Kararsızlık,daha önce benim gibi yaşayan var mı?

anlamadığım ilişki boyunca sonunun evliliğe gideceğini anlamadınız mı yani amaç nedir burada? kendinizden 9 yaş küçükle oyun mu oynuyordunuz evlenmeyecekseniz?
Oyun oynamıyordum tabi ki karşılıklı konuştuk evlenmeyiz dedik ama sonrasında birbirimizi sevdik ve bana evlenelim diyor benimle gel diyor

Sanırım bende öyleyim

Zor bir yol ayrımındasınız. Farz edelim ki adamdan ayrıldınız ve gitti. Ne hissedersiniz? Pişman olur musunuz, sevdiğiniz, anlaştığınız birini kaybettiğiniz için ? Bi düşünün iyice. Yoksa "mantıklı olan buydu, iyi oldu" diyip yolunuza mı bakarsınız ? Elbette yaşamadan bilemezsiniz tam olarak ama az çok kestirebilirsiniz, kendinizi tanıyorsunuzdur. Gerçekten sevecek ve anlaşacak birini bulmak kolay değil. Yaş farkı hiç önemli değil. Ben de 9 yaş büyük biriyle beraberim ve iyi anlaşıyoruz. Hatta, benim ilişki deneyimim onunkinden fazla. Belli bi yaştan sonra aradaki farkın önemi azalıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım ikiniz için de en güzeli olur.

Teşekkür ederim yorumunuzu kattığınız için evet çok zor bir yol ayrımındayım evet tabi üzüleceğim o da zaten tüm bunlara rağmen üzüleceği ve böyle iyi anlaşabileceğim birini bulamayacağım bir daha diyor çok haklı biz de yaş farkına takılmıyoruz aslında diyorum ya o beni ben onu beğeniyorum şöyle etrafa bakınca beraber hayata aynı gözle bakacak birini bulmak zor bizim ilişkimiz de zor herşey üst üste geldi bilmiyorız ,peki siz evllenmediniz sanırım

Herkes oraya yorum yapmış zaten, toplumda kadınlara olan önyargı ve baskılar inanılmaz ... yaşınızı geçip kimse taşınmaya gelememiş ki

Allah askina herşeye mantıklı ve kibar cevaplar vermişsiniz de "ailesi ısrar ederse, öyle ya da böyle bakar " mantığıyla çocuk meselesine nasıl bakabiliyorsunuz ya ! Sizce evlat öyle bir şey olabilir mi ? Siz gercekten de çocuk sahibi olmayın size göre değil.

Tabi ki herşeye mantıklı cevap vereceğim,çünkü akıl ver mantık var doğru olan şeyler varz.çocuk yapmak zor değil ki bakmak ta öyle maddi durumumuz yerinde geleceği ile ilgili sıkıntısı olmaz çoğu sokakta çocuk yapıp gelişigüzel bakan ailelerden çok daha sğlıklı bir çocuk yetiştireceğime eminim benim çocuk istememe nedenim bakamayacağımdan değil ki !?ailesi bakar da demiyorum ben beslediğim evcil hayvanı bile başkasına emanet etmiyorumsadece çocuk istemek durumunda yanımdaki adamı çok sever ve ondan bir parçam onunla ortam parçamız olsun isteyebilirsem neden olmasın en nihayetinde 25 yaşında doğurup sonrasında bir kaza ya da bir hastalık vb sebeple çocuğumu annesiz de bırakabilirim ,konumuz bu değildi konumuz kararsız olmqm yerimde olsanız ne yapardınız dı ?ya d abenim gibi zor bir süreçten geçen belki insanlar vardır onların yaşadığı tecrübeyi dinlemek ti..

Doğu ili de ülkemizin ili bence sevdiğin insanla herşey aşılır sevgiyi bulmak zor
Tabi ülkemizin yanlış anlaşılmasın sadece düzeninizi kurduğunuz ve mutlu olduğunuz bir şehirden yaşaması daha zor bir şehre gitmeyi ister miydinix,mesela kendisi de istemiyor gitmeyi ama ekmek parası mecbur gidiyor

Biz 1 aydır görüşüyoruz, evlilik gündemimde yok yeni boşandım.

Eşlerden biri çocuk sahibi olmak istiyor diğeri istemiyorsa bu iş olmaz net yazıyorum bu çok önemli bir konu. Onun dışında doğuda yaşamak istemediğinizi söylüyorsunuz eğer evlenir gider ve mutsuz olursanız orada, bu ilişkinize de yansır neticede mutsuz olursunuz. Yaş farkı meselesi eğer iyi anlaşıyorsanız önemli değil ama bu nerede yaşayacağınız ve çocuk meselesi çok önemli. Bence olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…