gecen haftasonu posta gazetesınde okumustum uyurken zayıfla dıye cd eczane de satılıyor bunu yapan adamın da bır öykusu var ve kesın zayıflattıgıı söyluyor cd nın......bu arada kızlar birşey soracagım benım kk da sorun var ya konuya tıklıyorum en son yazıyı ılk 1. sayfada gösterıyor mesajlar yukarı dogru yanı acaba sorun bende mi sadece:////
çekirdekli kuru üzüm aldım fakat şu protein zamanının geçmesi lazım öncelikle.
Sonra başlayağım.
Zerdeçalı da deneyeceğim teşekkür ederim...
Hemen o zaman konuyla ilgili yeni öğrendiğim bir şeyi paylaşayım.
Ben vücuttaki ödemin çok önemli olduğunu düşünmezdim.
evet ağırlık olarak gözüküyor ama su atarız olur biter.
Oysa vücutta oluşan ödem, yağ hücrelerinin içine girip kalın bir yağ tabası oluşmasını sağlıyormuş.
sonra ödem atmamız değil yağ yakmamız gerekiyor tabi.
O yüzden ödemlerimize dikkat kızlar.
İnternetten indirebileceğimiz ücretsiz telkinlerde bulunmakta.
Umarım o da etkiler.
ben de sorun yok canım ama bazen kk da problem yaşıyorum.
İnternet geçmişimi sıfırlayıp bilgisayarımı yeniden başlattığımda problem çözülüyor.[/QUOTE
saol cnm bir deneyım bakalım....
karatayla birlikte tuzu baya azalttım bu hafta verdiğim kilonun sebebi bu gibi, ödem diye küçümsemeyeyim ozaman
Küçümsememek lazımmış.
Bunu da sık sık tekrarlayalım.
Ben şey soracağım.
Tuzu hiç bir şekilde kullanmıyorum ne yemeklerde ne başka bir şeyde.
Acaba tamamen kesmenin bir sakıncası olur mu?
bırcok program izledım tuz o kadar da gereklı birşey degıl yanı dısardan ayrıca alınan tuzun zaten yedıgımız hemen hemen herseyde tuz bulunuyormus meyvelerde bile.....
Çok teşekkür ederim
Aklım rahatladı şimdi.
Soru : HOCAM İYİ GÜNLER.1 BARDAK KOLANIN VÜCUDUNUZA 60 DAKİKADA VERDİĞİ ZARAR ! LA İLGİLİ HERYERDE BİR MAKALENİZ YAYINLANIYOR .SİZİN BÖYLE BİR MAKALENİZ VARMI ACABA. 1 KOLA ÇOK MU ZARARLIDIR. SİZDEN BİLGİ ALMAK İSTEDİM. SAYGILARIMLA.bugünkü menüm
1.öğün 12:00
2 yumurta
1 avuç içi peynir
3 zeytin
4 ceviz, 3 gün kurusu
1 tk tahin, 1 tk pekmez
Domates
2.öğün 17:00
1 küçük kase mantı
Bol yoğurt
Yarım sb vişne suyu (ev yapımı)
su: 2-3 litre
spor: 20 dk koşu bandı, yarısında koştum yarısında yürüdüm
mantı eşime yaptım, kendime başka bişey hazırlamak çok kasmak olcaktı yedim artık
normalden biraz erken yedim, yanar gider inş
Ben kulanıyorum ya taaldıgım gııdaların bazıları tuzlu ve o gıdalardakı tuzun kalıtelı olduguna ınanmıyorum.Kristal (saydam) kaya tuzu ile kaya tuzu arasında fark nedir?Küçümsememek lazımmış.
Bunu da sık sık tekrarlayalım.
Ben şey soracağım.
Tuzu hiç bir şekilde kullanmıyorum ne yemeklerde ne başka bir şeyde.
Acaba tamamen kesmenin bir sakıncası olur mu?
Ben kulanıyorum ya taaldıgım gııdaların bazıları tuzlu ve o gıdalardakı tuzun kalıtelı olduguna ınanmıyorum.Kristal (saydam) kaya tuzu ile kaya tuzu arasında fark nedir?
Kaya Tuzu; doğadaki temel 84 minerali de içerir.
Kaya Tuzu sağlık için "kararınca" yararlıdır.
Kaya Tuzu eğer mümkünse saydam kaya tuzu yani kristal kaya tuzu olacak. Piyasada Çankırı vd illerdeki kaya tuzu üreticilerini arayıp nasıl bulacağınızı öğrenebilirsiniz.
Kaya tuzu rafine olmayacak, katkılı olmayacak.
Kristal (saydam) kaya tuzu ile kaya tuzu mineraller açısından aynıdır. 3 farkı vardır; görünüm açısından, ilave bir etki açısından ve fiyatı açısından!
Kristal kaya tuzu ve diğer kristal tuz çeşitleri (Himalaya tuzu gibi) yüksek bir basınç altında kristalleşmiştir, saydamlaşmıştır.
Türkiye kristal kaya tuzu bol olan ülkedir, Himalaya tuzuna para vermeyin, paramız ülkemizde kalsın. Tuz lambaları Çankırı başta olmak üzere Türkiye'de yapılıyor!
Kristal (Saydam) kaya tuzu kristal eşya gibi, cam gibi saydam görünür, normal kaya tuzundan görünüm açısından farkı budur.
