kararsızım .... aşk evliliğimi (parasızlıkmı) mantık evliliği (servetmi)

bütün yazanları okuyamadım ama benim fikrim hiç biriyle evlenmemen. duygusallık da olmalı maddi durum da. beklersen bence çıkar karşına.

burdaki yorumlara bakarak hayatını şekillendirme arkadaşım herkes kendine mantıklı geleni söyler.. bn de söyleyebilirm gayet bana mantıklı geleni.ama işyerindeki arkadaşlarının laflarıyla sevdiğin insanı bırakma seviyesine gelmişsen,sonra da burdaki 3-5 yoruma bakıp sevdiğine sarılmaya karar verdiysen.. bu kdr çabuk değişiyorsa fikirlern bence daha çok düşünüp ölçüp tartman gerekiyor.çünkü yarın işyerindeki arkadaşlarının seni ikna etmesi ihtimal dahilinde..affınıza sığınıyorum.

Konu basinda soylediklerin ile simdi soylediklerin arasinda daglar var. Bir aile diyorsun, bir is arkadaslarin, bir de burdakiler. Herkes farkli soyluyor, her soylenen kafani karistiriyor, fikrini degistiriyor. Sanki herkes seni ortaya almis, beynini yikiyor. Oncelikle kendine bir sor, sen ne istiyorsun? Sen kendi kararini kenddin veremiyor musun da burda hic tanimadigin insanlar bile boyle hayati bir meselede pat diye kararini degistirebiliyor? Yarin ise gideceksin, sonra yine zenginle evlenmeye karar vereceksin. Sanirim ya ozguven problemin var ya da karakterin bu yasina ragmen oturmamis.
Bence ikisini de birak, biraz kendini toparla. Hangisiyle evlenirsen evlen ilk sorunda keske otekini secseydim dersin. Senin kafan cok karismis, belli. Boyle onemli kararler vermen icin daha olgun dusunebilmen gerekiyor bence.

evet cevapladımm baskı yapıyolar....
ben arkadaşlar soner beni sitemey gelicek diyorummm ...
salakkk ... evlende aclıktan nefesin koksunnn .... evlenme diyolarrr...
düğününe kusura bakma kimse gelmezzz ....
mutlu olmazsın diyeeee çoçuklukk arkadaşlarım soylüyorrrr....
sabah 8 den akşam 8 e kadar .... beni mdürüdümle evlenmem için baskı yapıyolarrr

bu kız herkesin yorumuna he diyor deliye he demesi sevaptır misali

bakmaz mı? o bakmaz-yapmaz dediklerimizden neler çıkıyor. pc sini bi kurcalayın nelere bakmış görün

siz bence ikisini de bırakın.bu kararsızlıkla ikisinide mutsuz edersiniz

gönlünde kıpırtı olmadan bir insanlar ömür geçirmek çok zor olur heralde.
ikinci bir alternatifi düşünmek ise belki de bazı şeylerin işaretidir. nacizane fikrimi söylüyorum kalbinizi kırmak istemem ama şuanda beraber olduğunuz kişiye karşı duygularınızı bir gözden geçirin

ben diyorum bir tuhaflik var diye...
kim ne derse ona kaniyor...
anlamadim gitti...

yA ZENGİN OLANLA EVLENİP ÇOCUK SAHİBİ OLAMAZSAN?
YA ZENGİN ADAMLA EVLENİP SENİ REZİL BİR HAYATA SÜRÜKLERSE?
O ZAMAN AİLENİN DE ARKADAŞLARININ DA YÜZÜNE NASIL BAKACAKSIN?
SANA AKIL VEREN O İNSANLAR SENİ TANIMAZLAR BİLE!

FAKİR AMA GURURLUYU OYNAYIP DURMA BURDA.
MUHASEBE MDÜRÜ OLUPTA MERDİVEN SİLENİ BEN ÖMRÜ HAYATIMDA GÖRMEDİM.
EN BASİT ASİTANLIK BİLE YAPARSIN.
TÜRK MİLLETİ OLARAK ACITASYONU ÇOK SEVİYORUZ.

