kararsızım .... aşk evliliğimi (parasızlıkmı) mantık evliliği (servetmi)

Kızlar sorun yok ....
her çirkinin kısmetinde bir güzel vardır ....
erkek yada kız olsun ....
ALLAH cirkin sansı versin demişler...
ya bende (kendime guvendiğim için resimlerime bakın dedim )
hatta amacım sevgilimede bakıın diye dedim ...
yüz kalbin aynasıdır derler...

evlenmedim evet çünkü sevdiğim insan beni aldatıı yeni ayrıldım hayatımı ona adadaım tamam mı isteyen herkesi gerçi çevrdim herkesi sevemeyen bir yapım var ayrıca insanların parasına puluna kariyerine bakmam sende evlendiğine göre çok taşsın senin zihniyetine göre meganı beğenmek zorunda değilim estetklileri beğenmiyorum benim çevremdekiler hep ortalama tiplerle evleniyor ayrıca ben çirkinlerle evleniyor adamlar demedim burda başka bir tartışma konusu açma lütfen insanların tepkilerini benim üzerime çekme benim demek istedğim farklıbirşey kıza çirkin denmiş alay edilmiş ondan bahsettim ben .

o zaman butun ewlıler cırkınız bız. oylemı . o zaman megan fox a bakalım oda ewlı 19 yasından berı tum dunya hasta.
erkekler ılk tıpe bakar bnde oyle. sonra kısılık. bu hep boyledır.

ya evli insanlarrr cirkin oldukları için evlenmiyor...
aksine guze oldukları için evleniyorlar ....
estagfurullah butun kadınlar guzeldir...
annem çok çirkin diyen bi kız gördünüz müü.....

ben demedım.
ayrıca sen tum ewlı kadınlara ortalama dıosn. bende ewlı oldgumdan hakaret olarak algıladım sımdı sana nasıl oldgumu anlatıcak kadar ozguvensz degılımben ewlıyım ewet bnde cok kısıyı gerı cewırdım. ılk karsıma cıkan adamla ewlenmedım..en ıyısıyle asık oldgumla evlendım . 8 ay once...

ınan bana o monıca dedgın kadın hıc bısıye benzemıo. begen begenme adrıana ve megan herkesın bayıldgı bı kadın...
aldatılmıs olman uzucu. neyse solenıcek cok sey var ama senın nıe bole dedgını anladım sımdı.
neyse benden bu kadar sadce her ewlıye ortalama deme

Son düzenleyen: Moderatör:

7511 ve doll;
arkadşlar ben hiç birseyi üstüme alınm ıyorum ...
tartışma konum haric burda kimse kimseyi görmüyor ...
her kadın guzeldir ....
hepimizin kası gozu burnu agzı var ...
yuzum guzel vucudum taş gibi olacagına bahtım güzel kalbim güzel olsun ...

ya evli insanlarrr cirkin oldukları için evlenmiyor...
aksine guze oldukları için evleniyorlar ....
estagfurullah butun kadınlar guzeldir...
annem çok çirkin diyen bi kız gördünüz müü.....

biz öyle demedik ki zaten kızcağız alındı nedense ben evlilik için güzellikten daha önemli kritlerlerin olduğunu söyledim ve bu bi gerçek dış görünüşe bakılır evet ama bakar insan kafam uyuyor mu bu insana eğitimi vs bana uygun mu aile yapılarımız uygun mu diye bir sürü kriter vaar güzellik konusu arka planda kalıyor erkekler kendilerine uygun kadınlarla evleniyorlar konuu başka yere çekiyor zaten ben yapı olarak çirkin bir kadına çirkin demem herkesi allah yaratmıştır herkesin bir güzelliği vardır sizle güzellik için evlenen bir erkek gün olur sizden daha güzel genç bir kadın bulunca sizide bırakır ayrıca güzellik için evlenilmaz çünkü güzelin güzelide vardır .

çünkü güzelin güzelide vardır .kesinlikleee ....
güzellik konumuz değill nerden nereye geldik kadın olmak boyle bişey işte ...
3-5 kadın topanıp konu alışveriş-ind. acılıp taaaa filanın kocasııı napmış ne etmişe kadar başlarr ....
aynı bizde bunu yapıyoruz ...

ben bi konu actımmm ...
hangi arkadsımdı bilmiyorumm ... okuyunca eşşekler gibi pişman oldum ...
oyuzden ben kararımı verdim ...
aşk evliliği yapıp pişman olanda var olmayanlarda herkes kendi kaderini yaşıyor ...
kesşke zamanı geri alabilsek dediğimiz anlar oldu ......

ALLAH yuva yapanın yardımcısı olurmuşş ...
nasip kısmet meselesi bunlarr :):):)

sen kendinisüper bulabilirsin ama bence hepimiz ortalamayız kendini meganla bir mi tutuyorsun anlamadım neyse bence monica güzel herkesde beğeniyor zaten birşeye benzemiyor dedğine göre sen ya megan foxsun yda şakasın galiba söyleyebilirsin içindekileri önemli değil benim için ortalama olmak kötü birşey değil ayrıca neden böyle alındın blmiyorum anlamadım allah mesut etsin yani evliliğini ayrıca mutlu olursun umarım daima benim vurgulamak istedğim başkaydı sen yanlış anladın ve tepki çekicek sözlerle benim üzerime dikkatin çekilmesini sağlamak istiyorsun bence aç oku dediklerimi ben kimseye çirkin demem yapım gereği zaten benim tarzım değil çirkin demek ,ayrıca aldatılma olayı herkesin başına gelir hülya avşarda aldatıldı ama bak ben kendimi onla bir tutuyormuyum sen meganla özdşleşmişsin galiba .

