kararsızım .... aşk evliliğimi (parasızlıkmı) mantık evliliği (servetmi)

Walla benimde babamin durumu cok cok iyi ama herzaman soyle der ewlenecegin adam isterse limon satsin hic onemli degil yeterki seni sevsin verdigi degeri gorim...arada sevgi oldumu herseyi asar insan der.... Hatta ablami durumu cok iyi biri istemisti ablaminda biraz meyili vardi para ici. Deil hoslanmis sanirim ama babam karsi cikti ne dusundu bilmiyorum ama eminim hakli bir sebebi vardir suan ablam orta halli biriyle evli hatta zaman zaman zor geciniyorlar cocuk yapmayi bile bu sebepten erteliyorlar ama inan cok mutlular...

acep konu sahıbı nerdeee kı

zengın muhendıs ıle olan hayallerını
reele mı gecırmeye karar verdı ne?
Zatı kararlı da bızlerden de onay beklıyordu
sanırsam gerek kalmadı o zaten coktaaann karar vermıs....

konuyu iyi takip etmiyorsun sanirim...
arkadas fakir genci secti...
gerekirse merdiven bile silecek...

muhtemelen yaptığı primden sonra burda olmasına gerek yok zenginin parası züürdün çenesini yorarmış ona mutluluklar

bu arada mühendisler çok almıyor ya zengin değilde durumu iyi demek daha doğru bence .

kirmizili yerde edebini terbiyesini seviyorum demis...
sabahtan beri adamin parasindan baska birsey konusulmadi...

aşk evliliğini herzaman tercih ederim.canım kocacığıma hep derimki
senin işin gücün olmasaydı beş parasız olsaydın gene evlenirdim çünkü çoook seviyorum soğan tuz yerdik ama aşkımın
gözlerinin içine bakardım.aşk oldumu herşey aşılır tüm zorluklara katlanılır.amaaa
aşk yoksa herşeyi itici gelir,mesela kokusu, pijama giymiş görüntüsü,evdeki en mahrem halleri hep çekilmez
gelir sevmediğin bi adam. bide çirkinse eğer. sabah kalkmış haline tahammül bile edemezzin bunlar nacizane benim
fikirlerim canım.ama hep aaşk.

hayır kız zengin diye mühendisi seçerse hayal kırıklığı olmasın malum bu ülkede okuyan para kazanamıyor.

konuyu bastan sona tekrar okumanizi tavsiye ederim
zira basliktanda anlasiliyor,kimi neye göre tercih edecegi
parantez icindede belirtmis...
parasizlik mi,servetmi diye...
gerci cikmadan önce parasizligi secti ama yarin is yerindekilerin doldurusuna gelip her an serveti secebilir...
konu sahibinde anlayamadigim bi tuhaflik var ne dersen he diyor...
birden bizim yorumlarla fakire olan aski debresti

değil migelde bundan sonra yapılacak evlilikten hayır bekle

tweety bayılıyorum sana yaa

şu sıkıntılı halımle bıle benı gulduruyorsun her topıkte senı arıyor gozum ))

Allah razı olsun

bu sorularının hepsi mantıklı sorular da 4 senedir mi ne birlikteymişiniz bu sorular aklına yeni mi geldi? yaşım 27 diyosun 4 sene önce 23tün çocuk değilmişsin yani bu işin sonu nereye gider diye düşünmedin mi?

yarın değişir yine bencede başta fakir çocuğu istemiyormuş gibi yazdı hatta aç demiş çocukcağıza ,insan sevdiğine aç der mi yani bende buna takıldım ,fakir olan çocuğa demedğini bırakmamış yazarken sonra seviyorum demeye başladı ilginç.

Konu sahibine neden bukadar yükleniyor anlamiyorum. Tamam söylediklerinizde haklisiniz, fakat belliki kizin suan
kafasi karisik bir bocalama yasiyor. Zaman zaman bu hepimizde olmuyormu?

Hepimiz insaniz, sizin aklinizda hic gel gitmeler olmadimi ? Buraya birsürü konu aciliyor, Kaynana, Kayinpeder, Elti, Bosansammi - Bosanmasammi,
Evlensemmi - evlenmesemmi? Neden? Dertlesmek icin, rahatlamak icin.

Konu sahibi buraya konu acti, anlasilan etrafindaki insanlarin fikirleriyle yetinememis ve bir "acaba" olusmus.
Kendine gelebilmesi icinde bizim fikirlerimize ihtiyac duymus. Hatta etrafinda yapilanlarla (anne,baba, isyeri) piskologik baskiya ugruyor su an.
Eee her kafadan bir ses cikinca.

Ama malesef görüyorumki bazilari durumu alaya bile almis.

Konu sahibine gelince. Benim fikrim kalbinin sesini dinle, sevdigini eger gercekten cok seviyorsan, is konusunda birlikte daha güzel yerlere gelmesini sagliyabilirsin.
Yani hemen evlenme, 27 yas gec kalinmis degil.

Ama hala kararsizlik yasiyorsan - ikisinede hayir diyorum. Gelecekteki kismetini bekle derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…