Hiçbir bilgim yok canım. Hiç yasamadigim için o hissiKizlarrrr dun gece uykumda kasigim ortasinda 2 3 kez atma hissettim birden uyandim ona. Yuzustu yatiyodum tam o sira. Bebekle bir ilgisi olabilir mi acaba. İlk kez yasiyorum bole birsey.
Hayırlısı olsun canım. Bende aynen önüme bakacam..Kızlar test yaptım negatif.. Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık..
Benmde daha yeni yumurtam catladi 4 5 gun oldu beklemeedeyim ama her gece mide yanmasindan uyuyamiyorm sbahlari midw bulantim oluyo istahim azaldi cokHiçbir bilgim yok canım. Hiç yasamadigim için o hissi
İnşallah bebektendir canım. Hadi sende ver güzel haberi burda. :) Bat nezamandiBenmde daha yeni yumurtam catladi 4 5 gun oldu beklemeedeyim ama her gece mide yanmasindan uyuyamiyorm sbahlari midw bulantim oluyo istahim azaldi cok
9 10 canim hepimiz birgun guzel haberleri veririz insallahİnşallah bebektendir canım. Hadi sende ver güzel haberi burda. :) Bat nezamandi
İnşallah canimKızlar yazamadım uzun süre biraz uzak kalmak istedim . Duygucum durumuna üzüldüm gerçekten hayırlısıyla nasib etsin Rabbim hepimize inşallah
Amin inşallah canim9 10 canim hepimiz birgun guzel haberleri veririz insallah
Hiçbir bilgim yok tatlım. Ne işe yarıyormus :)Kardişler nasılsınızcanlar çörek otu yağı nasıl kullanılır bilginiz varmı
Oeulasyon testiyse bugün kesin değerlwndir cnm..bu sabah yaptım ilk idrarımla bugün 13. günüm nasıl sizce
Canım corek otunu bende duymuştum.sende ye esin de yesin. İnşallah sifa olurKardişler nasılsınızcanlar çörek otu yağı nasıl kullanılır bilginiz varmı
Çok iyi canım yumurtluyosun. Hemencik değerlendir. Hakkında hayırlısıbu sabah yaptım ilk idrarımla bugün 13. günüm nasıl sizce
Bizim orada ölüm hariç her derde deva derler inşallah sifa olsun hepimizeHiçbir bilgim yok tatlım. Ne işe yarıyormus :)
Sabah Ilk idrarla yapılmıyor diye biliyorum bu testi ?evet ovulasyon testi yarın sabah tekrar yapıcam bugün yarın öbür gün değarlendirmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?