bak doll kızcagız demek de ne acımak falan gbı noluyo. ben ole anlamadım sen resmen yazmıssn erkekler ortalama guzellıktekılerle ewlenır yazmıssın. once guzellıge sonra krıterlere bakılır.
çok yazık. umarı bıdaha aldatılmazsın

ya yavrum sen onu bunu bırak sen ne düşünüyorsun şimdi senin olay ne oldu?

ben superım demıorm her guzelın daha guzelıde vardır .
ben megan dıyorm cunku o dunyaca en guzel kadın secıldı. yada 2. bılmıorm ama kadın ewlı. anlıosn dımı. yanı cok guzel dıe kocası onla ewlenmemezlık yapmadı. onu demek ıstıorm bn populer kultrle ılgılenmıorm kımseye benzemıorm. sen sace uslubunu degıstr lutfen

evet erkekler güzel kadınlardan hoşanır ...
örnek: yolda yuruken bayanlar kızlara bakar ne giymiş çok güzelmişş ....
erkeklere bakan bayan görmedim ben ... :):):):)
ama erkeklerin hemen hepsi bakıyorrr ...
özelliklede sarısınlara ...

ya mesala ben sevgilim benden başkasın vakmasına bozlurdum ...
üzülürdüm alıştı artık ...
ben gösteriyorum ... biri minicik bi etek giydıgınde yada guzel oldugunda ....

bi gun bi sarısın arkasını donuk oturuyodu ...
benimkide sag bakıyo goremiyo sola bakıyoo göremiyoo . en sonunda kadın kalktıı gidiyo son bi bakış attı ...
bana caktırmıyoo guya ...
kadında yaşlımısmı ...
ne güldüm ne güldümmmm ....:):):):):)
erkekler için güzellik onemli

evet öyle öyle olmasaydı kimse evlenemezdi ,çok güzel kadın korkutucudur bu böyle bunu herkes söyler ki ben söylemiyorum yani evet daha önemli kriterler var sosyal ekonomik eğitim aile yapısı bunlara uygunsa bide hoşlanıyorsa evlenir ayrıca bir gün evlenincede kendimi prenses sanmayacağım yani o zamanda bunları söyleyeceğim her kadın güzeldir zaten ama ben çok güzel kadınlardan bahsediyorum monicayı beğenmeyebilirsn bir tane estetiği yok ayrıca ben burda onu konu yaptım diye kadınada birşeye benzemiyor demişsin bence buna çok yazık o brşeye benzemiyorsa ben birşey demiyorum estetili ünlüleri güzel bulabilirsin ben bulmuyorum bu kadar basit .

Arkadaşım sevmediğin biriyle olmaz,sevdiğin adam sorumluluk sahibi bir insansa,seni mutlu edicek ise bunları hiç düşünme,aklını karıştırma,beynini resetle sadece sevdiğin adamı düşün,onun sana vereceği mutluluğu düşün,sadece maddi durumu iyi diye biriyle evlenme,mutlu olmazsın,çok var benim çevremde böyle insanlar,gözleri hep dışarda,ama sevdiğin insan sorumsuz,tembel biriyse onuda bırak,neden böyle düşünmüyorsun,hem seveceğin biri,hemde maddi durumu iyi bir insan hayatıma girer yoluma onunla devam ederim demiyorsun,buna layık görmüyormusun kendini daha yaşın erken,çok geç kalmış değilsin bekle biraz bence derim...

üf yok senle anlasamıcaz ben kendmı prenses sanmıorm ama ortalamada degılım esımde hıc korkmadı bnden cnku ben kısılık sahıbıydım ve bunu anladı onu ne aldaırım nede ole dıkkat cekcı gıyınırım.yalan solemem vs vs kadın guzel olsada kısılık sahıbıyse erkek asla kormaz.. neyse boswer.
ıyı gunler

o dergiler herkesi güzel seçiyor ya onların evlilikleri bizim gibi mi allahaşkına adam kadın herşeyi yaşıyor görüyor sonra evleniyor bizimülkedeki gibi değil ben normal insanlardan bahsediyorum şimdi bana normal dedin de dersin okay uslubumda birşey yok gayet seviyeli şekilde fikrimi savunuyorum benim yaptığım yoruma yorum getiriyrosun yok öyle demedim diyorum kendimi savunuyorum ondanda hoşlanmıyorsun bir yorum yaptım yanlış anlaşıldıysa bir dakika yanlış anlaşıldım demek benim hakkım sanırım .

peki o senin başkasıyla evlenmeyi düşündüğünü bilse sana ''bozulmazmı''?

ya yavrum sen onu bunu bırak sen ne düşünüyorsun şimdi senin olay ne oldu?

böyle bir konu açtığıma pişman oldum ...
hatta boyle düşündüğüm için sevdiğim insanı aldattıgıma da emin oldum ...
iş yerindeki arkadaşlarımında benim iyiliğimi düşündüğü falan yok ....
onunla evlenirsem bizim sayemizde diye boburleneceklerini düşündüm ...
gerekirse bu işten çıkıcamm ...
sonucta 6 sendir bir işyerinde calışıyorum çıkıp başka işlerde yapabilrim ...
sevdiğim insada calısır ...
ailelerimizde destek olur ...
gecinir gideriz.....

para için şimdi kesinlikle elini bile tutamıyacagım bi adamla evlenmek istemiyorumm ...
yarın bi gun bi aksilik bi bakmısın kii beş kurus klmamış .....

kararımı verdim sevdiğim insanla birlikte herşeyi başaracagımıza inanıyorummm :):):):):)

valla ben kendimi prenses sanıyorum ne yalan söyliyim

arkadaşlar konu Zeynep'in konusundan çıkmış güzel çirkin evli bekar ayrımına girmiş yapmayın lütfen kalp kırmaya değer mi yapmayın lütfen.! :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…