kararsızım .... aşk evliliğimi (parasızlıkmı) mantık evliliği (servetmi)

27 yaş beyin yıkanacak bi yaş değil, sen ki koca müdürsün heytt diyip susturamadın mı seviyorum uleynn diyemedin mi?
sen bi kere kafanda bu karşılaştırmaya girdiysen ilerde de acaba müdürle evlensem nasıl olurdu diye düşünür durursun, bence ikisiylede olma daha zenginini bul, evlendikten sonrada çalışma

Canım elbet bi hal yol çağresi bulunur... Benimde ailem sevdiğimi istemiyor beni vermiycek belkide ama ben sonuna kadar direncem. Bence sende hemen pes etme. :)

:) bak canım benimde aynı durumum var aynı şekilde iş yerindekiler birini bulup sürekli söylüyorlar ama ben istemiyorum sende kararlı ol aklının ucundan bile geçmesin seni çok iyi anlarım şuanda ama kulağının birinden girsin diğerinden çıksın .. Sonuçta bir ömür iş yerindekiler onunla yaşamıycak sen yaşayacaksın.. Öyle düşün.. Belli mi olur bir gün belki senin sevdiğinin durumu iyi olur o adamla evlenirken keşke evlenmeseydim dersn ama dönüşün olmaz...

ZEYNEPCİM ÜSTÜNE GİTME KUZUMM KIZ BELLİ ANLAMIŞ HATASINI DAHA DOĞRUSU HATA DEĞİL YANLIŞ DÜŞÜNCELER İÇİNE SOKULDUĞUNu..

kuzumm bak şimdi arkadaş şuanda neyin piskolojisinde biliyorum hani sevgilinden ayrılırsın biri çıkar karşına arkadaşların onu unutman içn sana sürekli bişeylerler söyler sen ayrıldığın sevdiğin insanı bi an bile unutursunda gidersin ya diğerine daha sonrada eski sevgili bi msj attığında yada bişey söylediğinde dönmek istediğinde dersin ya ben yanlış yapmışım keşke onunla konuşmasaydım diye işte şuanda arkadaş o durumda düşüncesinin yanlış olduğunu anlamış bence gitmeyin bi anlık dolulukla gelmiş buraya ve emin olun duymak istediği sevdiği insana git lafını duymaktı çünkü etrafında ailesinde okadar istemeyen insan var ki oda böyle düşüncelere kapılıyor. Çünkü aile var işin içinde.

Üstüne gitmiyorum yada arkadaşların üstüne gittiğini sanmıyorum

Evet bazen eleştirilerin dozu kaçabiliyor.

Kırıcı oluyorsam kendi adıma kuzura bakma,çünkü konu çok ince bi çizgi.

Hani gelip deseydin iki tane talibim var ikisinide tanımıyorum özelikkleri şunlar ne yapayım evet sana burda yardımcı destek olurduk sonunu kadar.

Hala da olmaya çalışıyoruz ama biraz üslubumuz sert

Çünkü sen hayatında sevdiğin bir adam var derken başkasına gözün kayabiliyor hazmedilmeyen nokta burda.

Anlıyorsundur umarım konu sahibesi arkadaşım

Yine aynı tavsiyede bulunacağım bence sen ikisinen de uzak dur kafanı toparla

Erkek arkadaşını iş arkadaşınla karşılaştır seni sevmeleri bakımından hangisi daha ağır basıyor.Sevdiğinle değil seni sevenle geçer ömür.Ancak iş arkadaşını seçtiğinde olmuyor deyip bırakacaksan hiç ümit verme bence.Evlilik şans işi derler ya öle değil canım iyi ölçüp tartman gerekir.Parayla saadet olmadığı gibi parasızda huzur olmuyor.Bugün ki aşkın maddi sıkıntıların başladığında kızgınlığa dönüşür.Kendin de farkındasın erkek arkadaşının durumunu düzeltmek için çaba sarf etmediğini bu seni daha çok öfkenlendirecekse ilişkini gözden geçir.İlla iş arkadaşınla da evlenmek zorunda değilsin.Yaşına takılıp evlenmelim diye düşünme.Hakkında hayırlısı olsun ve son olarakta kimine göre cahilce gelir (!) ama istihare yap derim.

Zepimmm bu konuda sana katılıyorum en azından sevgilisini ne kadar çok sevdiğini yada sevmediğini anlayabilir kuzumm seni tanıyorummm ya ayıp ediyorsun .. Sadece çok fazla üstüne giden var onu anlıyorum sana bişey demedim ki ben kızdın mı bana :26:

O zengin sana şimdi aşık olan adam varya
Sana ulaşamadığı için aşkından ölüp bitiyor
Sen bi he de ona , bak sana hayatı nasıl zindan eder , çok güvenme karşıdan gördüğün adama , aşkına...

TAMAM bizde yada kendi adıma diğer yorumları okumadım.Kötü bir yorum yaptığımı sanmıyorum.

Ne dedim,yine yine aynı şeyleri söyleyeceğim ikisinden de uzak durup kafasını toplaması lazım.

Bu ara arkadaşın konusuyla verdiğin örneğin alakası yok.

Hayatında "seni seviyorum" dediği biri varken başkasını değerlendiriyor.

Aynı durumu kendime uyarladığım zaman sevgilim benden habersiz böyle şeyler düşünüp planladığını duysam çok kıırıcı bir durum.

Arkadaşın kafasını toparlaması lazım sende diyorsun hangi pskoloji ile,demekki düşüncelerini toparlayamıyor

Bence sen ikisiylede evlenme canım çünkü zengin olanı sevmiyorsun ayıp olacak ama aynı yatağı nasıl paylaşacaksın fakir olanlada evlenme çünkü onu düşündüğün kadar sevmiyorsun sevseydin bu konuyu açmazdın
yaşın çok genç önüne ekonomik durumu iyi olan azıcıkda olsa kalbinin akacağı yeni biri çıkabilir işte onu bekle ve bulursan evlen
evlilik çok zor sevmeden arzulamadan olmaz ,bir süre sonra adam sana itici gelir herşeyi gözüne batar , canım bide zengin diye evlenirsin adam bir hastalanır bırak onun sana bakması sen ona bakabilirisin bile hayatta hiç birşeyin garantisi yok unutma
bir bakarsın fakir olan çocuk iyi bir iş bulur Allah yürü ya kulum der o iyi bir noktaya gelir
sana buna benzer bir örnek vereyim benim amcam ekonomik durumu çok iyidi kuzenim fakir bir kızı sevdi amcam yengem çocuğun ablaları kızı fakir diye istemediler kızı küçümsediler ondan sonra 3 sene içinde amcamın birden bire bir iş yeri iflas etti onun borcuna 2 iş yeride hacze gitti derken 5 daireleri gitti şimdi kiradalar ve şimdi kızı istiyorlar ama kız onları istemiyor

Ama ben senin yerinde olsaydım sen bunu yap diye demiyorum çok aşık olduğum biri olsaydı diğer adamı gözüm görmezdi aşık olduğumu seçerdim bende çalışırdım eşimde çalışırdı ailelerde belki yardım ederdi kendime ufakta olsa bir ev alırdım sonra çocuk yapardım 27 yaş çok genç bir yaş 35 yaşındada çocuk doğurabilirsin
Allah yardımcın olsun dilerim senin için hayırlısı neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…