- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
- Konu Sahibi zeynepizmir844
-
valla arkadaşım kız taş olsa ne alaka çirkin olsa ne alaka yani foto istemişsiniz kızdan şaka gibisiniz ya ayrıca bir insana çirkin demek çok günah bence tabi bu benim anlayışım ,sana güzel gelen bana çirkin gelir bana güzel gelen sana çirkin gelir bu değişir yani yorumlar konunun çok dışında oluyor bazen onu demek istedim ben güzel kadın herşeyin en iyisine layık çirkin kadın en kötüsüne böyle bir saçmalık yok ayrıca erkeklerin evlenmek için belirlediği en önemli kriterin güzellik olmadığını düşünüyorum .
ya arkadaşım komiksin ya ama sana birşey yazmayacağım neyse arkadaş fakir oğlanı seçti sanırım hakkında hayırlısı olsun inşş.1. ben ondan resim istemedim ( hadi gönder dedim, sonra töbe töbe dedim)
2. ben çirkin demedim, güzel değildir dedim
3.eskiden bi konu vardı, bi tane kız nişanlı bir erkek bana asılıyor, yabancı uyruklular kadar güzel olduğum için demiştim ona gönderme yapmıştım
ve artık bu konuyu kapat!
ya arkadaşım komiksin ya ama sana birşey yazmayacağım neyse arkadaş fakir oğlanı seçti sanırım hakkında hayırlısı olsun inşş.
gözünü iyi açta oku, sanırım sen hala uyku sersemisin, kendi tutturdu yok resim nasıl eklenir, yok facebookumu paylaşacam burda diye
bana arkadaşım deme..
ayrıca konu sahibesi yabancı uyruklu bayanlar kadar güzel olsaydı hem zengin hem yakışıklı bir patron bulurdu , çirkin bir müdür değil
resim nasıl ekleniyorrr :):):):):
face mi vereyim miii merak edenler iiçin
resmimi ekliyeyim miii face adresimide verebilrimm m
ver bakim, merak ettim şimdi
töbe töbe, reklam kokan hareketler bunlar
şimdi rahatladın mı?
tamam kıza çirkin demişsin düpedüz çok güzel olsaydı daha iyi birini bulur demişsin yani bu nasıl bir yaklaşım anlamıyorum ben bazı kadınları dedim anlamıyorum bu tutumu erkekler evlenirken güzelliğie en son bakıyorlar buna inan öyle olmasaydı mankenler hemen evlenirdi taş gibi hatunlar evlenemiyor yani .
erkekler en son güzelliğemi bakıyorlar?
bu bayanlar için bile geçerki değil her zaman, kaldı ki erkekler için geçerli olacak..
evet canım öylle yani çok güzel kadınlarla evlenmez erkekler korkarlar bunu herkes bilir ortalama tiplerle evlenir herkes kadın içinde erkek içinde öyle olmasaydı herkes 175 boyunda manken gibi kız arardı kendine bende bakarım tabi dış görünüşe ama çok yakışıklı kaç kişiyi geri çevirmişimdir yani sırf bu sebepten dolayı çok güzellik insanı kokutur ortalama tipler daha çok ilgiçeker .
konuyu dağıtmaaa
valla arkadaşım kız taş olsa ne alaka çirkin olsa ne alaka yani foto istemişsiniz kızdan şaka gibisiniz ya ayrıca bir insana çirkin demek çok günah bence tabi bu benim anlayışım ,sana güzel gelen bana çirkin gelir bana güzel gelen sana çirkin gelir bu değişir yani yorumlar konunun çok dışında oluyor bazen onu demek istedim ben güzel kadın herşeyin en iyisine layık çirkin kadın en kötüsüne böyle bir saçmalık yok ayrıca erkeklerin evlenmek için belirlediği en önemli kriterin güzellik olmadığını düşünüyorum .
o zaman butun ewlıler cırkınız bız. oylemı . o zaman megan fox a bakalım oda ewlı 19 yasından berı tum dunya hasta.konuyu dağıtmaaa
erkekler en son güzelliğemi bakıyorlar?
bu bayanlar için bile geçerki değil her zaman, kaldı ki erkekler için geçerli olacak..
