Kararlıyım ovulasyon testine

Kuzu peki üst üste birlikte olmak Sperm kalitesini düşürür bi iki gün arayla deneyin diyenlerde var doktorda bir gün arayla demişti o arada catlamayi kacirmiyim
Evt kimiside öyle söylüyor tatlım ben üst üste oldum napayim. Hangisine uyacagimi şaşırdım. Bide kaçırmak istemedim dediğin gibi canim

Hemen sıkılma bakalım vardır bunda da bir hayır hem bence bu ay yepyeni bi sayfa aç biraz kafanı dağıt stresi bırak Allahım olursa bin şükür olmazsa da sen hayırlısını bilirsin yarrabbim de kendine dünyayı işkence etme Canıım benim elbet Birgün olacak ama doğru Zamanda güçlü ol nerde bizi ayakta tutan canlı tutan duygu

Sıkma canını duygu.. Daha zamanı war demekki bende sitres yapmayayım die bi test alıp bakıcam olmadım daha. Çıkmazsa üzülmem nasip kafaya takmamak lazm

Adet oldum offffff ya valla sıkıldım
seni takipte kaldım en sonunda üye oldum bende buraya duygu haberini bekliordum İnşallah olmuştur die sma üzülme Allah zamanını bilir hayırlısıyla saglıgıyla melegini gönderir dua et sadece Allah ım büyük vardır bi bildiği.. benimde bu ay ilk denememdi 4 gün gecikti çok ümitledim ama clear blue test yaptım negatif çıktı üzüldük ama Allah bilir hayırlısıyla saglıgıyla kavuşuruz evlatlarımıza bizde İnşallah

Amin canım hepimiz kavusalim meleklerimize inşallah. Allah'im en hayırlı zamanı bekliyor biliyorum ama uzulmemek elde değil her nekadar umitlenmiyorum desemde çok umitlenmistim bu ay. Neden döllenmedi anlamadım doktora giderim belki. Belki de hicbise yapmam seninde inşallah sağlıklı bebisin olur canım. Burda haber verirsin bizlere. Ben hamile haberi alınca çok mutlu oluyorum gerçekten..

Ben sizin o doğacak olan bebislerinizi yerim yaaa :) çok tatlı motive ediyorsunuz hepiniz. Ama artık kafama takmicam. Çünkü takınca da olmuyor, takmayincada olmuyor. Uğraşıp cabalayincada olmuyor, cabalamayinca da olmuyor. En iyisimi hicbise yapmamak. seninde dediğin gibi. olursa bin şükür, olmasa vardır bir hayir. diğer aya bakacaz artik.. Adetim en az 5 gün geçmeden umitlenmicem artik..

Duygucum geçen ay benimde 3 gün gecikti hiç sekmezdi bende hemen tribe girdim beklentimiz o yonde cok normal yani kuzum ayni olcude de hayalkirikligimiz ama hicbirsekilde inancimizi yitirmiyoruz bu duzensizlikler vucudun dengesi degisiyo vucut kendini buna hazirliyor derler boyle dusunelim mutlu olalim canimcimm

İnşallah canım en kısa zamanda mutlu haberlerimizi veririz İnşallah

Maşallah canım. Bemde de bu değişiklik yok. Normal hayata devam :)

Adet oldum offffff ya valla sıkıldım
Yakın zamana kadar neden hamile kalamıyorum artık olsun da nasıl olursa olsun diyordum. Yaklaşık bir ay önce ablamdan bir haber aldım. Daha doğrusu ablam söyleyemedi annem anlattı. Ablam 7.5-8 aylık hamileydi. Kontrol için doktora gittiğinde bebeğin özürlü olduğunu söylemişler, hem de iki ayrı doktor. Tabii ki hepimiz çok üzüldük. Bir de perinatoloji profesörü baksın dediler. Allah ' a şükür sorun yok demiş ama hala daha gözümüzle görmeden emin olamıyoruz. Doktordan alınan iyi habere kadar hamile kalma konusunda fikrim çok değişti. 'Aman hayırlısı olsun canım' diye gecistirdigimiz sözünün gerçek anlamını tamamen anladım. Olacaksa sağlıklı olsun, hayırlı olsun. Sanırım bu dersi iyice kavradigim için Allah bana bu ay bebeğimi nasip etti. Daha sadece kanda gördük. Bu hafta tekrar kontrole gideceğim. İnşallah bir sorun olmaz diye sürekli dua ediyorum ama bir yandan da bir ses sürekli ne olursa olsun hayırlısı olsun diyor. O yüzden canım hiç üzülme; bu ay olmadıysa bir dahaki ay hayırlısıyla olsun

Ablan için üzüldüm canım inşallah bebisin hiçbirşeyi yoktur ve çok sağlıklı acar dünyaya gözlerini. tabiki herşeyin hayırlısı olsun. Seninde bebisin sağ salim doğsun inşallah bi sorun yoktur. Bende hayırlısıyla yetisirim arkanıza inşallah :) var bunda bi hayır biliyorum aslinda...

Canımmm benim kaç gundur misafirden mesajlara bakamamistim. Hayırlısı olsun ya üzülme lütfen ya kiyamam Rabbim en hayırlı Zamanda nasip etsin önemli olan o
...
Haklisin canım. En hayırlı zamanda olsun inşallah. Ve sizlerinde bebişleri sag salim doğsun inşallah. Sırayla doğuracaz belki :) Allahım bilir işini. Nezaman verirse versin. Ben cabalasamda Allah isterse olur. Çaba boş. Dua etmek lazım.. buna inandim canım ben..

Evet canım. Gerçektende öyleymiş. Onumuzdeki bikac aya bakacaz artık inşallah tutar hayal kırıklıkları yasiyoruz hep ama bunlar boşuna değil eminim. Allah duamizi kabul edecek birgun... belki de etti ama zamanı değil şuan... beklemeliyiz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…