kararsızım .... aşk evliliğimi (parasızlıkmı) mantık evliliği (servetmi)

ben valla dikkat çekici giyinirim ne yalan söyleyeyim allahın verdiğini mi saklayacağım bunda birşey yok seksi giyinmek kendine güvensizlik değil aksine kendine güvendir tamam ortalama değilsin zaten görmeden birşey diyemem sana .

7715, ben sana söyliyim bu doll'un ne demek istediğini
o demek istiyorki güzel kadınlar iyi eş olamaz, evliliği yürütemez, falan yani...

neyse, ben bu konudan gidiyorum, herkese bye byeee

bu arada konu sahibesi, kalbinin sesini dinle

Son düzenleme:

Yine aşk kazandı sanırım

:119::119::119::119:​

7715, ben sana söyliyim bu doll'un ne demek istediğini
o demek istiyorki güzel kadınlar iyi eş olamaz, evliliği yürütemez, falan yani...

hayır öyle değil güzel kadınların peşinde çok adam olur düşüncesiyle erkek komplekse girer öreneğin bir yemeğe çıktığında herkes karısına bakıyorsa yanında boylu polsu manken gibi kız varsa e tabi herkes bakar buda onda stres yaratır ister istemez iyi eş olamaz demiyorum olur ama erkekte stres yaratır bu gerçek yani siz bunu anlamamak için direniyorsun bende bunu anlamıyorum kendinizi güzel bulmanız hoş yani herkes bulur zaten kendini güzel bunda birşey yok ama dünya güzeli azra akın bile ben en güzel değilim yarışmaya katılmayan çok kız var diyor alçakgönüülü yani asıl olay alçak gönüllü olmak çok güzel olabilirsin ama mütevaziysen eğer seni beğenirler varsın çok güzel olun okay ama önce mütevazi olun bebekler bir yorum yaptım diye çirkinmiyiz vs ben öyle birşey demedim asla .

ben neden ole konustugunu sana msj attım carrıe :) ustune gıtme

Kimse kolay kolay senin mutluluğunu çekemez ayırmaya çalışır sakın kimseye inanma bu konuyu açtığın içinde üzülme büyük bi yanlış döndün bunu düşün açmasan belki düşüncelerinde yoğunlaşacaktın yoğunlaşmasanda sevdiğinide tercih etsen acaba o mu olsaydı diye kafanda düşünceler yer alacaktı.. :) Bu durum evlendikten sonra daha kötü bi hal alırdı.. Acabalarından az çok kurtulmuşsundur :)

ben neden ole konustugunu sana msj attım carrıe :) ustune gıtme

üfff şimdi şunu yapma ya lütfen yazık dedikodu mu yapıyorsunuz özelden ben kendime güzel demiyorum canım tamam mı sen kendine bak ayaklarını yere bas sende aldatılırsın bir gün merak etme bu kafanla gidersen hatuna bak ya sanki 90 60 90 manken .

peki o senin başkasıyla evlenmeyi düşündüğünü bilse sana ''bozulmazmı''?

İşte utandım derken bunu kesdettim bende ....
Oyuzden vazgectim ....
ben bugune kadar para için herşeye varım deseydim ... şundaki sevdiğim insanla başlamazdım ilşkiye 4 senemide vermezdim .. evlenirdim müdürle ....

burdaki kızlar aklımı celdi...
gelip istemlerine ramak kala
burda yazıyorum ya sayenizde kızlarla konuşmuyorumm ...
ne kadar verdin diyolar ....
vazgecmicemm sevmekten....
ne derlerse desin ...
gercek olan aşkk ...

Son düzenleme:
bu gun ıse gttıgınde ne oldu
yıne doldrdularmı anlatsana

ben senn aldatılmanla ılgılı bısı demedımkı nerden cıktı bebegım bu ...ayrıca ben dunya guzelıyımdemedım
ama cok guzellerde ewlenır cırkınlerde ortalamalarda.

herkes ewlenır
ayrıca ben dıkkat cekmek ıcın gıyınmıorm onmlı olan acmadan dıkkat cekebılmektr..
ya bence uzamasın ben madem ole senı yanlıs anlamısım arkadasım kusuruma bakma emı

bu gun ıse gttıgınde ne oldu
yıne doldrdularmı anlatsana

mesala sabah müdür geldii ...
müdrün odasıyla benim odam yanyana ...
kızlarda biri geliyor biri gidiyooo yanıma naptın ne ettin diye ....
bişey yapmadım ....
karar verdin mi dediler...
benden haberi alıcaklar müdüre zeynep tamam dedi dicekler ....
amacları gayeleri buuu ....

sevgilimin yzugunu taktım ...
bitanesi çıkar lutfen cıkar diye aglıcak nerdeyse ...
hayır canım ne münasebet dedimm ...
bi yardımcım var ...
zeynep

kararın olumsuz olursa ....
bize yansıyoo ...
o çok uzuluyoo o uzgun onunca bizmide tadımız tuzumuz kalmıyoo diyolar ...

iş degıstr bnce

gel sarılmak istedimmmm tebrik ederim konu tatsızlaşmasın daha fazla bu süper oldu sanki
o zman siz evlenin de bende sizde kurtulıyım deseydin

boyle arkadaslık olmaz eger gercekten seni ve erkek arkadasını dusunselerdi bu konuda daha farklı yaklasırlardı..para mevki bunları gecicekler sevgi yoksa sakın kalkısma dusunsene sevmedigin bir adamla aynı evde aynı yatakda omurmu gecer dokunmasını dahi istemezsin Allah korusun ya

Son düzenleme:
diğer elemanlar neden bu kadar ısrar ediyolar anlamadım ki?
komisyon mu alıyolar ne

kim soyledi bilmiyorum kızlardan biri dediki...
oyle bir gecer zamanda ayline annesi demiş ...
para yatagını sıcak tutuyomu????

ALLAH ım sen koru yarabbimm ....
aklım basıma geldii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…