3 5 tane ewlenmeyen manken gormus onlarında nıe ewlenemedgı bellı sonucta. ve artık tum mankenler ewlenıo o cock guzel denen adrıana mesela.bencede ilk guzellige bakıyorlar hatta evlencegim kadın yanıma yakıssın bakımlı olsun diye dusunuyorlar tabi kendine guveni olan erkekler
o zaman butun ewlıler cırkınız bız. oylemı . o zaman megan fox a bakalım oda ewlı 19 yasından berı tum dunya hasta.
erkekler ılk tıpe bakar bnde oyle. sonra kısılık. bu hep boyledır.
sana tamamen katılıyorum arkadaşım
sakın hiddetlenme sakın olüff arkadaşım ne alaka ya ben öyle mi dedim bu konuda tartışmak istemiyorum ben ayrıca o beğendiğiniz megan her tarafı esteteik olduğunuda bilin angelina özentisi ona benzemek için yüz tane estetik geçirmiş her erkek yanında hoş bakımlı bir bayan ister heralde kimse kendine bakmayan pasaklı birine bakmaz benim demek istedğim o değil ben çok güzel hatunlardan bahsediyorum ayrıca bu monica belluccinin sözü benim değil aç röoprtajlarını oku kadının her yanı doğal meganada bu yaşında on basar .
o kadar çok yorum yapılmış sen belki kararını verdin bile, ben onu seç bunu seçten öte sana kendimle örnek vereceğim. yaşanmış şeyler daha iyi örnek olur sana.
sevgilimle 6yıl flört dönemininden sonra evlendik. maddi durumu iyi çok kısmetler, teklifler geldi ama istemedim. eşimi çok seviyorum ve o olacak dedim. ne ailesinin desteği ne de mesleği yok. pazarlamacı. iyi kazandığı da oluyor, şartlarının çok iyi olduğu da ama olmadığı da.
ailemin her türlü karşı çıkmasına rağmen gözümü kararttım ve biz birlikte yaparız mutlu oluruz dedim evlendik.
7 aylık evliyiz. çok mutlu olduğumuz zamanlarda oldu çok sıkıntılar yaşadığımda.
5 aydır hiç çalışmıyor, iş bulamıyor, içkisi, sigarası var. içkiyi evlendikten sonra öğrendim.
evin hiçbirşeyiyle ilgilenmiyor. evlenirkende herşeyi borçla yaptık. nişandaki yüzüklerimize kadar herşeyin borcu düğün sonrası ödendi. düğünde hasılatta çok iyi olmayınca üsütne eşimde işten ayrılınca herşey bana kaldı.
kendim seçtim diyip katlanmaya çalışıyorum ama annemin evine her gittiğimde de içim içimi yiyor. hiç kimse ne yaşadığımı bilmiyor. eşimin çalışmadığını bile. oradaki huzur rahatlık bolluk ve benim şimdi yaşadığım hayat.
ben iyi bir şirkette muhasebeciyim. ama tek maaşla ev geçindirilmiyor. bir maaşla ev kirası krediler kartlar evin masrafları derken sinir hastası oldum olacağım. bir yandan da geleceğim için mesleki bir sınava hazırlanıyorum.
şu ana kadar hiçkimseye itiraf etmedim hatta kendime bile ama şu an bu topikte çok rahat sizinle paylaşmak istiyorum aşk evliliği yaptığıma çok pişmanım. eşimi bu kadar yıl hiç tanıyamamış olduğum için kendime de çok kızıyorum. çok seviyorum deyip ağzım açık gezmişim resmen.
çok daha iyi bir hayatı yaşayabilirdim ama kendim seçtim bunu. eşimi çok seviyorum ama yaşamak istediğim hayat bu değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?