kararsızım .... aşk evliliğimi (parasızlıkmı) mantık evliliği (servetmi)

ben sana sebebini söyledim dedin neyse ne konuşursanız konuşun umrumda değil zaten ben kimseyi kırmak için birşey dememiştim ben ne yapayım kimse yüzüme bakmıyor aldatıyor vs bende açıyorum dikkat çekeyim dye dekolte ayrıca evlenemiyorum da yazık bana ondan böyle konuşuyorum işte
bunuda özelden at arkadaşına hadi dekolte giyip dikkat çekmeye çalşıyorum önemli yada değil dikkat çekiyorum işte bir şekilde sokakta kendi çapımda işte .

iş degıstr bnce

kesinlike değiştrcem ...
sevgilim beni gelip ailemden istiyinceye kadar budayım ...
ceyiz için borcum var ..
ben sözlenince belki basar gider mudur burdan ...
ya o gidicek ya ben ...
sonucta beni o çıkartamaz işten ...
merkez müsade etmez ...
benim bi eksiğim yanlışım lmadıgı sürece ...
ha baktım kii gitmiyo evli bir kadın olarak onunla aynı ortamda calışmam ...

evlenmeden bunları yaşatan arkadaşlarım ...
evlendikten sonra neler der..

Doğru kararı vermene sevindim.
Umarım artık birilerinin fikrine göre hareket etmezin.
Dün arkadaşların yüzünden müdür dedin,
Bugün biz söyledikten sonra sevgilim...
Geleceği çok düşünüyorsun ya bence daha çok düşünmelisin.
Verdiğin kararın şuan seni mutlu etmediğini düşündüm nedense, bilemiyorum.
Hayırlısı...

yerınde olsam sırket sahıbının karsısına otrr catr catr anlatırım onla ewlenmem ıcın baskı yapıolar ıs yapamıorm derım

kendin söylüyosun sonra çamuru bize atıyosun siz böle böle diyosunuz diye
senide anladıysam arap olim emi

yazılanlar çok uzun olduğu için hepsini okuyamadım.sen önce işi olana gönlün var gibiydi sonradan sevgiline döndün sanırım.ben sana şunu söyleyeyim başlığına göre.ben eşimle severek evlendim.ben çalışmıyorum.bir çocuğum var.inan parasızda olmuyor.benimde ailemin durumu çok iyiydi.evlenince çok afalladım.para sıkıntısı olmayan ben para derdine düştüm.ya biterse ne yaparız dedim.hep bu para olayı beni kastı.eşimde benim isteklerimi ön planda tutarken.gel gelelim esas konuya.her istediğini her zaman alamayacaksın, her sene tatile gideb ebn senelerce tatile gidemedim.belki saçma oam benim zoruma gitti.çünkü alışmıştım her sene tatile.1-2 senedir tatile gidebiliyorum ama her şeyin ücretsiz kısmını kullanıyorum.eskiden öyle değildim.ben 12 senelik evliyim.mutlumuyum mutluyum.ama keşke dediğim zamanlar oldu.oğlumu özel bir okulda okutmak isterdim.banka kredisi ödemek istemezdim.ne alırsak banka kredisi.12 senedir borç öderiz.ev al kredi araba al kredi.her şeyin sınırlı oluyor.her şey için beklemen gerekiyor.inan 2. bir çocuk düşünemedim.nasıl geçiniriz diye.sende iyi düşün.her şey para değilsede çoğu şey para.sevgilinin işi yok, parası yok.forumda parasızlık yüzünden sorun yaşayan çok arkadaş var.evlilikte para çok önemli.birşeylerin eksik olunca sevgin inan aklına bile gelmiyor.eşini gözün görmüyor.rahat yaşamak istiyorsan işi , insanlığı olan birini bul.müdürünü seçmeyebilirsin ama sevgilinlede yapamöazsın.işsiz biriyle nereye kadar.işi olanlar bile zor geçiniyor.ailenin durumu iyi onlar sana bakr.ailenin başına sevgilini bela edersin.sürekli sana destek olmak zorunda kalır ailen.lütfen iyi düşün.işi, kültürü ve insanlığı olan birini seç.paran olmadığında sevginde olmayacak.şaşıracaksın düşüncelerine.

kendin söylüyosun sonra çamuru bize atıyosun siz böle böle diyosunuz diye
senide anladıysam arap olim emi

tamam sana söylemiş ya benim neden böyle konuştuğumu özelden sana ne çamur atıcam ben sana allah aşkına ben tarafsız bir yorum yaptım yanlış anladınız bir sürü yorum yaptınız bana özledende dedikodu ben sana anlattım canım neden böyle konuşuyor aldatıldım diye konuşmuyorum böyle birşeyi ayrıca aldatılabilir herkes bunda birşey yok ne güzel kadınlar aldatıldı ben aldatılmışım çok mu yani benim sana eleştirim farklı böyle bir konuda bile sende pek güzel değilsin demek güzel olsan daha iyisini bulurdun hadi fotonu göster vss çocuk gibi neyse bana komik geldiniz ne yapayım .

Gerçekten ben bütün yorumları okudum ama hiç bu kadar mantıklı ve farklı açıdan bakan yoruma rastlamadım... Düşündürücü :44:

madem parayı o kadar çok seviyosun neden çalışmıyosun o zaman?

kime sorduysam aynı buşekilde konuşuyor.
bende rahatıma düşkün bir insanım ama sırf para içinde biriyle ewlenmem.
ama parasızda olmazz
bu da bir gerçekkk

bana özelden bişi yazmadı
sadece senin sinirini oynatmak istedik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…