Moral bozma canım bunda bise yok. Günde 1 tane folik asit iç çok faydalı inan. Kız nevar moral bozacak bunda :)Bas ağrısı için gittim folik asit eksik çıktı canım çok canım sıkıldı
Kaç çıktı ki canım folik asit.İstiyodum ben folik asit kullanmak canım o yüzden canım sıkıldı
O.960 falan canım 1 bile değil niye böyle düşük hiç bilmiyorumKaç çıktı ki canım folik asit.
Düzelir o merak etme. Allah tan farkedilmis.
Baya dusukmus cidden ihmal etme. Folik asit içeren besinleri ye bol bol. Bide benim bildiğim b12 vitamin hapiyla birlikte alınınca etkinliği artıyor diye. Doktora gidersen bi sor istersen.O.960 falan canım 1 bile değil niye böyle düşük hiç bilmiyorumkayinvalidemde nette araştırmış gebelikte folik asit adlı linki göndermiş hamilelikte gerekli ama normalde niye düşüyo onu anlamadım dedim bu arada belki bebişte olur diyo kısmet orası artık bakalım dedim hayırlsı dedi sustu
Doktor ilaç verdi canım 5 kutu falan ilacım var acaba çok düşük bebek oluşumunu engeller mi bu arada allah razı olsun kuzummmBaya dusukmus cidden ihmal etme. Folik asit içeren besinleri ye bol bol. Bide benim bildiğim b12 vitamin hapiyla birlikte alınınca etkinliği artıyor diye. Doktora gidersen bi sor istersen.
Rabbim sifani versin canım.
Allah acil şifalar versin canım benim. Üzülmeyin nolurEşim de 3. Derecede varikosel çıktı kızlar ameliyat olması gerekiyor muş çocuk olması bu durumda çok güç inşallah düzelir dua edin nolur bana.. yaşamadan bilemiyorum insan neler çıkıyor rabbim sizden uzak etsin. ovulasyonları hesapları herşeyi geçiyorum gözü görmüyor insanın sadece onu üzgün görmeye dayanamıyorum..
Canim benim ya biz ne kadar üzülme falan desekde zor bi durum ama çok sukur çözümü olan bisey. Rabbim sabrınızı arttirsin işinizi rast getirsin. Enkisa zamanda nasip etsin . Kötü dusunme sakin sadece biraz daha bekleyeceksiniz o kadar. Rabbim nasip edince bu günleri de unutacaksiniz. Dualarım seninle. Her sıkıntının bi ferahlığı vardır unutma sakin.Eşim de 3. Derecede varikosel çıktı kızlar ameliyat olması gerekiyor muş çocuk olması bu durumda çok güç inşallah düzelir dua edin nolur bana.. yaşamadan bilemiyorum insan neler çıkıyor rabbim sizden uzak etsin. ovulasyonları hesapları herşeyi geçiyorum gözü görmüyor insanın sadece onu üzgün görmeye dayanamıyorum..
Yok tatlım daha adet olmadım. Belim ağrıyor hala ama01duygu01 canimcim naptin. Var mı gelen giden .....
Bat 2 haziran ama ben hicbirsey hissetmiyorm hic bi belirtide yok acikcasi.bekleyelim bakalm bati.sen de durumlar nasilKızlar napiyosunuzBi gelişme yokmu adet tarihini bekleyenlerde canlar. Burayı unuttunuz
Kuzum 2-3 gündür yakın arkadaşlarımızın düğünü vardı eşimle onun koşuşturmasındaydık çok şükür şuan bi değişiklik yok biraz kilo almam dışımda beslenmeme dikkat ediyorum kilo alacağımı biliyorum ama triodimi düzene sokmak için düzenli ve sağlıklı beslenmeliym sen nasılsın Nasıl geçiyor günler caanım
Geçmiş olsun caanım folik asit al ayrıca kalsiyum ve protein vitaminli beslen bak bende dr troid düşük çıktı moralim bozuldu etti sonra öğrendim ki bebeği tsh değil t3 ve t4 etkiliyormuş onlar da düşmesin diye beslenme şeklimi düzelttim folik asiti zaten hamile başlangıcında doktorum verdiKızlar ya doktora gittim bugün nöroloji uzmanına kan testinde folik asit çok düşük çıktı sıfırın altında diyebilirim doktor ilaç verdi çok moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?