kararsızım .... aşk evliliğimi (parasızlıkmı) mantık evliliği (servetmi)

"Eğer iki kişi arasında kaldıysan,ikinciyi seç çünkü birinciyi gerçekten sevseydin ikinci olmazdı" severim bu sözü

para var diye illa ask olmuyor banada denk gelmisti oyle biri cirkinde degildi:44: ustelik ama duygularım yoktu ona karsı her ne kadar istesede evet demedim pismanmıyım hayır sevmedigim biriyle mantık evliligi yapıp yasayacagıma hic evlenmemeyi tercih ederim..bu devirde cogu insan 1.000 tl ve civarı maas alıyor ki asgari ucret alıpda gecinenler bile var bence bu sorun degil iki kisi calısırsa gayette iyi gecinilir diye dusunuyorum

şu anda eğerki mevkiniz müdür konumundaysa zaen cvsinizde bunu yazar ona göre pozisyon ararsınız yani,istanbulda mı yaşıyorsunuz bilmiyorum ama istanbulda yaşıyorsanız ne yerler var yani,aşşkı tercih et derim ben..kimse 4-5 yıllık bir ilişki yürütemiyor,6 ay felan srüyor yani..kıymetini bil,hem 1000 tl iyi bir maaş,sende çalışırsan üstesinden gelirsiniz,çocuğunuda güzel yerlerde okutursun niye bu kadar gözünde büyüttün anlamdım...

canım zaten kararını vermişsin, daha fazla gaza gelme kimseye birşey ispatlamak zorunda değilsin.

ayrıca evlenme fikrine bir süre ara ver iki tarafa da cevap verme emin oluna kadar bekle.

canım bişey sorcam sana senin başka birini düşünmen için sebep iş yerin ve ailen mi ?

Yoksa sevgilin sana yaptığı bi olay mı var unutamadığın ?

Yada hiç bişey yok sadece maddi manevi durumu mu ilgini çekti?

Tek aklıma takılan bu ? :44:

Son düzenleme:
Arkadaşlar konu nerden nereye gitti konu sahibi güzel çirkin kimi ne ilgilendirir ya.. Kimse kimseyide anlamak zorundada değil.

Arkadaşlar konu nerden nereye gitti konu sahibi güzel çirkin kimi ne ilgilendirir ya.. Kimse kimseyide anlamak zorundada değil.

teşekkür ederimmm .....
salak gibiyim ..oturup ağlamak istiyorumm ...
kızlarrr haklısınız ...
bu konuyu acmam belkide hataydııı ...
inşallahh ben size evleniyorummm dicem hemde sevdiğimle ÇOKKKK MUTLUYUMMM :):):):

Hiç bir şeyini verme ne resmi ne facesi.

Ben arkadaşın espri yaptığını sanıyordum ama siz içi ciddiye sokmuşsunuz.

Hayır resim felan koyma

ben ondan resim istemedim ki , ben başka bişi demiştim kendisi atladı resim nasıl eklenir diye

benimde erkek arkadaşım zengin değil ama seviyorum ve başka birini hiç düşünmedim.
çalışarak para kazanarak her şeyi kazanır insan. ki para iki insanın arasına girmemeli ki eğer birbirlerini geçekten seviyolarsa

bende bu işin güzellikle ne alakası oldğunu anlamadım yani kızdan resim istiyorsunuz ne alaka ?zengin yakışıklı adamlarla evlenen kadınlar çok mu güzel oluyor acaba?çirkin şansı denilen birşey var heralde nasip kıssmet meselesi yani bu iş alla alla valla bazen burda okuduğum şeylere çok şaşırıyorum kız güzel olsa kime ne yani ne alakası var bazı kadınlar konuşmak için konuşuyor burda .

forumda çok yeni olmadığın için benim ne demek istediğimi anlamadın sen
boşver gitsin
konuya dönün

forumda çok yeni olmadığın için benim ne demek istediğimi anlamadın sen
boşver gitsin
konuya dönün

valla arkadaşım kız taş olsa ne alaka çirkin olsa ne alaka yani foto istemişsiniz kızdan şaka gibisiniz ya ayrıca bir insana çirkin demek çok günah bence tabi bu benim anlayışım ,sana güzel gelen bana çirkin gelir bana güzel gelen sana çirkin gelir bu değişir yani yorumlar konunun çok dışında oluyor bazen onu demek istedim ben güzel kadın herşeyin en iyisine layık çirkin kadın en kötüsüne böyle bir saçmalık yok ayrıca erkeklerin evlenmek için belirlediği en önemli kriterin güzellik olmadığını düşünüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…