- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi zeynepizmir844
-
vardi...neyse konu disi yorum yapip banlanmayalimnasıl ya öle bi durum mu vardı
yorum yazmamk için kendimle savaşırım valla o zaman yazmadan duramıyom çünkü
senin bu alttan geçen tweety kuşuna bayılıyorum çok şirin
arkadaş şu sözü yazmış facebookda hoşuma gitti konuyla alakalı değil ama
çirkin adamla parası için evlenip, yakışıklı adamla kocasını aldatan kadın, "dişi robin hood'tur". zenginden alır, fakire verir
ayyyyyyyyyyyy harikaydıııııııııııııı
vardi...neyse konu disi yorum yapip banlanmayalim
tessekur ederim canim
o senin siirinligin
ayyyyyyyyyyyy harikaydıııııııııııııı
siz kardeş misiniz
kız ben sende aynı şeyi yazdın sandım face e girip bakcaktım benim anasayfadada var mı bu söz diyesorry :109:
değiliz ama neden öyle dedin anlamadım:26::26:
kız ben sende aynı şeyi yazdın sandım face e girip bakcaktım benim anasayfadada var mı bu söz diyesorry :109:
kız her on dakkada bir mesaj atabiliyormuşum 6 tane nasıl geldi anlamadım süper yetenek miyim neyimforumu bile şaşırttım hahahaha
ay cidden ya türk filmi senaryosu olmuş sevmeden nasıl olur evlilik bilemeyeceğim hani bir gün değil iki gün değil yahu .hayatını neden iki kişiye endeksledin anlamadım ,yani başka adam yok evlenmek için ikisinden birini seçmen şart gibi öyle şeyler yazmışsın ki...neyse,
sevdiğin sana göre fakir ama gururlu genç var,bir de mal mülk sahibi çirkin kral,sen hep o yakışıklı genci sevdin ama ,
diğerinin sevgisini ve imkanlarını cepte tuttun gibime geliyor ,yoksa seni yıllardır seven bu müdür aşkı karşılıksız diye başkasına bakabilirdi,
demekki ona açık kapı bıraktın ,senden vazgeçmesi gerektiğini tam anlatamadın ki adam yıllardır seni bekledi....
evlilik öyle paraya pula göre değil hayırlı,iyi insan hangisi ilerde hangisiyle bir eş ,bir arkadaş olabilirime bakar ,
mantık evliliği de olsa aşk evliliği de olsa önemli olan budur.
film senaryosun gibi hikaye ya devamı şöyle olabilir sen kanımca müdürü seçersin ilerde karşına eskiden fakir olan
ama artık iyi bir yerlere gelmiş genç çıkar sen kafanı duvarlara vurursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?