- 5 Ağustos 2011
- 8.420
- 1.246
- 448
- Konu Sahibi zeynepizmir844
-
ben bu konu sahibesinin varlık ankayışınıda kavramış değilim henüz.
1000 tl yi küçümsüyor, diğerinide zenginnnn diyo, neymiş evi varmış arabası varmış
hani öyle bi geçer zaman kideki soner gibi olsaydı neysede...bi ev, bi araba için mi ya ...
valla bende sevmediğim biriyle her gece her gece aynı yatağa girmeye dayanamazdım sanırımm
İnanamıyorum
Hiç bir yorumu okumadım konuyu okuyunca direk yazmak istedim.
Sen şimdi soruyorsun ya hangisini seçeyim diye,
birde utanmadan nasıl seviyorum diyebiliyorsun o hayatındaki kişi için
Gerçekten seven insan bırak böyle birşeyi düşünüp sormayı,aklına böyle birşey getirmez bile..
sabahtan beri bi sürü yorum yaptim 1 tanesine bile cevaP gelmedi
çok haklısınız ... guvenme güzelliğine bir sivilce yeter..
güvenme zenginliğine bir kıvılcım yeter derlermiişşş ...,
bencede aşkkk ... dediğimiz gibi müdüre evet demezsem evet işmden olucammm ...
canım neden işsiz kalıcaksın anlamadım adam sana baskı mı yapıyor benle çıkmazsan seni kovdururm şeklinde ne ayıp ya istemeyebilirsin onu alla alla ne demek yani.
ne merdiveni allah aşkına neden bu kadar drama yapıyorsunuz
Okumuş tahsilli bi insansınız gideceğiniz yerdede gayet güzel işler bulacaksınızdır.
Yani hala sevdiğinizmi desem bilemedim ilişkinizin olduğu insana fakir yakıştırması yapmaya devam ediyorsunuz.
1000 TL o 1000 tl en azını söylüyorum siz kazansanız o yuva gayet güzel geçinir
Ne insanlar tanıyorum çiftçi geçimiyle elinde kalan 3-5 kuruşla çocuğunu okutup akademisyen yapan
niye öyle diyor ben söyliyim mi?
çünkü içimden bi ses orda sadece müdür onu seviyo diye duruyor, yani torpilli, kendide biliyodur başka yerde çalışamayacağını
niye öyle diyor ben söyliyim mi?
çünkü içimden bi ses orda sadece müdür onu seviyo diye duruyor, yani torpilli, kendide biliyodur başka yerde çalışamayacağını
Arkadaşım ''işimden olcam ona evet demezsem'' demişsin adam bu zmana kadar seni yanında nasıl tuttuda birden böyle bi düşünceye düştü anlamış değilim. Çok çelişkili konuşuyosun şuanda şunu söylemek istiyorum sevdiğim insanla 4 yıldır beraberim iyi kötü günlerimiz oldu hatta o kadar çok seviyorum ki onunda beni sevdiğinden kendim kadar eminim... Şunu söylemek isterim;
1. Çok büyük bi yanlış yaptığı halde hatasını anladığı için affettim
2. Asker yolu bekledim herkez bekleyemez(Sende beklemişsin bunun için tebrikler demek istiyorum sana )
3. Benim sevdiğim insan 800tl maaş alıyor şuanda ve ben 1200 tl alıyorum çalıştığım yer açısındanda ondan daha üst seviyedeyim ama bunu ona hiç belli etmedim edememde..
4. Benim çevremdeki insanlarda bana sürekli sana mühendis bulalım yok öyle sana yakışanı tak koluna diyorlar ama ben onu takmayı uygun görüyorum.
5. Görsel olarakta aramızda çok fark var en basiti ben. 1.55 boyundayım o 1.90 daha saymadığım çok şey var evi yok arabası yok ailesi kirada oturuyor bunlar ve dahası hariç....
