kararsızım .... aşk evliliğimi (parasızlıkmı) mantık evliliği (servetmi)

Bence bi süreliğine evliliği unut.

Yaşın 27 diye evlenmek zorundamısın?

Biriyle evlensen geçim sıkıntısı,

Diğeriyle evlensen zengin ama mutsuz olabilirsin.

Ne gerek var.

Aman boşver.

konu sahibi kardes ortada ask yada secim yapilacak "ask evliligi" gibi kavramlar yok.
sen askin ne demek oldgunu pek bilmiyosun sanirim.
asik olan insan secim yapmaz,karari net ve kesindir.
asik oldugu adamla beraber gecirecegi bir omrun hayaliyle yasar.
para pul onemli olmaz.
hele hele isin icinde mantik hic olmaz.
biz senin durumuna " secim yapilmasi gereken 2 talip var" diyelim.
hakkinda hayirlisi olsun!!!

Asik oldugun adamin parasi degil de karakteri, sana davranislari nasil?

Ama asik olmadigin bir adamla evlenme bence.. Evlilik hayatini paylasmak..... Sana ve cocuguna imkan saglayacak ama bakalim senin her gece ona sarilasin gelecek mi? Kokusuyla huzur bulabilecek misin? O seni cok seviyor olacak belki hayatin boyunca ama sen cocuguna evlilik macerani nasil anlatacaksin? Belki cocugun icinden dusunecek "babam, annemi daha bi cok seviyor sanki diyecek" ...
Asik olmadigin bi insanla evlilikte uzlulebilecegin seylerin sayisi daha fazla gibi geldi bana. Ya baska birini seversen onunla beraberken? Evlenecegin adamin kim oldugu onemli.

Asik oldugun kisiyle evlenirsen arkasinda durursun.. Asiktim dersin. Onunla uzulebilecegin sey sadece ekonomik sıkınti. Evet cok onemli bir konu. O yoksa bircok sey olmuyor. Ama ask da fedakarlik ister... Sen bunu yapamazmissin gibi konusuyorsun. Ailemde rahattim vs parasizlikta yapabilir miyim? gibi. Askinin arkasinda durmali bence insan... Bu devirde yasanan en guzel duygulardan biri.. Askindan parasizliga da katlanabilmeli insan. Sabretmeyi de bilmeli. Ben birine asiksam onu birakamam ki mesela. Destegimi de veririm ona isine gucune de destek olurum. Daha iyi yerlere gelelim ekonomimizi de duzeltelim diye.. Beraber asalim derim her sıkıntiyi.. (oyle de yapiyorum zaten)

Sen biraz bunalmissin sanirim.. Senin de isyerinde aklini karistirmislar. Surekli onlardan destek beklemissin.. Kafan karisik..

Hislerime tercüman olmuşsunuz.........

ANNENEDE BABANADA HELAL OLSUN

Dunya donuyor bugun zengin olan yarin fakir olabiliyor... Verdende O alanda O... Kimin ne icin bir garantisi var ki?

Iki gonul bir olunca samanlik seyran olur denmiyormuydu??????????

Tam Türk filmi..
Ardından genç ve masum kız zengin adamla evlenir. Gerdek gecesinde arkada çalan acıklı fon müziği ve esas kızımızın mağduriyetiyle tüm seyircilerde gözyaşları sel olur akar..

Arkadaşımızın hakkında hayırlısı..

Hayati bir konuda bu kadar kolay karar veren ve bu kadar kolay dolduruşa gelen kimseyi görmedim.

Dikkat edin de yarın isyerindekiler tarafindan zengin ama cirkin müdür hakkında dolduruşa gelmeyin.

Aslında birşey daha yazacaktım ama saklamalıyım.

ANNENEDE BABANADA HELAL OLSUN

Dunya donuyor bugun zengin olan yarin fakir olabiliyor... Verdende O alanda O... Kimin ne icin bir garantisi var ki?

Iki gonul bir olunca samanlik seyran olur denmiyormuydu??????????

kesinlikle canım...
dünya hali kimin başına ne gelicek asla bilemezssin...
mesela ben şuan nişanlıyım,iyide kazıyor nişanlım ama düşünüyorum oldki işten çıktı yada az maaş aldı...onu bırakmak aklımın ucundan bile geçmez...ben çalşır çabalar kurtatrırım huzurmu...
para mal mulk 2 kişi sırt sırta verirse elde edilir ve böylesi daha bi mutluluk veirr insana...çünkü kıymeti bilinir,emek harcanır...
ama konu sahibi bu olaylardan bi haber ve sanırım muhendis mudurle evlnicek,bi kaç yıl sonra buraya bosanıyorum diye konu açanlardan olacak..hakkında hayırlsı

bence zengın adam ve fakır gururlu genc burayı okusa
nayırr bu tanıdıgım kız sen olamazsın nayırr
deyıp tokadı basar terkederlerdı senı,...

:) ceyda hanım bayan zengın aıle cocuguymus yazısında belırtmıstı tabı kı gecınemez asgarı ucretle gecınen mılyonlarla kıyaslanamaz bıle.zaten babasıda vermezmıs..!

Aynen benim de..
Ben de onu dusundum ama sonra asiktir ama adam son zamanlarda degismistir konu sahibini uzmustur baska biseyler vardir dedim.

asik oldugu adam konu sahibini uzseydi eger yine asik oldugu icin gormezden gelir yada sabrederdi.
ya da gercekten birlikte oldugu adami sevseydi is yerindeki arkadaslarinin,zengin adam hakkindaki bu tarz konusmalarina firsat vermezdi.
bi sekilde tavrini koyardi.

neden evlenmek istiyorsun illa ki?

belli ki adaylarin ikiside sana uygun degil bir sekilde..

gencsin henuz 27 yas gunumuz sartlarinda evlilik icin gec sayilan bir yas degil..

evlenmis olmak icin evlenmeyin...

asik oldugunu soyledigin insana kor kutuk asik da degilsin anladigim kadariyla , eger asik olsaydin zaten mantikli dusunemez coktan nikahi kiymis olurdun.. gordugum kadariyla ask gelince akilda mantikda insani terkeder olayi henuz gerceklesmemis belki de hic gerceklesmicek..

madem mantikli davranmaya calisiyorsunuz, ikisini de aklinizdan, hayatinizdan cikarin, hem size sosyal anlamda ve statu anlaminda uyabilecek, hem fiziken ve ruhen sevebileceginiz birini bulana kadar bekleyin derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…