kararsızım .... aşk evliliğimi (parasızlıkmı) mantık evliliği (servetmi)

:):):):) sayenizdeee aklım başıma geldddiiii...
gercekten çok uatnadım kendimden bir an bile boyle birsey düşündüğümeee...
padişahta olsa umrumda değilll...
fakirde o beni seviyor bu benim en buyuk zenginliğim

bence çevresindekilerin dolduruşuna gelmiş bocalaması normal bende başta senin gibi dedim ama aç demesi yanlış tabi haklısın .

bunun cevabini burda aramamalisiniz
eger burdaki cevaplara göre hareket edecekseniz yanilirsiniz
hayati yasayacak olan sizsiniz...ama cevabiniz belliyse belki onaylatmak istiyorsunuz
sadece takildigim nokta birinde sevgi ve sayginin para olmazsa bitecegine inaniyorsunuz
ama diger parali olani da ise beni herzaman sevecek biliyorum diyorsunuz..
bence hicbir seyi yasamadan bilemezsiniz,su dünyada neyin garantisi var ki sevginin olsun..
belki surada yazilan bircok seyi okumussundur herkesin esi deli divane olup seviyordu
ama yapmadikalari sey kalmadi...
bence sen cevabini vermissin hangisini sececegini biliyorsun ama onay istiyorsun
bir insan sirf para var diye huzur,sevgi,saygi baki diye düsünüyorsa zaten istemez heralde diger kisiyle olmayi...
bu kapitalist düsünceler böyle böyle yapti,biri hayatimizdayken baskasini düsünür olduk..
bence önce ayril sonra düsün...

günahini almak gibi olmasin ama kesin onlarida sevgili müdürleri fisekliyordur...kizin aklina girsinlerde kendisiyle evlensin diye baksana kiz baskasiyla evlenirsem isimden olacam diyor böyle adamdan ne beklenir resmen kendisiyle evlenmesine mecbur birakmaya calisiyor konu sahibi akli basindaysa kanmaz o adama...

anladımmm ....
ve şu anda işyerindeki bütün herkesinn ..
benim iyiliğimi değil müdürümle evlenmem için kendi çıkarkarı oldugunu düşünmeye başladımmm ...
basımın etini yedilerrr.....
bana sabah 8 akşam 8
vazgectim ve binlerce kez soylüyorumm ...
çok utandımm ve yarın ne olursa olsun kesinliklleeee sevdiğimden başka hiç kimseyi düşünmicegimeee

müdürümle evlenirsem geleceğim garanti olur,çok rahat ederim,hiç bir sıkıntım olmaz diyorsun da geleceğin sana ne getireceğini nerden biliyorsun...belkide daha sorunlu bir evlilik yapmış olursun..

kanmıcam asla gerkirse cıkıcam ve yarın kimseylede muhatap olmıcammm ...
sevdiğim insanınd yuzune bakabilmek için ona bunu borcluyummm

Bence aşkından ölecek kadar seviyor olsaydın zaten bu soruyu ne kendine ne bize sorabilirdin .. Alışkanlıktan ibaret olması olasılık dahilinde..Ama iş yerindeki adamı da sevmiyorsan ne ümit ver nede evlen .. Bence eğer senin kısmetinse bekle tıpış tıpış gelir ayağına başka birisi ...

onlara de ki çok istiyorsanız siz evlenin :) malum çok eşlilik de moda erkek yapıyorsa kadın da yapsın çok evliler için de bunu de valla biri bana böyle bir şey dicek ben onları ne yaparım var yaaaaaaaaa.... şunlara bak yaaa

kendi kararini kendin ver arkadas...
kimseninn basini yakma simdi boyle diyip evlenip iiki gun sonrada para yok diye huzursuzluk cikarma...
dusun tasinn ölc tart...
birde kendini evlenmeye niye mecbur hissediyorsun orayida anlamadim...

