kararsızım .... aşk evliliğimi (parasızlıkmı) mantık evliliği (servetmi)

Biz ne dersek boş, yine karar vericek olan sensin. Bir tanıdığım vardıhali vakti yerinde olan biri onu istiyordu oda ısınamıyorum vs. derdi. Sevdiği adamla evlendi, adam pasif biri. çalışmak istemeyen parası olmayan biri. Şimdi keşke beni isteyenle evlenseydim, parasızlıktan kedi köpek gibiyiz diyor ne yapsa gözüme batar oldu diyor...Karar senin..

eger gerı sayfalara gıdersenız konu sahıbıne yardımcı olmaya da calıstık

para ıle saadet olmayacagı ve aza kanaat etmesı gerektıgını....

Seven ınsanın aklı karısır mı?yapmayın?

Eger sevıyorum dıyorsa zaten 2ncı secenek dıye bırsey yok ,olmamalı...

Her seven boyle yaparsa,yandık...

4 senedir birliktesin ve seviyorsun (göya) seçim yapmayı düşünüyorsun pess hiç bişey yazmak istemiyorum.....

aşk önemli ama kusura bakmayın da para da çok önemlii
aşkın en uzun süresi 2 yıl ondan sonra ya sevgiye
ya nefrete dönüşürmüş bunu bi konuda bi arkadaş yazmış
kim olduğunu hatırlamıorum:)
fakir ama yakışıklı genç 1.000 tl ile nasıl geçindirecek ailesini
bilmiorum garantisi yok geri iade edip diğerini almakta yok:)
yarın bigün sen hastalansan çocuğun hastalansa elde yok
avuçta yok allah korusun ne kadar zor durumda kalırsın
yarın bigün çocukların okula gidecek evin masrafları artacak
ya sonra para yok pul yok yaşam standartınız hep aynı olacak
AYRICA aşkı seçmek isteseydiniz böyle bi konu açılmazdı kararınız
sabit olurdu diye düşünüyorum bilmiyorum yanlış mı_??
ben 19 yaşındayım 19 yaşındakilere denildiği gibi hayatı toz pembe
görmüyorum
yorumların tamamını okuyamadım ama müdüre hiç ssans verdiniz mi
belki onunla daha mutlu olacaksınız
kaderinizi seçmek size düşer

değil migelde bundan sonra yapılacak evlilikten hayır bekle

tweety bayılıyorum sana yaa

şu sıkıntılı halımle bıle benı gulduruyorsun her topıkte senı arıyor gozum ))

Allah razı olsun
AMINALLAH HERKESTEN RAZI OLSUN...

bizde orayi anlamadik ya
hahahaaa yarın gene muhendısle evlenmeye karar vermesın d d d
hic belli olmaz...

belliki konuyu bastan sona okumamissin...ilk yorumla son yapilan yorumlari kiyasliyorsun...
arada kalan sayfalarida okumani tavsiye ederim,konu sahibindeki degisimi gör,
birseyleri alaya aldigimiz yok,
konu sahibinin ciddiyetine göre yorum yapiyoruz...
insan buraya konu aciyorsa her türlü yoruma acik olmali...
konu sahibi sürekli fikir degistiren biri,konuyu acarken ki fikriyle yorumlardan sonraki fikrinin birbiriyle alakasi kalmadi,
sürekli kendisiyle celisiyor,yarin ne karar vercegi belli degil...bizde sizle ayni yorumu yaptik zaten...
ama konu sahibinin bazi yorumlari gercekten komik...

Sevip sevmediginden akli karisti demedimki zaten. Gelecek kaygisi yüzünden ve etrafindakilerden akli karismis olabilir diyorum.

