kararsızım .... aşk evliliğimi (parasızlıkmı) mantık evliliği (servetmi)

bencce sen maddi zorluk çekerek yaşayamazsın o yüzden aşkı düşünme derim çünkü şimdiden bunları düşünüyosun ilerde çok pişman olursun. bence ikisiylede evlenme ama illa biri dersen ahlaklı zengin olanı tercih et derim ben. kadınlar genelde zamanla sever çünkü helede karşısındaki onu seviyosa. ama ilişkine de yazık yani olmucanı bile bile sürümüşsünüz....

Kendi parasaınıda maaşınıda hesabın içine almamasını çok manidar buldum
Evlendkten sonra çalışmakmı istemiyor anlamadım ama o erkeğin yerinde olsam ve duysam çok üzülürdüm
Çünkü herkezin işi yaver gitmez , şans biraz biraz arka destek bilmiyorum dediği maaştan biraz da yüksek benim maaşım ve aynı şekilde nişanlımın ıkımızınki bir olunca ooo 1000 lira kenara bile atarız evimizi alırız diyoruz..
Allah birlik olabileceğimiz insanlarla karşılaştırsın

pazardan armut seçiyo işte

canım neden işsiz kalıcaksın anlamadım adam sana baskı mı yapıyor benle çıkmazsan seni kovdururm şeklinde ne ayıp ya istemeyebilirsin onu alla alla ne demek yani.

öyle bişi yapıyorsa zaten ciğeri 5 para etmez... sen konu sahibesinin düşündüğü kadar güzel ahlaklı değil

niye öyle diyor ben söyliyim mi?
çünkü içimden bi ses orda sadece müdür onu seviyo diye duruyor, yani torpilli, kendide biliyodur başka yerde çalışamayacağını

Arkadaşım ''işimden olcam ona evet demezsem'' demişsin adam bu zmana kadar seni yanında nasıl tuttuda birden böyle bi düşünceye düştü anlamış değilim. Çok çelişkili konuşuyosun şuanda şunu söylemek istiyorum sevdiğim insanla 4 yıldır beraberim iyi kötü günlerimiz oldu hatta o kadar çok seviyorum ki onunda beni sevdiğinden kendim kadar eminim... Şunu söylemek isterim;

1. Çok büyük bi yanlış yaptığı halde hatasını anladığı için affettim

2. Asker yolu bekledim herkez bekleyemez(Sende beklemişsin bunun için tebrikler demek istiyorum sana )

3. Benim sevdiğim insan 800tl maaş alıyor şuanda ve ben 1200 tl alıyorum çalıştığım yer açısındanda ondan daha üst seviyedeyim ama bunu ona hiç belli etmedim edememde..

4. Benim çevremdeki insanlarda bana sürekli sana mühendis bulalım yok öyle sana yakışanı tak koluna diyorlar ama ben onu takmayı uygun görüyorum.

5. Görsel olarakta aramızda çok fark var en basiti ben. 1.55 boyundayım o 1.90 daha saymadığım çok şey var evi yok arabası yok ailesi kirada oturuyor bunlar ve dahası hariç....

Aşkını tercih etmişsin kararın devam eder inş. Yanlış yapma sevmediğin adamla bir ömür geçirceksin ve onun bi yanlış hareketi seni ondan soğutucak ve sürekli onun üstünde yoğunlaşıcaksın... Keşkelerle yaşama derim hiç bi zaman..

muhtemelen yazdıklarım çoğu kişinin hoşuna gitmicek ama ben mantık diyorum.burda bi kaç kişi hazır varken neden emek verip biriktirsin ki demiş ama şu dönemde para biriktirmenin ne kadar zor olduğunun farkında değiller sanırım.bir ev almaya kalksalar onun borcunu ödemek bile seneler sürer ve çocuklar olacak bir süre sonra onlarada yetemicek.1000 lirayla geçinilir denmiş evet geçinilir cocukların bişey istemesin diye gözlerine bakarsanız gecinilir ve bir annenin çocuğunun istemediği birşeyi alamamasından daha kötü bişey bana göre yok...konu sahibininde belirttiği gibi iyi bir ailede ve rahat yetişmiş.alışkın olduğu şeyleri bırakabilir ama gün gelir patlar.aşk tabiiki önemli ama nereye kadar evde sürekli yokluktan oluşan bi huzursuzluk.bunlar tamamen benim düşüncelerim ama sadece aşk hiçbirşeye yeterli değil bence ve kendinde demişsin hep bişeylerden feragat etmişsin şimdi bile gezmekten eğlenmekten bunlar bu kadar önemli mi derseniz bence bunlarda önemli...tabiki karar senin ama bu beş günlük bi aylık bi karar değil ömrünün sonuna kadar yaşayacağın yeni bi hayatın kararı herseyi düşünmek zorundasın...

