Kararlıyım ovulasyon testine

Teşekkür ederim canım allah razı olsun 2 ay gittim kadın doğum uzmanına o vermedi folik asit sonra kan testinde bu kadar düşük çıktı anlamadım
Bazen böyle beklenmedik durumlar çıkabiliyor ben hemen duaya başlıyorum elimden bişey gelmiyor çünkü Allah Hakkı'mızda hayırlısını versin caanım inşallah

Öyle canım allah yardımcımız olsun benim anlamadığım kadın doğum uzmanı hormon testi istedi bi sıkıntı yok dedi nasıl bu kadar düşük çıktı şok oldum hormon testinde çıkmazmıydı

01duygu 46696752 .!.:
Benim bugün yada dün olmam gerekiyordu canım. Ama bekliyorum. Bi ümidim yok gibi aslında ama belimde ağrıyor biraz
Canm belirtiye takilma.benim iki arkadasimda hic bir belirtisi yoktu 5 gun gecikti test yaptilar oyke ogrendiler.ama benim icimden senin hamile oldugun geciyo.uc dort gun daha bekle bi daha test yap bakalim

Basl
Başla canım hayırlısıyla:) bekliyorum haberlerini. İnşaallah tutar seninde tatlım. Ben bekliyorum henüz adet olmadım. Ama olacam sanırım

Canm belirtiye takilma.benim iki arkadasimda hic bir belirtisi yoktu 5 gun gecikti test yaptilar oyke ogrendiler.ama benim icimden senin hamile oldugun geciyo.uc dort gun daha bekle bi daha test yap bakalim
Ciddimisin canım :) ay şimdi çok heycanlandim. İnşallah öyledir ama inanamiyorum ben.. öyle olsa keşke. İlk buraya kosacam zaten hemen soylicem burda.. bacaklarim ağrıyor bide.

Canlar ovuliyasyon testi aldım bugün reglim 3 gün önce bitti hergün bunu yapmalımıyım? kullananlar yardimci olabilirmi
Evet canım hergun yapmalısın. Koyulaşana kadar yap. Koyulaşinca hemen degerlendir. Koyu olan gün ve diğer iki gün olmak üzere toplam üç gün :) arka arkaya birlikte olun canım. İnşallah tutar...

Ciddimisin canım :) ay şimdi çok heycanlandim. İnşallah öyledir ama inanamiyorum ben.. öyle olsa keşke. İlk buraya kosacam zaten hemen soylicem burda.. bacaklarim ağrıyor bide.
Ins canm hayirlisiyla aliriz mutlu haberlerini.hatta bugun bi arkadasimin hamile oldugunu daha ogrendim adeti gecikmis test yapmis negatif cikmis oyle oluncada hastaneye gitmemis ama hastalanmamista o sirada da yorucu is yapmis kanamasi olmus hastaneye gitmis oyle ogrenmis hamile oldugunu suan 4 aylik hamileymis.banada hastaneye git kan ver kesin sonuc icin diyor testler bazen yaniltici olabiliyor ins seninkide oyledir de hamilesindir

Hayırlı olsun arkadaşının bebisi canım. İnşallah sende hamilesindir. Test yapmadinmi sen. Adetine kaç gün var peki

Kizlar yapmayin birakin ovulasyon testleri falan hayatinizin tanidini cikarmaya bakinn bende sizler gibi yok koca kari ilaclari ovulasyon tesleri sogan suyuu aklinaza gelebelicek herseyi yaptim en sonda ameliyat oldum yine olmadi bende size dost tavsiyesi nezaman birakirsaniz hamile kalmayi dusunnmeyi ozmn olucak. 4 yildir evlim yaptiklarinizin hepsini yaptim en son canima tak etti sigara kullaniyodum sigarayi biraktim evvimizde hamillikle bebekle ilgili hicbirsey konusulmadi sadece gezdik tozduk eylenmemize baktik ve bu ayda ograndimki 5 haftalik hamileyimm insaAllah sizlerede nasip eder Allahim

Hayırlı olsun arkadaşının bebisi canım. İnşallah sende hamilesindir. Test yapmadinmi sen. Adetine kaç gün var peki
Amin canm cumlemizin Ins.benim bat 2 haziran test yapmadm.biz 7 aylik evliyiz kpss ye hazirlandigim icin dusunmedik bu ay biraktik mayista bakalim olursa cok sevinicem istiyodum ama sirf kpss icin erteledim

Canim folic asit aç yoknnasıl kullaniyosun

Evet canım hergun yapmalısın. Koyulaşana kadar yap. Koyulaşinca hemen degerlendir. Koyu olan gün ve diğer iki gün olmak üzere toplam üç gün :) arka arkaya birlikte olun canım. İnşallah tutar...

Kuzu peki üst üste birlikte olmak Sperm kalitesini düşürür bi iki gün arayla deneyin diyenlerde var doktorda bir gün arayla demişti o arada catlamayi kacirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…