Kararsız kaldım

Hoşbulduk canım benim
seni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım ama acele karar verme
hiçbişey için sakin düşünmeye çalış mantığında devreye girsin güzel telaşlar bunlar unutma

arkadaşların yorumlarını okumadım ama ortada seçimini kötü yönden etkileyebilecek hiçbirşey yok. 2+1'e ısındıysan ilk 3+1'e geçersin oradan da evini çok dizayn etmeden teslimatla 2+1'e geçersin.ama güvenlikse evde de güvenlik sağlanabilir diye düşünüyorum 3+1 her halûkarda daha cazip görünüyor.Sonradan çocuklarınız olduğunda inşallah ev dar gelmeye başlayabilir.hem 2+1'den kira alır keyfinize bakarsınız.Sözlün anlayacaktır.Mutluluklar dilerim arkadaşım

ben küçük evleri seviorum...sitede oturmayıda güvenlik açısından tercih ederim...haa ilerde ev size yetmezse onu ilerde düşünürüsnüz...ebediyen orda oturacak değilsiniz sonuçta..satar yenisini alırsınız ne bileyim...düün tarihinin uzamasıda sorun diil bence...hatta ne kadar uzasa iyidir die bakıyorum ben olaya nişanlılık evreside çok tatlı olur yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…