Yüksek basınçla kristalleşen tuzlar yoğunlaşarak ince bir yapıya dönüştüğü için; hücre içerisine rahatça girmektedir.
Bu açıdan saydam kaya tuzu saydam olmayan kaya tuzuna göre daha yararlıdır. Etki açısında farkı da budur.
Fiyatı açısından farkı biraz daha pahalıdır, ama değer! BEn hala alamadım,denız tuzu kullanıyorum.
Soru : HOCAM İYİ GÜNLER.1 BARDAK KOLANIN VÜCUDUNUZA 60 DAKİKADA VERDİĞİ ZARAR ! LA İLGİLİ HERYERDE BİR MAKALENİZ YAYINLANIYOR .SİZİN BÖYLE BİR MAKALENİZ VARMI ACABA. 1 KOLA ÇOK MU ZARARLIDIR. SİZDEN BİLGİ ALMAK İSTEDİM. SAYGILARIMLA.
09.09.2011 09?00 tarihinde sorulmuştur.
--------------------------------------------------------------------------------
Prof. Dr. M Canan Efendigil KARATAY tarafından cevaplanmıştır.
Cevap :
Kolalar ve tüm şekerli içecekler sakıncalıdır. Karaciğer ve pankresa organlarında yağlanma başlatır. Yağlanma ise bütün hastalıkların başlamasının nedenidir artık bilimsel olarak gösterilmiştir. Hastalıkalrı başltanlar et, yağlar değil, şeker ve şekerli içeceklerdir dıyor hoca,meyve suyu ıcılmeyecek meyveler butun yenecek.Pekmez onermıyor hoca,mantı zaten az yemıssınız ama yemeyın bence cunku,Canım, Hocamızın yasakladığı kötü glisemik endeksli yiyeceklerdir. Bunlar; tahıllar (arpa, buğday, yulaf vs.), mısır, patates, pirinç ve şekerdir. İyi glisemik endeksli yiyecekler ise aynı zamanda bitkisel protein açısından da çok zengin olan baklagillerdir. Afıyet olsun olur boyle zamanlar gecer zaten ıkı gun tam uysan bu dıyetten kımse sızı doduremez gerı esınıze de ogretın bu dıyetı.
gül yorumların için tşkler ama sen hocamız yasaklıyo diye yazınca bile gidip yeme isteği geliyocanım istediğinden değil ama yasak kelimesi bana göre değil.
tabi yolu daha uzun arkadaşlar bakmasın bana..
kişiye özel olmalı diyetler, herkes kendini bilir..
doğru ifade ettim umarım..
arkadasım ınan mesele kılo verme meselesı degıl sadece,acıkınca ellerı tırtır tıtreyen gaet forMda ama tonla fodoten kullanan bır arkadasım geldı aklıma,cıldımız,reflekslerımız vucudumuzda gızlı bırcok sıkıntıyı yansıtıyor,hoca kıtabında tum hastalıkları beslenmeyle ılıskılendırıyor zaten,mesele kılo degıl hoca kanserden,seker hastalıgından,benzerı deformasyonel hastalıklardan bahsedıyor zaten artık kanserlı bebekler dogmaya basladı ya,mesela omega3 u vucut yapamıyor takvıyesı sart,eksıklıgı halsızlıge neden oluyor ılk etapta,sonra organlarda yaralar olusmasına kadar uzuyor hadıse,seker yasak dıyor haklı seker bunamaya,her turlu damar hastalıgına sebep oluyor,okudugunu anlayamıyor cocular hep beslenmeyle alakalı ya,tamam tuketın dıyor ama kuralına gore,kıtapta kullandıgı ılacları bırakanların oykusu var zaten,seker mutlulugu bozuyor mesele bu,ekmeklerde kullanılan tuzlar zehır ,mesele bu kılo degıl.gül yorumların için tşkler ama sen hocamız yasaklıyo diye yazınca bile gidip yeme isteği geliyocanım istediğinden değil ama yasak kelimesi bana göre değil.
tabi yolu daha uzun arkadaşlar bakmasın bana..
kişiye özel olmalı diyetler, herkes kendini bilir..
doğru ifade ettim umarım..
Evet çok da güzel oldu da kilo vermeyi etkileyecek mi merak ediyorum.Bakalım deneme yanılma yolu ile öğreneceğiz..
Haklısın yumurta yenmeli zaten sanırım dün yemediğim için tahin helvası falan yiyesim geldi ama zamanım yoktu yumurta yapmaya.Ben de aslında dikkat ediyorum yumurta sürekli yemeye de zeytinimde çok tuzlu günlerce ıslattım gitmedi o tuz bi türlü;yeni tuzsuz bir zeytin almalı
aynen katılıyorum ama zaten bu dıyet ehlıkeyf ınsanlara gore ya bundan daha zengın dıyet mı var yaBen de kendimi fazlasıyla sıkmayı doğru bulmuyorum.
Çünkü biliyorum canımın istediği bir şeyi yememeye inat edersem bir süre sonra patlarım.
Ama artık canım bir şey istemediğinden problem yok şuan.
Yine de olursa hafif miktarda yenilerek bu istek geçirilmeli diye düşünüyorum.
Domates ve yumurtaya hiç tuz koyma, zeytinle beraber ye, o zaman zeytinin tuzu çok etkili olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?