BİRAZ DAHA DRAMATİKLEŞTİRELİM:
SİZ ZENGİN OLANLA EVLENDİNİZ HAYATINIZ HEP TERS GİTTİ
FAKİR SEVGİLİNİZ ÇOK İYİ BİR EVLİLİK YAPTI
MÜKEMMEL BİR HAYATI OLDU ÇOK PARALAR KAZANDI
SİZDE MERDİVENLERDE MARKETLERDE TEMİZLİK YAPIYORSUNUZ
ALDIĞINIZ DİPLOMAYI DA SU PARASINA SATTINIZ :))

VALLA BANLANMAK PAHASINA DA OLSA SİZDE BİR BİT YENİĞİ VAR
HER YORUMA GÖRE AÇI DEĞİŞTİRİYORSUNUZ!
ŞU PAPATYA MIDIR NEDİR İKİ GÜNE KALMAZ ÇIKAR KOKUSU...

Son düzenleme:

iyide sen size ne diyemiyomusun peki.bi insan dışkapının mandallarını niye hayatına dahil eder kafasını kurcalamasına neden olurki
benim aklıma takılanda konu başlığın aşk evliliği (parasızlıkmı) mantıkevliliği (servetmi) sen zaten evliliği farklı yorumluyosunki bu şekilde konu açmışsın kusura bakma canım.
bende aşk evliliği yapıcam ama bu parasızlık demek değil huzur demek aşk demek sevgi bağlılık demek .bakış açısı tabi

yok ben arkadaşların değil o adam mı sana baskı yapıyor diye sordum senle evlenmek isteyen adam amann salla sen onları ya senin aklın yok mu yani herkes kendine baksın gelmesinler ne olcak onlar mı yatağa girecek sevmediği bir adamla sen yalnız kalıcaksın onla sen düşün iyice kararların çok çabuk değişiyor kararlı ol bence .

Aslında siz kendiniz sormuşsunuz kendiniz cevaplamışsınız sorunuzu, farkında ya da farkında olmadan.Gönlünüz hangisinden yana belli.

Genel itibariyle; biri paralı diğeri parasız insanlar tabir yerindeyse.. Sevdiğinizin hiç kişiliğinden bile söz etmemişsiniz.
Bu çok dikkatimi çekti.. Yani siz onu ne için seviyorsunuz ?

Bunların cevabı sizde..

Hangi hayatı kaldırabilirsiniz? Kiminle yola devam edebilirsiniz?

Hangi hayata girerseniz karşınızdakini madur etmeyeceksiniz?

Sevdiğinizin ve sevginizin arkasında mısınız ?

Sadece para sizi mutlu eder mi ?

Ya da maddi sıkıntılar sizi mutsuz eder mi?

Bunları cevaplarken KARŞINIZDAKİNİN HAYATINIDA göz önünde bulundurmalısınız.

YANİ evlendikten sonra yanlış tercih yapmış olursanız onlarda mutsuz olur..

.....

Sediğinizle evlenebilir, belki ikinizin birlikte çalışabileceği bir iş yeri açarsınız; mutlu mesut yaşarsınız.
Belkide hiç anlaşamaz mutsuz olursunuz.

Diğer kişiyle evlenirsiniz ferah içinde yaşarsınız, iflas eder; 1.000 tl. lik maaşa muhtaç olur Allah korusun. Belkide hiç sıkıntı yaşamazsınız.

Bunlar hep belkidir..Siz, kendinize ve dayanma gücünüze ve yine kalbinize göre karar vereceksiniz.

evet bi yesilcam modu,bi tuhaflik var ama hadi hayirlisi...

bu soruyu sorduğuna göre 2. seçenek mantık sana daha akın olmalı yuoksa niye sorasınki bu soruyu

Bu arada son zamanlarda bu tür dikkat çekmeye yönelik sorular açılmaya başladı..

Anlattıklarınız yalan demiyorum, yanlış anlamayın ama çok uç iki noktayı sormuşsunuz; kurgularsa insan ancak bu kadar olur..

Tuhaf bir durum.

Son düzenleme:

dİMİ BENDE BÖYLE DÜŞÜNDÜM ONDAN BU KADAR YORUM YAZIYORUM.
BÖYLE BİR DURUM ANCAK TÜRK DİZİLERİNDE OLUYOR.
BİR DE SON ZAMANLARDA BİR KONU NE KADAR ÜYE ÇEKER MERAKI REVAŞTA...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…