kararsızım .... aşk evliliğimi (parasızlıkmı) mantık evliliği (servetmi)

sevdiğin biri olup da aklında aşk mı mantık evliliği diye soru varsa zaten sen o kişiyi sevmiyorsundur.belkide senin için alışkanlık olmuştur.

çok yazıp banlanmayın kızlar aman dikkat

hürremde bitti ben gidip yatcam bi de bu tür konuları erken açın azcık...ben uykucu bi üyeyim uykum geldi

Son düzenleme:
Arkadaşım konu açmış doğru düzgün cvp vermemiş ama benimde takıldığım konu 1000 tl konusu oldu. Bu konuda yorum yapan arkadaşlarıma katılıyorum. Evet 1000 tl lüks bir yaşam sağlamaz ama zengin ve sevmediği biriyle fakir ama sevdiği adam arasında karar vermeyede zorlamaz insanı. Ben eşimle nişanlandığımda ailesinin evinde kıyafet dolapları bile yoktu ama bu kararsızlığa hiç düşmedim sonra Rabbim yürü ya kulum dedim şimdi durumları çok iyi. Bu işler hem yürek ister hemde mantık arada kalacak hiçbişey yok !!!!

zaten 1000 tl sadece çocuğun maaşından bahsetmiş.kendiside çalışıyo asgari ücretli biyere girse bile kirasını kendi parasıyla ödeseler 1000tl ile 2 kişi hayli hayli geçinir bana da bu garip geldi

eger hayatında sevıyorum dedıgın bırı varsa,kı boyle soyluyorsun

yıne de mantık evlılıgını dusunup degerlendırmeye alıyorsan,
demekkı sevgı mevgı yok arkadaşım...
Yol yakınken bırak evlenme,
sevgı başka bısey çünkü en nıhayetınde...

bu arada bahsettigin iki insanda bu düsüncelerini bilse ikiside vazgecerdi senden
itiraf edemiyorsun ama yüzde 90 parayi,yüzde 10 askini düsünüyorsun...

yanliz konu sahibi nabiza göre sebet veriyor....
ask diyene aa evet aski secicem söyle yapicam böyle olucak...
para diyene...
evet rahat olucam,skntim olmicak...

"Doğru insanı arayıp durmuş herkes ... Kimse uğraşmamış doğru insan olmak için."

arkadaş şu sözü yazmış facebookda hoşuma gitti konuyla alakalı değil ama

çirkin adamla parası için evlenip, yakışıklı adamla kocasını aldatan kadın, "dişi robin hood'tur". zenginden alır, fakire verir

Kısa ve net 2 kelam edeyim....

Aşk evliliği: Aşk için katlanabileceksen eksilere o zaman gözün hiç birşey görmeyecek! Açlıkta, yoklukta, sıkıntıda olabilir..Hemde hayatın her evresinde...Her evlilikte...Çok iyi düşünmek lazım...

Mantık evliliği: Eğer bunu çok iyi düşünüp sırf söz konusu paraya bağlamaksa o zaman paradan başka hiç birşeyi görmeyecekin! Ama şunuda düşün, kaybolmayacak servet, para kazananın yitirilmeyecek sağlığı yoktur! Herşey insanlar için...

ayyyyyyyyyyyy harikaydıııııııııııııı

zaten 1000 tl sadece çocuğun maaşından bahsetmiş.kendiside çalışıyo asgari ücretli biyere girse bile kirasını kendi parasıyla ödeseler 1000tl ile 2 kişi hayli hayli geçinir bana da bu garip geldi

Arkadaşın gözü yükseklerde demek ki Allah gönlüne göre versin ama aynen öyle kendiside eşide çalışsa ayağınıda yorganına göre uzatsa bu kadar gözünde büyütmesine gerek kalmayacak. Bence zengin ve onu seven kişinin maddi durumu gözünü fazla boyamışki kıyaslayınca diğerini küçümseyecek duruma gelmiş... Anlamadığım bişey daha tabiki ailesinin meslek sahibi bireylerden oluşması güzel hoş ama sırf bu sebepler için tercih ypılmazki ne faydası olacak polis öğretmen kardeşleri ya da olmasalar olmaz mı?

ayrıca 1000 tl esının maası
ee sende madem meslegın var
1000 1200 gıbı de sen alırsın
bırınızınkı ıle kıra öder,
ve gecınırsenız,kı calısan ınsanlarsınız evde cok yemek,dogalgaz masrafı fazla olmaz,
1000 lıra gıbı bır mebla atarsınız kenara
3 5 sene bırıktırıp borca gırıp ev bıle alırsınız hanı...

Ayrıca yasın 27,ılk cocugunu 34 35 yaşında yapan anneler var...
Ama bana öyle gelıyorkı,sen mucadele etmek yerıne
coktann kolayı secmıssın arkadasım...

E tabı kolay degıl durumu ıyı bır aılede buyuyup e sonra 1000 lıraya kanaat etmek...

Ama unutma,aza kanaat etmeyen cogu hıc bulamaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…