belki de o düzgün görünen kişi aslında berbat biridir. ben her zaman sessiz insanlardan korkmuşmdur

Vallaha guzelim ask karin doyurmuyor ama sevgisilikte doyurmuyor bence sen bu ikisinide birak mutlaka karsina biri cikicaktir yani sevmeidgin biriylede evlenirsen sirf rahat ederimdiye allah muhafaza ilerde karisna biri cikar aklini alir asik filan olursun o yzudne hic ikisinede bulasma biri zaten gecim sikintisindan aranida ask kalmiycak kavga dogus ben sana diyim para kapidan girmezse ask pencereden ciakrmis bu lafimi unutma

kesinlikle
erkek arkasımdan
ailemi karsıma alabilmem için düşünmem lazım bana sür ver dedimm ...
ailemi karsıma almak sevdiğimle evlenmek yopk tan var etmek mii....
ailemin sitediği saygın duzgun guzel bi gelecekmi diye debelendimm ....
vazgectimm aşık oldum ben onaaa ve hala seviyorumm ...
parayla satın alaınmazzz ....

yok yok sende bir tuhaflik var...
ne dersek birselyer kafana dank ediyor...
kendi kendine fikir yurutemiyormusun...
ben hic birsey anlamadim...

bence iyi bir eş iyi bir baba olucak kişiyi seç
maddiyat önemli ama yarın ne olucağı belli değil
bugün maddi durumu iyi olan biri yarın muhtaç hale gelebilir yada tam tersi
seni ve çocuklarını yarı yolda bırakmayacak dürüst kişilikli efendi olması önemli
birde ailesi çevresi de önemli tabi
bunlara dikkat et rızkı veren Allah (cc)
en önemlisi evleneceğin kişiyi beğenmen ondan hoşlanman lazım sonuçta bir ömür geçireceksin bu insanla

işte tamam bende o olaya takıldım onla olmazsam işimden olurum dedi bende sordum neden dedim baskı mı yapıyor sana?cevaplamadı .neyse ben genel konuşucağğım bu tarz benim olmazsan seni işten atarım şöyle böyle diyen erkek mi konu sahibini daima sevicekmiş ?çok saçma bu adam onu ele geçiremediği için hırs yapmış o zaman evlenincede başka şeyler olucak ben aşkta sevgide ,gönülilşkilerinde dayatmaları anlamıyorum ben birini seversin onun için vazgeçersin sevdiğinden yani onun mutlu olması için aşk budur benim için .

belki de o düzgün görünen kişi aslında berbat biridir. ben her zaman sessiz insanlardan korkmuşmdur

sessiz konuşmazz.. susarrr...
yemez içmezzz bakmazz... sadece çalışır ve bide beni sever...
bu kadar ...
hep korktum bugune adar bunla bir ömür gecmez diyeee...
dogru sessiz insandan kokucaksın ...
bilmediğim ne huyu suyu vardır ....
saplantılıdır belkideee ...
elini tutmaktan haz aldıgım bi insandan vazgecipte ...
tanımadıgım bi insanla yataga giremem ...

sen fena halde duygusala bağlamışsın. belliki kafan pek karışık
bana kalsa ikisinden de uzak dur bir müddet. şart mı tez elden evlenmen
belki senin için hayrolan ne öteki ne beriki üçüncü biri belki

kusura bakma ama benim fikrim bu tabi ister saygı duyarsn ister duymazsın
bence sen hangisiyle evlensen mutlu olamazsın
ayrıca şuan iyi bir maaşla müdür olarak çalışıyorsan başka bir firmaya geçtiğinde
neden maaşın pozisyonun düşecek onu anlamadım:S

ve bana garip gelen çalıştığın yerde aşkın meşkin bu kadar konuşulması
sana kendini baskı altında hissettircek kadar çok konuşulması
bana garip geldi valla. hakkında hayırlısı olsun. acele karar verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…