- Konu Sahibi zeynepizmir844
-
madem parayı o kadar çok seviyosun neden çalışmıyosun o zaman?
canım konu şimdi mehtabın değil onun olayını yargılamıyorz kunuyu saptırmayalımmm lütfen.. Yine ortam gerilmesin.
bana özelden bişi yazmadı
sadece senin sinirini oynatmak istedi
aman banane ya hiçde sinirlenmedim herkes herkesi eleştirebilir çok komikşeyler bunlar vede gereksiz.
belli belli...
konu genel zaten
parayı çok seven çalışacak, yok öyle para için evlenmek
Gerçekten ben bütün yorumları okudum ama hiç bu kadar mantıklı ve farklı açıdan bakan yoruma rastlamadım... Düşündürücü :44:
bence sen sinirlendin yorumlarına bak önceki herşey deyin banaane yukarda allah var zaten herşeyi görüyor kalbi kırılmış bir insana istedğinizi söyleyin ben alışkınım bunlara artık dokunmuyor bile ama yinede kimsenin aldatılmasını istemem zor atlatılan birşey .
o düşünceyle alakalı bişey senin için olmayabilir ama bi başkası için olabilir canım :)
bence oncelikle bu durum sizin sevgilinizi ne kadar sevdiginizle ve neleri goze alabileceginizle alakali ki bu soruyu sormaniz bile tahminim sevginizden emin olmadiginizi gosterir..
Ben sunu demek istiyorum benim annem de hep sevdigine degil seni sevenle evlensen daha mutlu olursun derdi..
Ask evlilikleri yapip cok mutlu yasayanlarda var mantik evliligi de..
Her iki durumda da mutsuz olanlar var..
Ben mantik evliligi yaptim ve herkese de tavsiye ederim..
MAntik evliligi derken de hic birsey hissetmeden degil tabiki.. Ben esimi ilk gordugumde elim ayagim titredi mesela.. onun da ayni sekilde .. hata ikram ettigim kahveyi ustune dokmustu
Ailelerimiz tanisiyordu ve bizi birbirimize yok yakistiriyordu.. Normalde annem bana taliplerimi hic soylememesine ragmen esimle alakali fikrimi sorup bi gorus istersen demisti..
Nitekim ilk gordugumdeki hislerimden sonra, bir kac defa daha gorustuk ve evlendik.. Allah bozmasin dunyaya kac defa gelsem de hep esimi secerdim..
Cunku mantik evliligi diye sadece hee mantikli deyip evlenmiosunuz ki.. tabiki sevmeniz de gerek ki nasipse o da icinize giriyor hemen yani..
Ben mantik evliligi ya da gorucu usulu nu daha mantikli buluyorum..
( Gorucu usulu derken aileler bilir tanir.. gencleri birbirine yakistirir ,, gorusursun,, hissedersen biseyler olursa olur.. yoksa eski usul degil.. yanlis anlasilmasin .. ki benimki bu sekildi )
Son olarak da sunu soyleyim eger aileniz varlikli bir aileden geliyorsa yoklukta cok cok cok zorluk cekebilirsiniz ve ya birbirinize destek olup sevginiz daha da artarak yavas yavas herseyi yaparsiniz ya da tamamen yipranir, sogursunuz ve kotu sonuclanabilir.. Kendinizi, sevginizi, siz biliyorsunuz ve bunu sizin olcup tartmaniz gerekir..
cok uzun oldu ozur dilerim
bence çok saçma, çalışmıyorum ama tatil istiyorum şunu istiyorum bunu istiyorum diye eşe yüklenmeler...oda insan evladı ve herkes sabancının oğlu olarak doğmuyor
bence çok saçma, çalışmıyorum ama tatil istiyorum şunu istiyorum bunu istiyorum diye eşe yüklenmeler...oda insan evladı ve herkes sabancının oğlu olarak doğmuyor
olabilir ben istiyorum valla sabancının oğlu olsa fena olmaz
olabilir ben istiyorum valla sabancının oğlu olsa fena olmaz
asik oldugu adam konu sahibini uzseydi eger yine asik oldugu icin gormezden gelir yada sabrederdi.[/QUOT
ya da gercekten birlikte oldugu adami sevseydi is yerindeki arkadaslarinin,zengin adam hakkindaki bu tarz konusmalarina firsat vermezdi.
bi sekilde tavrini koyardi.
haklisin
benimde diğer zengin müdür mü diye bir secenegim olmasaydı ...
suanda yasadığım ilşkimde mantık evliliği gibi ...
eger calışıp birlikte basaracagımızı dşünebilirsek ve birbirimize güvenirsek ...
buda bir nevi mantık evliliğidir ....
sen sanslıymışın kiii sevebilecgin hali vakti yerinde biriyle yuva kurmusun ...
ama ben odamla kendimi 6 snedir yanayana düşünmedimm ...
iyikide düşünmemeişimm ...
dmekki oyle paraya falanda dğşkün biri değilimmm..
olsaydım çoktan evet der... evlenirdim ...
sadce kanıma giren iş arkadaşlarım olduuu ....
adamın 3 katlı havuzlu evinden fotografla geldiler beynimi yıkadılar....
çok şükür Rabbime .....
ben dogru olana karar verdimm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?