Aşkını tercih etmişsin kararın devam eder inş. Yanlış yapma sevmediğin adamla bir ömür geçirceksin ve onun bi yanlış hareketi seni ondan soğutucak ve sürekli onun üstünde yoğunlaşıcaksın... Keşkelerle yaşama derim hiç bi zaman..
Arkadaşım ''işimden olcam ona evet demezsem'' demişsin adam bu zmana kadar seni yanında nasıl tuttuda birden böyle bi düşünceye düştü anlamış değilim. Çok çelişkili konuşuyosun şuanda şunu söylemek istiyorum sevdiğim insanla 4 yıldır beraberim iyi kötü günlerimiz oldu hatta o kadar çok seviyorum ki onunda beni sevdiğinden kendim kadar eminim... Şunu söylemek isterim;
1. Çok büyük bi yanlış yaptığı halde hatasını anladığı için affettim
2. Asker yolu bekledim herkez bekleyemez(Sende beklemişsin bunun için tebrikler demek istiyorum sana )
3. Benim sevdiğim insan 800tl maaş alıyor şuanda ve ben 1200 tl alıyorum çalıştığım yer açısındanda ondan daha üst seviyedeyim ama bunu ona hiç belli etmedim edememde..
4. Benim çevremdeki insanlarda bana sürekli sana mühendis bulalım yok öyle sana yakışanı tak koluna diyorlar ama ben onu takmayı uygun görüyorum.
5. Görsel olarakta aramızda çok fark var en basiti ben. 1.55 boyundayım o 1.90 daha saymadığım çok şey var evi yok arabası yok ailesi kirada oturuyor bunlar ve dahası hariç....
Aşkını tercih etmişsin kararın devam eder inş. Yanlış yapma sevmediğin adamla bir ömür geçirceksin ve onun bi yanlış hareketi seni ondan soğutucak ve sürekli onun üstünde yoğunlaşıcaksın... Keşkelerle yaşama derim hiç bi zaman..
buda farklı bir bakış açısı bu yönden hiç düşünmemiştim
Büşracım aranızda fark var sen seninkini seviyorsun canı gönülden arkadaşın sevgisi sığ kalmış biraz,senın gibi sevse ona buna bakarmı hiç
muhtemelen yazdıklarım çoğu kişinin hoşuna gitmicek ama ben mantık diyorum.burda bi kaç kişi hazır varken neden emek verip biriktirsin ki demiş ama şu dönemde para biriktirmenin ne kadar zor olduğunun farkında değiller sanırım.bir ev almaya kalksalar onun borcunu ödemek bile seneler sürer ve çocuklar olacak bir süre sonra onlarada yetemicek.1000 lirayla geçinilir denmiş evet geçinilir cocukların bişey istemesin diye gözlerine bakarsanız gecinilir ve bir annenin çocuğunun istemediği birşeyi alamamasından daha kötü bişey bana göre yok...konu sahibininde belirttiği gibi iyi bir ailede ve rahat yetişmiş.alışkın olduğu şeyleri bırakabilir ama gün gelir patlar.aşk tabiiki önemli ama nereye kadar evde sürekli yokluktan oluşan bi huzursuzluk.bunlar tamamen benim düşüncelerim ama sadece aşk hiçbirşeye yeterli değil bence ve kendinde demişsin hep bişeylerden feragat etmişsin şimdi bile gezmekten eğlenmekten bunlar bu kadar önemli mi derseniz bence bunlarda önemli...tabiki karar senin ama bu beş günlük bi aylık bi karar değil ömrünün sonuna kadar yaşayacağın yeni bi hayatın kararı herseyi düşünmek zorundasın...
sığ değilim ....
biri sizden akıl istediğinde .....
boylemi davranıyorsunuz ...
işyerindeki herkes beynimi yıkamısken ...
işimden olmayan biriyle dertleşmek istedim hepsi bu ...
çok şükürde aklım basıma geldi ....
iyi yada kötü yorum yapan ... herkese teşekkür ediyorumm ...
megerse ben onu çok seviyormusum bunu anladım ...
ve utandım ...
ondan vazgecmeyi düşündüğüm için ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?