Canım fotoğraf pikselini küçültme programı var onu yükle. Photo resizer ismi. Ben bununla foto yukleyebiliyorum burayaArkadaşlar bugün yaptığım test dune göre daha netlesiyor neden fotoğraf yuklenmiyor boyutu büyük diyor?
TeşekkürlerCanım fotoğraf pikselini küçültme programı var onu yükle. Photo resizer ismi. Ben bununla foto yukleyebiliyorum buraya
Moralini yüksek tut pozitif ol canım.kızlar regl bitti sayılır. Aynı şeylere yine başlamak istemiyorum açıkçası çokta istekli değilim bu duruma. Nasıl tutturacam ben bunu yaaadoktora git diyeceksiniz ama şuan gidemem... Bu ay hiç umudum yok yani. Yine korunmayacaz ama olmicak yine biliyorum. Adet olacam falan üfff. Hep aynı şeyler. Hayırlısı olsun.
Olumsuz dusunme stres yapma akisina birak canm olacagi varsada olmaz bu stresle birak kendini.bende yarin kan vericem bakalim varsada yoksada bileyim cunku oruc geliyo icim rahat olsunkızlar regl bitti sayılır. Aynı şeykendini.bende başlamak istemiyorum açıkçası çokta istekli değilim bu duruma. Nasıl tutturacam ben bunu yaaadoktora git diyeceksiniz ama şuan gidemem... Bu ay hiç umudum yok yani. Yine korunmayacaz ama olmicak yine biliyorum. Adet olacam falan üfff. Hep aynı şeyler. Hayırlısı olsun.
kızlar regl bitti sayılır. Aynı şeylere yine başlamak istemiyorum açıkçası çokta istekli değilim bu duruma. Nasıl tutturacam ben bunu yaaadoktora git diyeceksiniz ama şuan gidemem... Bu ay hiç umudum yok yani. Yine korunmayacaz ama olmicak yine biliyorum. Adet olacam falan üfff. Hep aynı şeyler. Hayırlısı olsun.
Canım benim ya ümitsiz olma sakin. Rabbim başka sıkıntı vermesin bizlere. Bi vakti var demekki. Biz dua etmeye devam edelim nasip olacaktır hayirlisiyla. Çok zor biliyorum ama iyi düşünmeye çalış.kızlar regl bitti sayılır. Aynı şeylere yine başlamak istemiyorum açıkçası çokta istekli değilim bu duruma. Nasıl tutturacam ben bunu yaaadoktora git diyeceksiniz ama şuan gidemem... Bu ay hiç umudum yok yani. Yine korunmayacaz ama olmicak yine biliyorum. Adet olacam falan üfff. Hep aynı şeyler. Hayırlısı olsun.
Daha yumurtlaman olmamış canım. Siliklesme neden oldu bilemeyecegim ama sıvı alımı ile ilgili olabilir.Arkadaşlar daha net beklerken siliklesti bir sorun mu var testte hata mi var yardımcı Olur musunuz?
Teşekkürler 3 saat sıvı almadım ama en doğru saat kaçta yapmam doğru olur hava da çok sıcak bayağı bir susuz kalınıyor yaniDaha yumurtlaman olmamış canım. Siliklesme neden oldu bilemeyecegim ama sıvı alımı ile ilgili olabilir.
Hayırlısı olsun canım. Neyapsam bilmiyorum. En iyisi hicbise yapmamak. Zaten bu ay hamile kalırsam buradan sizlere yazacam inşallah.. Kendi haline bıraktım valla. Elimden başka bise gelmiyor. Dua edecem sadece..Canım benim ya ümitsiz olma sakin. Rabbim başka sıkıntı vermesin bizlere. Bi vakti var demekki. Biz dua etmeye devam edelim nasip olacaktır hayirlisiyla. Çok zor biliyorum ama iyi düşünmeye çalış.
Kız hiç gulecegim yoktu :) haklisin canım ya zaten kendi haline bıraktım. Halime tabikide çok şükür. Hayırlısı olsun hep bunu diyorum canım.Duygu'cuğum sen bi stres yapmasan artık :) yine karamsarlığa büründün at kafandan stresi elbet olcak sabret..Sen çalışıyormuydun? eğer evdeysen çiçek filan bak meşgale olsun, bakamam diyorsan aç kitap oku kafanı dağıtabilcek bir çok sey var emin ol :) benim bat dündü, hala gelen giden yok, basıma gelenleride az çok biliyorsun (böbrek,taş,iğneler voltarenler vs.)... Allah'a şükür sağlığın yerinde boşkoy elbet bizimde meleklerimiz olcak sen buranın neşe kaynağısın arkadaşım titre ve kendine gel :))
Duygucum bence temizlediğini gün çalışmalara başla günaşırı testi falan boşver ve eşinleyken özeline müdahale etmek istemem afedersiniz ama hadi çocuk olsun denememize başlayalım gibisinden görev gibi değil de eşini sevdiğin için eşinle birlikte oluyormuş gibi olsun bu ay bebeğin olsun inşallah aşk bebeği olsunkızlar regl bitti sayılır. Aynı şeylere yine başlamak istemiyorum açıkçası çokta istekli değilim bu duruma. Nasıl tutturacam ben bunu yaaadoktora git diyeceksiniz ama şuan gidemem... Bu ay hiç umudum yok yani. Yine korunmayacaz ama olmicak yine biliyorum. Adet olacam falan üfff. Hep aynı şeyler. Hayırlısı olsun.
İnşallah vardır tatlim. Haber ver bize :)Olumsuz dusunme stres yapma akisina birak canm olacagi varsada olmaz bu stresle birak kendini.bende yarin kan vericem bakalim varsada yoksada bileyim cunku oruc geliyo icim rahat olsun
Hiçbise yaptirmadim canım vallaMoralini yüksek tut pozitif ol canım.
Daha önceden dr muayenesi oldunuz mu kan tahlili yapıldı mi? Yumurtlama testi kullandınız mı? Ne kadar süredir çocuk istiyorsunuz? Kanda prolaktin baktirdin mi? Ümidini yitirme inşallah Allah sana da nasıl edecek.
Aynen tatlım inan bende öyle yapacam bu ay. İnşallah bu sefer olur :)Duygucum bence temizlediğini gün çalışmalara başla günaşırı testi falan boşver ve eşinleyken özeline müdahale etmek istemem afedersiniz ama hadi çocuk olsun denememize başlayalım gibisinden görev gibi değil de eşini sevdiğin için eşinle birlikte oluyormuş gibi olsun bu ay bebeğin olsun inşallah aşk bebeği olsunhani bian önce adet günüm gelsin de bakayım deme günlerin tadını çıkart inan bana aşırı takmak iyi değil heyecanın olsun tabi içinde ama tatlı bekleyiş olsun
Ins canim belirtim hic yok onumuzdeki hafta ici yapmayi dusunuyordum ama oruc olunca birsey olur varsa diye o yuzden yarin direk kan vericem test yapmayi dusunmuyorm kan vericem garanti olsun.ilk isim buraya yazmak olucak olumlu veya olumsuz bakalim ama ben birsey hissetmiyorm hayirlisi olsn ins01duygu01 .!.:İnşallah vardır tatlim. Haber ver bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?