- 21 Eylül 2009
- 9.863
- 10.314
- 773
- Konu Sahibi zeynepizmir844
-
muhtemelen yaptığı primden sonra burda olmasına gerek yok zenginin parası züürdün çenesini yorarmış ona mutluluklar
Konu sahibine neden bukadar yükleniyor anlamiyorum. Tamam söylediklerinizde haklisiniz, fakat belliki kizin suan
kafasi karisik bir bocalama yasiyor. Zaman zaman bu hepimizde olmuyormu?
Hepimiz insaniz, sizin aklinizda hic gel gitmeler olmadimi ? Buraya birsürü konu aciliyor, Kaynana, Kayinpeder, Elti, Bosansammi - Bosanmasammi,
Evlensemmi - evlenmesemmi? Neden? Dertlesmek icin, rahatlamak icin.
Konu sahibi buraya konu acti, anlasilan etrafindaki insanlarin fikirleriyle yetinememis ve bir "acaba" olusmus.
Kendine gelebilmesi icinde bizim fikirlerimize ihtiyac duymus. Hatta etrafinda yapilanlarla (anne,baba, isyeri) piskologik baskiya ugruyor su an.
Eee her kafadan bir ses cikinca.
Ama malesef görüyorumki bazilari durumu alaya bile almis.
Konu sahibine gelince. Benim fikrim kalbinin sesini dinle, sevdigini eger gercekten cok seviyorsan, is konusunda birlikte daha güzel yerlere gelmesini sagliyabilirsin.
Yani hemen evlenme, 27 yas gec kalinmis degil.
Ama hala kararsizlik yasiyorsan - ikisinede hayir diyorum. Gelecekteki kismetini bekle derim.
değil migelde bundan sonra yapılacak evlilikten hayır bekle
AMINtweety bayılıyorum sana yaa
şu sıkıntılı halımle bıle benı gulduruyorsun her topıkte senı arıyor gozum ))
Allah razı olsun
bizde orayi anlamadik yayarın değişir yine bencede başta fakir çocuğu istemiyormuş gibi yazdı hatta aç demiş çocukcağıza ,insan sevdiğine aç der mi yani bende buna takıldım ,fakir olan çocuğa demedğini bırakmamış yazarken sonra seviyorum demeye başladı ilginç.
hic belli olmaz...hahahaaa yarın gene muhendısle evlenmeye karar vermesın d d d
Konu sahibine neden bukadar yükleniyor anlamiyorum. Tamam söylediklerinizde haklisiniz, fakat belliki kizin suan
kafasi karisik bir bocalama yasiyor. Zaman zaman bu hepimizde olmuyormu?
Hepimiz insaniz, sizin aklinizda hic gel gitmeler olmadimi ? Buraya birsürü konu aciliyor, Kaynana, Kayinpeder, Elti, Bosansammi - Bosanmasammi,
Evlensemmi - evlenmesemmi? Neden? Dertlesmek icin, rahatlamak icin.
Konu sahibi buraya konu acti, anlasilan etrafindaki insanlarin fikirleriyle yetinememis ve bir "acaba" olusmus.
Kendine gelebilmesi icinde bizim fikirlerimize ihtiyac duymus. Hatta etrafinda yapilanlarla (anne,baba, isyeri) piskologik baskiya ugruyor su an.
Eee her kafadan bir ses cikinca.
Ama malesef görüyorumki bazilari durumu alaya bile almis.
Konu sahibine gelince. Benim fikrim kalbinin sesini dinle, sevdigini eger gercekten cok seviyorsan, is konusunda birlikte daha güzel yerlere gelmesini sagliyabilirsin.
Yani hemen evlenme, 27 yas gec kalinmis degil.
Ama hala kararsizlik yasiyorsan - ikisinede hayir diyorum. Gelecekteki kismetini bekle derim.
eger gerı sayfalara gıdersenız konu sahıbıne yardımcı olmaya da calıstık
para ıle saadet olmayacagı ve aza kanaat etmesı gerektıgını....
Seven ınsanın aklı karısır mı?yapmayın?
Eger sevıyorum dıyorsa zaten 2ncı secenek dıye bırsey yok ,olmamalı...
Her seven boyle yaparsa,yandık...
Sevip sevmediginden akli karisti demedimki zaten. Gelecek kaygisi yüzünden ve etrafindakilerden akli karismis olabilir diyorum.
Sevip sevmediginden akli karisti demedimki zaten. Gelecek kaygisi yüzünden ve etrafindakilerden akli karismis olabilir diyorum.
AMINALLAH HERKESTEN RAZI OLSUN...
bizde orayi anlamadik ya
hic belli olmaz...
belliki konuyu bastan sona okumamissin...ilk yorumla son yapilan yorumlari kiyasliyorsun...
arada kalan sayfalarida okumani tavsiye ederim,konu sahibindeki degisimi gör,
birseyleri alaya aldigimiz yok,
konu sahibinin ciddiyetine göre yorum yapiyoruz...
insan buraya konu aciyorsa her türlü yoruma acik olmali...
konu sahibi sürekli fikir degistiren biri,konuyu acarken ki fikriyle yorumlardan sonraki fikrinin birbiriyle alakasi kalmadi,
sürekli kendisiyle celisiyor,yarin ne karar vercegi belli degil...bizde sizle ayni yorumu yaptik zaten...
ama konu sahibinin bazi yorumlari gercekten komik...
Eminmisiniz? Sayfa 1 ile Sayfa 23 e kadar okudum. Yeterlimi? Kiyaslama yapmiyorum. Konu sahibindeki degisikligide baya bir görüyorum. Bu degisken ruh hali bana
Bocalama yasiyan bir Insani yansitiyor. Bu durumda ne kadar saglikli düsünülebilinirki ?
Bence de canım.
Biz kadınların en büyük hatası zaten, gelecek kaygısıyla acele etmek, paniğe kapılmak...
Evet ne yazikki öyle, bu bizlerin dezavantaji malesef.
Ve tam dedigin gib, konu sahibi su an panige kapilmis, iki arada bir derede kalmis.
Sevgimi agir basar, Gelecegin güvencesimi, artik yasiyarak görecek.
Bu çırpınışlar 27 yaşındaki olgun, düşünerek hareket etmesi gereken birinin çırpınışları.
Yani fikrimce eğer konu sahibi 18 li yaşlarda olsaydı hemen aşkı seçerdi.
Fakat artık gelecek kaygısıyla düşünmek zorunda hissediyor kendini...
Walla benimde babamin durumu cok cok iyi ama herzaman soyle der ewlenecegin adam isterse limon satsin hic onemli degil yeterki seni sevsin verdigi degeri gorim...arada sevgi oldumu herseyi asar insan der.... Hatta ablami durumu cok iyi biri istemisti ablaminda biraz meyili vardi para ici. Deil hoslanmis sanirim ama babam karsi cikti ne dusundu bilmiyorum ama eminim hakli bir sebebi vardir suan ablam orta halli biriyle evli hatta zaman zaman zor geciniyorlar cocuk yapmayi bile bu sebepten erteliyorlar ama inan cok mutlular...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?