarımızın düğünü vardı eşimle onun koşuşturmasındaydık çok şükür şuan bi değişiklik yok biraz kilo almam dışımda beslenmeme dikkat ediyorum kilo alacağımı biliyorum ama triodimi düzene sokmak için düzenli ve sağlıklı beslenmeliym sen nasılsın Nasıl geçiyor günler caanım

Kızlar ya doktora gittim bugün nöroloji uzmanına kan testinde folik asit çok düşük çıktı sıfırın altında diyebilirim doktor ilaç verdi çok moralim bozuk
Geçmiş olsun caanım folik asit al ayrıca kalsiyum ve protein vitaminli beslen bak bende dr troid düşük çıktı moralim bozuldu etti sonra öğrendim ki bebeği tsh değil t3 ve t4 etkiliyormuş onlar da düşmesin diye beslenme şeklimi düzelttim folik asiti zaten hamile başlangıcında doktorum verdi

Teşekkür ederim canım allah razı olsun 2 ay gittim kadın doğum uzmanına o vermedi folik asit sonra kan testinde bu kadar düşük çıktı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…