maşşalllahhhsüper menü ağrıların geçti mi canım?
tesekkurlerçok şükür ağrılarım geçti.ama ilaçlara devam ediyorum.az önce tartıldım tam 65.5 geldi.çok bi sevindirik oldum valla
bu arada 8.liğini tebrik ediyorum.
kilo veren herkeslere kocamaaannn öpücükler
tesekkurlerben 2 ayı geçkin zamandır kılo veremıyordum, o yuzden çok kıymetli o
8. lik benim için
tesekkurlerben 2 ayı geçkin zamandır kılo veremıyordum, o yuzden çok kıymetli o
8. Lik benim için
tsekkurlerbende korkuyorum kilomun bi yerde takılıp kalmasından ama yılmadan devam etmişsin bu süper bence tebrikler arkadasım
merhaba handancım.benim 2.haftam doldu.bildirimimide yaptım.ben haftaya mı gircem acaba listeye ?
tsekkurleraslında cok azımlı bır ınsan degılım,bu şartlarda diyeti bırakmamak forumun kerameti sadece kızlar sağolsunlar çok destek verdıler bana,hatta kaçmaya çalışırken böyle yakalayıp geri getirdiler beni
motıvasyon onemlı gercektenCanım ilk sayfada yazmış Saphira haftaya gireceksin sen listeye :) kesin birinci olursun sen haftaya ilk başlangıç ve giden kilon yazılacak ya bende öyle olmuştu çok motive oluyor insan :)
Ben bu dıyete baslamadan once ayda 45 ekmek,90 cıkolata,15 kg meyve ve 30 tabak pılav tuketıyordum,dıger besınlere ılaveten ve doymuyordum bır turlu. Sımdı 10 ay kadar oldu vE ıkı ogunle tok gezıyorum,damar saglıgım duzelıyor daha cok hareket edebılıyorum.Daha az uyuyorum ve daha aktıf olabılıyorum.Yuzumde gunes lekesı sandıgım lekeler kayboldular.Zıhnım daha berrak ve daha ıyı hıssedıyorum.Bu dıyette lezzet ve sAglık bırarada,sabah acıktıgınızda ellerınız tıtrıyorsa ya da gergın oluyorsanız,gun boyu celık gıbı sınırlere sahıp degılsenız,konsantrasyon sorunu yasıyorsanız,hıcbır saglık problemınız olmasa bıle bu dıyet ogrenılmelı.bugün itibariyle bende başlangıç yapmaya çalıştım ama kaçamaklarım oldu ne yazıkki. nedense kendime karşı bir güvensizlikyaşıyorum karatayda sanki takip edilmezsem elime ölçülü sabit bir liste verilmezse yapamazmış ipin ucunu kaçırırmışım gibi geliyor. okuduklarım beni çok heyecanlandırıyor ama sonra ben yapamam yaa demeye başlıyorum. 1 aydır 89 da çakıldım kaldım. eskiye dönmekten korkuyorum.
ilk geldğim gün arkadaşlardan biri şu bulgurlu salatalıklı detoks diyetini önerdi yarın yapıcam umarım hevesimi artıracak bir sonuç alırım. mart sonunda göreve başlıyorum. buda yeni kıyafetler demek. o yüzden maart sonuna kadar çok çabalamam gerek ama ben kendi kendime güvenemiyorum
bugün itibariyle bende başlangıç yapmaya çalıştım ama kaçamaklarım oldu ne yazıkki. nedense kendime karşı bir güvensizlikyaşıyorum karatayda sanki takip edilmezsem elime ölçülü sabit bir liste verilmezse yapamazmış ipin ucunu kaçırırmışım gibi geliyor. okuduklarım beni çok heyecanlandırıyor ama sonra ben yapamam yaa demeye başlıyorum. 1 aydır 89 da çakıldım kaldım. eskiye dönmekten korkuyorum.
ilk geldğim gün arkadaşlardan biri şu bulgurlu salatalıklı detoks diyetini önerdi yarın yapıcam umarım hevesimi artıracak bir sonuç alırım. mart sonunda göreve başlıyorum. buda yeni kıyafetler demek. o yüzden maart sonuna kadar çok çabalamam gerek ama ben kendi kendime güvenemiyorum
diğer diyetlerden daha kolay aslında karatay nıye yapamayasın ki?:26:menulerını gunluk yazarsan bız de yorumlarız,yasaklardan yemeyınce kolay gıdıyor kılolar?en azından 2 hafta dene derımbugün itibariyle bende başlangıç yapmaya çalıştım ama kaçamaklarım oldu ne yazıkki. nedense kendime karşı bir güvensizlikyaşıyorum karatayda sanki takip edilmezsem elime ölçülü sabit bir liste verilmezse yapamazmış ipin ucunu kaçırırmışım gibi geliyor. okuduklarım beni çok heyecanlandırıyor ama sonra ben yapamam yaa demeye başlıyorum. 1 aydır 89 da çakıldım kaldım. eskiye dönmekten korkuyorum.
diğer diyetlerden daha kolay aslında karatay nıye yapamayasın ki?:26:menulerını gunluk yazarsan bız de yorumlarız,yasaklardan yemeyınce kolay gıdıyor kılolar?en azından 2 hafta dene derım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?