Sevip sevmediginden akli karisti demedimki zaten. Gelecek kaygisi yüzünden ve etrafindakilerden akli karismis olabilir diyorum.

konu sahibine kac kez onun bunun demesiyle degil kendi aklinla hareket et dedim,
ama arkadas baskalarinin fikirlerinden ziyadesiyle etkileniyor...

maddi sorunlar sebebiyle aşk evliliği mi mantık evliliği mi diye sorup bu konuyu ciddi ciddi düşünebiliyorsan ve kararsız kalıyorsan ortada zaten büyük bir aşk yoktur demektir bence.çünkü ben olsam tereddüt bile etmezdim aşık olduğum insandan vazgeçmeyi aklımın ucundan geçiremezdim.
bence her ikisiyle de evlenme bu kadar kararsızsan hangisiyle evlenirsen evlen sorun yaşarsın kendi kendinle çatışır durursun acaba mı diye sorar durursun kendi kendine. ikisinden de vazgeç ve kendi düzenini oturtmaya çalış yalnız bir hayat kur kendine aşık olacağın ve evlenmek için bir sn bile tereddüt etmeyeceğin biri karşına çıktığında evlenir mutlu olursun.

sen bu fukara çocuğu bırak bence .hiç oyalama çocuğu.bırak başkasını bulsun önünden çekil çocuğun.
çünkü hiç sevmemişsin.4 yıl oyalamışsın.sevseydin bu sorular aklına bile gelmezdi.böyle bir konu başlığı olmazdı.

Son düzenleme:

Eminmisiniz? Sayfa 1 ile Sayfa 23 e kadar okudum. Yeterlimi? Kiyaslama yapmiyorum. Konu sahibindeki degisikligide baya bir görüyorum. Bu degisken ruh hali bana
Bocalama yasiyan bir Insani yansitiyor. Bu durumda ne kadar saglikli düsünülebilinirki ?

neyin bocalamasini yasiyor?
seviyorsa seviyordur...sevmiyorsa sevmiyordur...
sevse bi kere ikinci bi ihtimal düsünmez...
burayada gelip sormaz parayimi seceyim parasizligimi...
bizim dememizlemi hareket edecek...biz dedik die bir anda sevgilisini secti,yainda is yerinde etkilenip müdürü secer...
kendisini bu iki insandan biriyle evlenmeye sartllamis gibi,
biz dedik ikisiylede evlenme,ikisinede yazik olur,
o hayir askimi seciyorum dedi bi heyecanla cikti gitti forumdan,mademki saglikli düsünemiyor,
sürekli birseylerden etkileniyorsa en iyisi bi psikologdan yardim alsin...

Bence de canım.
Biz kadınların en büyük hatası zaten, gelecek kaygısıyla acele etmek, paniğe kapılmak...

Evet ne yazikki öyle, bu bizlerin dezavantaji malesef.
Ve tam dedigin gib, konu sahibi su an panige kapilmis, iki arada bir derede kalmis.

Sevgimi agir basar, Gelecegin güvencesimi, artik yasiyarak görecek.

Evet ne yazikki öyle, bu bizlerin dezavantaji malesef.
Ve tam dedigin gib, konu sahibi su an panige kapilmis, iki arada bir derede kalmis.

Sevgimi agir basar, Gelecegin güvencesimi, artik yasiyarak görecek.

Bu çırpınışlar 27 yaşındaki olgun, düşünerek hareket etmesi gereken birinin çırpınışları.
Yani fikrimce eğer konu sahibi 18 li yaşlarda olsaydı hemen aşkı seçerdi.
Fakat artık gelecek kaygısıyla düşünmek zorunda hissediyor kendini...

secım yapmak zorunda ısen ,mantıgı sec derım ama ,en azından bırazcıkta olsa hoslantı olmalı dıye dusunuyorum .
hıc bırsey hıssetmeden de para olsa ne olur kı senın kararın tabıkı de.
ama ask evlılıgın de pek olur bır yanı yok gıbı.senın dedıgın gıbı de yarın bırgun evlendıgınızde gecımsızlıkten gozunuz ask da gormez .sız de muhasebe muduru ısenız ılla bırıkımınız olmustur ,kredı ıle ortaklasarak ufak bır daıre alamazmısınız?
en azından kıra derdınız olmaz.o zaman gecınebılecegınızı dusunuyorum.

Son düzenleme:

çok doğru canım..ablanın durumu ise hep böyle gidecek değil yaa..
ama şuna inanıyorum çocuk yapmayı ertelemesinler o rızkıyla birlikte gelicek zaten inş

herkes bana belki kızacaktır ama herkes kendini arkadaşın yerine koysun lütfen aşk evliliği yapacak ama ilerde ne olur kendisi bile kestiremiyor..
ve benim fikrim iyi bir gelecek istiyorsan şirketteki ile evlen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…