Kararsızlık,daha önce benim gibi yaşayan var mı?

Bastedd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2019
135
44
98
Dünya
Merhaba,
4 yıllık ilişkim var aramda 9 yaş fark var benden küçük kendisi,mesleğinden dolayı yaşadığım yerde tanıştık 4 yıldır beraberiz fakat kendisinin tayini çıktı doğuda bir ile gidecek evlenelim diyor ben doğuya gitmek istemiyorum kendisi ile de ilişkimiz boyunca iniş çıkış çok oldu,ayrıca çocuk istiyor ben çocuk yapmaktan korkuyorum ,seviyorum ama çok iyi anlaşıyoruz ne yapardınız siz olsanız?

Sen 37 yaşındayken, 28 yaşında henüz hayatta yeni yeni işini karakterini oturtmuş adamla mı sevgili oldun? Zaten inişli çıkışlı sıkıntılı bir ilişkiymiş. Bu yüzden diyoruz cinsiyet fark etmeksizin 20li yaşlarda insanlar için 10 yaş fark çok fazla diye. Sevseniz ve çok iyi anlaşsanız ilişki inişli çıkışlı olmazdı. kötü ilişkiyi sürdürmek ikinize zarar verir.

Sen kabul etsen de çocuğun ailesi arıza çıkarır kesin istemez

Sanırım herkesin iniş çıkışlı ilişkisi var bilemiyorum işte kendisi ısrar ediyor evlenelim istiyor bende yanlış bir karar vermek istemiyorum o yüzden değişik bakış açılarınj görmeye ihtiyacım var,kimisi mutlu olursunuz diyo kimisi sizin gibi ben 41 im o 32

Çocuk konusu nasıl bilmiyorum açıkcası belirli bir yaştan sonra ama böyle bakınca evet bir süre üzülür geçerdim diye düşünmek te mantıklı

Nasıl anlaşma bu ? İkinizin de hayattan beklentileri farklı.

28 değil 32 adam ,4 yıldır zaten ilişki yaşıyoruz,oda beni bende onu tanıyoruz o şimdi evlenmek istiyor ben evet desem evleniyor olacağız ama işte ben mantıken düşünüyorum nasıl olur diye?yoksa aslına aynı yaşta mesela üniversitede ya da normal bir şekilde tanışıp evlenip sonrasında pişman olup ayrılabilirsiniz de bu çok normal

41 den sonra çocuğu daha fazla erteleyemeceksiniz, evlilik diye bir şey kalmayacak kavga gürültü mutsuzluk olacak. Bence de ayrılın ikiniz de kendinize göre hayat görüşü olan insanlarla birlikte olun.

41 den sonra çocuğu daha fazla erteleyemeceksiniz, evlilik diye bir şey kalmayacak kavga gürültü mutsuzluk olacak. Bence de ayrılın ikiniz de kendinize göre hayat görüşü olan insanlarla birlikte olun.
Şu an çoğunluk empati yaparak mutsuz olursunuz diyorsizin de dediğiniz gibi böyle insanlarla konuşunca acaba diyorum sonra örneklere bakıuorum ,kıvanç başak mesela

Hayat görüşümüz aynı kendisi de çocuk hemen istemiyor işte aslında yaşlarımız yakın olsa belki de dünyanın en mutlu çifti biz olurduk oda yaş farkını görmezden gelmek ve mutlu olmak istiyor ayrılmak istemiyor doğal olarak

Şu an çoğunluk empati yaparak mutsuz olursunuz diyorsizin de dediğiniz gibi böyle insanlarla konuşunca acaba diyorum sonra örneklere bakıuorum ,kıvanç başak mesela
Mesele yaş değil sizin hayattan beklentileriniz farklı. Çocuk zaten başlı başına farklılık. Çocuk isteyen bir adamı ne kadar oyalayabilirsiniz ki ? 41 yaşındasınız ,genç gosteriyor olabilirsiniz ama biyolojik saat var 1-2 yıl birbirinizi ikna ile geçecek sonra mutsuzluk.

İki üç defa aynı şeyi yazmış gibi olacağım sevgiliniz 32 yaşında 3 yıl da ertelese 5 yıl da ertelese sorun değil ama siz 45 den sonra üstelik hiç istemiyorken çocuk nasıl doğurup bakacaksınız.

Ertelemek değil zaten ya mecburen çocuk yapacağım diğer insanlar gibi yada baştan başlamayacağım çok kararsızım ona kalsa evlenelim işte ama öyle olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…