suan birlikte oldugun ve seviyorum (!) dedigin kisiye cok uzuldum..
ayrica sunuda unutma, Allah yuru ya kulum der, bugun maasini begenmedigin adam yarin senin mudurden kat kat iyi kazanir..
ya da mudur kazancindan olur bu isler belli olmaz..
bu yuzden maddiyata bu kadar baglanma derim ben..
gerci sen coktan vermissin kararini..

Sana su kadarini soyleyim biz esimle evlenecegimiz zaman hic bir seyi yoktu hatta dugunu bile benim ailemin destegiyle yaptilar biz esimle bersber calistik evimizi arabamizi aldik cok sukur simdi calismiyorum esimin cok iyi bir isi iyide bir maasi var yeterki gonul istesin her sey olur mal mulk ama mutluluk.parayla olmaz

Büşracım aranızda fark var sen seninkini seviyorsun canı gönülden arkadaşın sevgisi sığ kalmış biraz,senın gibi sevse ona buna bakarmı hiç

Son düzenleme:

çok dogruu...
kesinlikllleeee....
bende ne mühendis ne müdür hiç birşey istemiyorum ...
ailemi karsıma alıcam herşeyi anlatıcam ...
işyerindeki müdürü değil elbette ...
işten neden çıkıyon derlerse ihale bitiyor dicem ......
bize yardım edermisin dicem ...(babacım )
karsı cıkarsada ....
ALLAH büyük ..
benim nasibimdeyse olur...
heralde 27 yasımda evden kaçmış biri olmıcam ....

buda farklı bir bakış açısı bu yönden hiç düşünmemiştim

ayrıca konu sahibesi yabancı uyruklu bayanlar kadar güzel olsaydı hem zengin hem yakışıklı bir patron bulurdu , çirkin bir müdür değil

Son düzenleme:
Büşracım aranızda fark var sen seninkini seviyorsun canı gönülden arkadaşın sevgisi sığ kalmış biraz,senın gibi sevse ona buna bakarmı hiç

sığ değilim ....
biri sizden akıl istediğinde .....
boylemi davranıyorsunuz ...
işyerindeki herkes beynimi yıkamısken ...
işimden olmayan biriyle dertleşmek istedim hepsi bu ...
çok şükürde aklım basıma geldi ....
iyi yada kötü yorum yapan ... herkese teşekkür ediyorumm ...
megerse ben onu çok seviyormusum bunu anladım ...
ve utandım ...
ondan vazgecmeyi düşündüğüm için ....

Canım dediğin doğru İyi güzel hoş ya mantık evliliği yaptığı adamı sevemezse aklı diğerinde kalmaycak mı onunla olsaydım böyle olmazdım demiycek mi ? Mantık bana göre bi yere kadar kim istemez sevdiği adamdan çocuğu olsun kim istemez onunla aynı yatağı paylaşsın bir zaman sonra konu sahibinin aklından çıkmıycak soruları söyliyim sana acaba kiminle evlendi acaba napıyor acaba mutlu mu ben değilim... NEDEN NEDEN NEDEN ? seven insan anlar ne demek istediğimi ama konu sahibi sevmiyorsa zaten aklına bile gelmez zaten 4 yıl kendini kandırmış alışkanlıktan vazgeçememiş derim. Buda benim düşüncem canım sakın ynlış anlama.

Hayır sana sığ demedim cümlemi iyi oku

Sevgin,aşkın biraz sığ kalmış

Kabul edelim küçük çocuklar değiliz aklını başnı almış insanlarız değilmi sevgin aşkın gerçekten çok yoğun olsa padişahın oğlu gelse görmezdin.

Arkadaşın yaptığı yoruma kıyaslamamın sebebi onu tanıyorum ve aşk için yaptığı fedakarlıkları biliyorum.

Bence sen birilerinin yönlendirmeleri ile haraket etmek yerine herkesden biraz uzak dur ve kafanı toparla en güzeli bu senın için emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…