arkadaşım bir kere baştan 1-0 galipsin,inşallah da hep böyle gider..
eşinin ailesinin yaklaşımı çok güzel..
ve ben olsam yerinde eğer eşinin ailesini 3+1 evi almak kasmayacaksa madden ben 3+1'i tercih et
derim..
benim evim küçük (gerçi evimde değil ya neyse),inan çok zorluğunu yaşıyorum..ki daha çocuk yokken..
ayrıca ayrı şehirlerde bir ilişki yürütmenin de zorluğunu çok iyi bilirim..
şimdiden mutluluklar dilerim..
ben senin yerinde olsam hazır evi tercih ederim
herşey bi an önce olsun bitsin
uzaklık çok zor
diğer ev olunca isterseniz sonra oraya geçersiniz ne olucakki
arkadaşım çok sağol...3+1 de zaten onların almaya gerek yok yani 2 evde alnmış durumda...
annemlerde ilerde çocuk olunca çok sıkıntı cekersiniz diyor hoş olmadan bile sıkıntı çekeceğe benzeriz çünkü evde hiç bir şekdle depolama yapamycam yani bi nevresimlerimi yatakları kaldırabileceğim yer yok:/
Bncede çok şanslısın eşinin ailesi emrivaki yapmadığı ve seçimi sana bıraktıkları için bana sorarsan aileni dinle derimnişanlın da kendine göre haklı ama madem senin evin geniş olsun daha kullanışlı olur rahat edersin bnce sevgilini ikna edebilirsin hem daha erken evlenmiş oalcaksınız
bende hazır evi secerdim hemde genişmiş tabi karar senin.
eee güzelmiş..
annen de kesinlikle haklı,sen geç 3+1 e
bir de güvenlikli olan yer hangisi anlayamadım??
benim evim 2+1 ve güvenliğide yok ki öyle kötü bir yerde ki..
allah izin vermezse hiçbirşey olmaz korkma..
allah çabuk kavuştursun inşallah sizi
Hay allah razı olsun bende dedim aynen bunu hatırlattımbende olaya 3+1 yada 2+1 diye bakmıyorum. hayırlı işte acele ediniz demiş peygamberimiz. bencede aralığa kalmadan geç evinde otur. zaman uzadıkça sıkıntılar başlıyor
Sende farklı şehirdeyim sevdiğimle zor bi karar senin için..
Ama istanbul gibi bi şehirdede günümüzde malum ne olaylar oluyo
ben güvenli olanı tercih ederdiim
evet zor beklemek ama
anladığım kadarıyla aileler anlayışlı
yani seçimi sana bırakmışlar
bekleemek çok çok zor olmasa gerek
3+1 kesinlikle ev ne kadar büyük olursa o kadar rahat oluyor bir bayan için kesinlikle.
sözlünüde kırma sana biran önce kavuşmak istiyorum sabrım kalmadı falan de ne bileyim uydur bişeyler ev bahane evlenmek şahane manasında
Hİç düşünme tereddüt etme 3+1 e geç. Baktın olmadı sıkıntı çekiyorsunuz ileride diğer ev tamamlandığında oraya geçersiniz. Bu gibi durumlarda arayı uzatmamak lazım tez zamanda her şey hal yoluna girmeli bence. Nişanlınada, artık ayrılığa dayanamadığını bir an evvel düzen kurup kavuşmak istediğini gerekirse ileride diğer eve geçebileceğinizi söye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?