Kararlıyım ovulasyon testine

Merhaba arkadaşlar ovulasyon testim iki akşam önce böyleydi. ama bu akşam hiç çizgi cıkmadı daha koyulaşması gerekmezmmiydi yanlışmı biliyorum
Canim hergunmu yapıyorsun. İki gün önce yaptıysan belki o yapmadigin 1 gün koyulaşip ertesi gün azalmış olabilir. Yada son yaptığın testte hata var. Bidaha yap istersen. Ama bunu hergun yapmalısın tatlım. Yoksa kacirirsin Allah korusun

Canım yumurtlama gununun nezaman olacağı belli olmuyor. Bende senin gibi bi sürü soru vardı aklımda ama anladım ki biz kadınların yumurtlama günleri hep aynı olmuyor. Kafasına göre yumurtluyor. :) O yüzden ovulasyon testi kullanmak şart. Yada yumurtlama takibi yaptırmak. Çünkü başka türlü emin olamıyorsun. Değişik değişik zamanlarda yumurtluyoruz hep. Hele o yumurtlama takvimi hepten yalan. Ona uyan yandı.

Bende kaç aydır yumurtlama tarihini takvime göre yaptım hamile kalmadım bu ay ilk defa yumurtlama testi kullanıyorum hadi hayırlısı inşallah güzel haberler alırız

Yumurtlama testinde tecrübesi olanlar rehberim olur musunuz? Bugün ilk idrardan sonra sıvı almadım ve yaptım testi bakarmisiniz sanırım öğleden sonra yapınca sıvı alımını ayarliyamiyorim ya da bir yerde hata yapıyorum. Sabah idrarda belirirken öğleden sonra çok silik oluyor sizce her zaman sabah ilk idrardan sonra sıvı almayıp o şekilde mi yapmalıyım. Sabah idrar rengi kötü oluyor ve testte çıkıyor silikte olsa ama öğleden sonra idrar rengi açılıyor ve önceki silik çıkan teste göre daha silik oluyor ne oluyor bana yol gösterin teşekkürler

Eklentiler

• 20160603_102919.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 43

Kuzu ben beceremedim bu onu takibini ya bir gün arayla deniyorum Allaha emanet artık olursa olur :/

Canım ben test yaparken öğleden sonra 1 gibi sıvı alımını kesiyodum 4 5 gibi yapıyodum bir gün sabah kalktım wcye gittim 8 9 gibi sonra tekrar uyudum kalkınca 12 gibi yaptım testi

Ya kizlar hani hep deniuo ya stres yapinca olmuyo diye. Bu ovilasyonu kullanip hamile kalanlar stres yapmiyo mu hic beklerken. 2. Ayim bu denediyim 10nda bat bekliyorum suan. Ovilasyon kullanip stres yapmayaniniz var mi ? Akisina birakirsam da hic olmucakmis gbi geliyo benim gbi dusunenniz varmi yoksa ben cokmu kafama takiuorum

Kendine uğraş bul canım insan illa ki takıyo Ama kendini yıpratma derecesinde olmasın bak ben kitap okuyorum boyama kitabım var boyama yapıyorum mutfakta bişeyler yapıyorum falan

canım bu dediğinde haklısın bende çok düşünüyorum bunu...stres tabiki hormanları etkilediği için az bucuk etkisi oluyormuş bu işlerde.. diğer kullananlar stres yapmıyormu sorusuna gelince bence birşeyler ile meşgul olanlar çalışanlar vs.işlere kafa patlatanlar olabilir.. bende kafama çok takanlardanım işe girdim allah şükür biraz gitti kafamdan.. bence takmamaya çalış gerçekden. benimde bat 1 hazirandı 2 gün geciktim bakalım hayırlısı 7 aydır o kadar yoruldum ki test yapmıcam akışına bırakcam hayırlısıyla elbet gelecek o melek rahime :)

[QUOTins="eelliifFB, post: 46772716, member: 393375"]benimde 2 gündür gecikmede.. genelde 4 gün gecikmişliğim oluyor beklicem test filan yapmıcam 1 hafta kadar bakalım en doğru zamanda hayırlısı olsun hakkımızda :)[/QUOTE]
Amin Ins hayirlisi.bende gitmeyecektm ama oruc olucaz varsa birsey ollursa diye korktum

Amin Ins hayirlisi.bende gitmeyecektm ama oruc olucaz varsa birsey ollursa diye korktum[/QUOTE]

valla canım oluşacak ve alacak nefesi var ise her türlü olur nasibini yer :) o kendini belli eder zaten ama dikkat tabiki şart

Kendine uğraş bul canım insan illa ki takıyo Ama kendini yıpratma derecesinde olmasın bak ben kitap okuyorum boyama kitabım var boyama yapıyorum mutfakta bişeyler yapıyorum falan
Sinavim var ona calisiyorum dershneye gidiuorjm ama bisey olsun herseyi bebege yoruyorum ve esim benden daha beter. Agzimdan ne ciksa direk hamilesin kesin diyo en cok onu hayal kirikligina ugrattigim icin uzuluyorum

Amin canim insallan hepimiz icin. Bi belirtin varmi. Bende asiri halsizlik var 3 4 gundur ve asiri mide yanmasi ve bulanti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…