- 1 Mayıs 2016
- 175
- 104
- 18
- 34
Benim bugün yada dün olmam gerekiyordu canım. Ama bekliyorum. Bi ümidim yok gibi aslında ama belimde ağrıyor birazBat 2 haziran ama ben hicbirsey hissetmiyorm hic bi belirtide yok acikcasi.bekleyelim bakalm bati.sen de durumlar nasil
Bazen böyle beklenmedik durumlar çıkabiliyor ben hemen duaya başlıyorum elimden bişey gelmiyor çünkü Allah Hakkı'mızda hayırlısını versin caanım inşallahTeşekkür ederim canım allah razı olsun 2 ay gittim kadın doğum uzmanına o vermedi folik asit sonra kan testinde bu kadar düşük çıktı anlamadım
Canm belirtiye takilma.benim iki arkadasimda hic bir belirtisi yoktu 5 gun gecikti test yaptilar oyke ogrendiler.ama benim icimden senin hamile oldugun geciyo.uc dort gun daha bekle bi daha test yap bakalim01duygu 46696752 .!.:Benim bugün yada dün olmam gerekiyordu canım. Ama bekliyorum. Bi ümidim yok gibi aslında ama belimde ağrıyor biraz
Başla canım hayırlısıyla:) bekliyorum haberlerini. İnşaallah tutar seninde tatlım. Ben bekliyorum henüz adet olmadım. Ama olacam sanırımmrb kızlar.. baştan sona kadar okudum gerçekten yaptığınız teslerle felan heycanlandım.. merakla hamiş olduğunuz umuduyla bekliyorum.. sayenizde owulasyon testi alasım geldi.. ne menem şeymiş bide ben bakayım size yollayayım.. yarın adet günüm başladığım zaman yazarım buraya..
Ciddimisin canım :) ay şimdi çok heycanlandim. İnşallah öyledir ama inanamiyorum ben.. öyle olsa keşke. İlk buraya kosacam zaten hemen soylicem burda.. bacaklarim ağrıyor bide.Canm belirtiye takilma.benim iki arkadasimda hic bir belirtisi yoktu 5 gun gecikti test yaptilar oyke ogrendiler.ama benim icimden senin hamile oldugun geciyo.uc dort gun daha bekle bi daha test yap bakalim
Basl
Başla canım hayırlısıyla:) bekliyorum haberlerini. İnşaallah tutar seninde tatlım. Ben bekliyorum henüz adet olmadım. Ama olacam sanırım
Evet canım hergun yapmalısın. Koyulaşana kadar yap. Koyulaşinca hemen degerlendir. Koyu olan gün ve diğer iki gün olmak üzere toplam üç gün :) arka arkaya birlikte olun canım. İnşallah tutar...Canlar ovuliyasyon testi aldım bugün reglim 3 gün önce bitti hergün bunu yapmalımıyım? kullananlar yardimci olabilirmi
Cagirmamaya çalışıyorum :) test bile yapmak istemiyorum korkudanOlmazsın kuzu çağırma kirmiziyi
Ciddimisin canım :) ay şimdi çok heycanlandim. İnşallah öyledir ama inanamiyorum ben.. öyle olsa keşke. İlk buraya kosacam zaten hemen soylicem burda.. bacaklarim ağrıyor bide.
Ins canm hayirlisiyla aliriz mutlu haberlerini.hatta bugun bi arkadasimin hamile oldugunu daha ogrendim adeti gecikmis test yapmis negatif cikmis oyle oluncada hastaneye gitmemis ama hastalanmamista o sirada da yorucu is yapmis kanamasi olmus hastaneye gitmis oyle ogrenmis hamile oldugunu suan 4 aylik hamileymis.banada hastaneye git kan ver kesin sonuc icin diyor testler bazen yaniltici olabiliyor ins seninkide oyledir de hamilesindirCiddimisin canım :) ay şimdi çok heycanlandim. İnşallah öyledir ama inanamiyorum ben.. öyle olsa keşke. İlk buraya kosacam zaten hemen soylicem burda.. bacaklarim ağrıyor bide.
Hayırlı olsun arkadaşının bebisi canım. İnşallah sende hamilesindir. Test yapmadinmi sen. Adetine kaç gün var pekiIns canm hayirlisiyla aliriz mutlu haberlerini.hatta bugun bi arkadasimin hamile oldugunu daha ogrendim adeti gecikmis test yapmis negatif cikmis oyle oluncada hastaneye gitmemis ama hastalanmamista o sirada da yorucu is yapmis kanamasi olmus hastaneye gitmis oyle ogrenmis hamile oldugunu suan 4 aylik hamileymis.banada hastaneye git kan ver kesin sonuc icin diyor testler bazen yaniltici olabiliyor ins seninkide oyledir de hamilesindir
Amin canm cumlemizin Ins.benim bat 2 haziran test yapmadm.biz 7 aylik evliyiz kpss ye hazirlandigim icin dusunmedik bu ay biraktik mayista bakalim olursa cok sevinicem istiyodum ama sirf kpss icin erteledimHayırlı olsun arkadaşının bebisi canım. İnşallah sende hamilesindir. Test yapmadinmi sen. Adetine kaç gün var peki
Evet canım hergun yapmalısın. Koyulaşana kadar yap. Koyulaşinca hemen degerlendir. Koyu olan gün ve diğer iki gün olmak üzere toplam üç gün :) arka arkaya birlikte olun canım. İnşallah tutar...
Geçmiş olsun caanım folik asit al ayrıca kalsiyum ve protein vitaminli beslen bak bende dr troid düşük çıktı moralim bozuldu etti sonra öğrendim ki bebeği tsh değil t3 ve t4 etkiliyormuş onlar da düşmesin diye beslenme şeklimi düzelttim folik asiti zaten hamile başlangıcında doktorum verdi
Evet canım hergun yapmalısın. Koyulaşana kadar yap. Koyulaşinca hemen degerlendir. Koyu olan gün ve diğer iki gün olmak üzere toplam üç gün :) arka arkaya birlikte olun canım. İnşallah tutar...
Tok yemeği yiyip üzerine içiyorum genelde akşam saatinde alıyorum çünkü ilk aldığımda öyleydiCanim folic asit aç yoknnasıl kullaniyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?