Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

valla dediklerinin hepsi var gibi. saati gözlüyorum özellikle vakit geçsede yemek yesem diye. seviyorum yemek yemeyi sanırım. yada yanlızlığımda hep yemekle mutlu olduğumdan şuanki gurbet yanlızlığımı yemekle telafiye uğraşıyorum galiba. off çok sıkıldım. diyet başlığı altında yapmadığım diyetlerden. hiç bitmeyecek gibi .

valla umarım öyle olur. işin özünü kavradığım çok şey varda. o kavramayı hayatıma dahil etmekte zorlanıyorum. inş. oda olcak.

kızlar bişi sorcam hadi 2 yapalım da:
1. bu man.. (omega 3) karaciğeri yorduğunu duydum doğrumu?
2. ada çayında %64, kivide %62 oranında omega 3 varmış bunlardan tüketsek aynı sonucu almazmıyız?

loxı su an yerlerdeyım allahta senı guldursun emı keske yakın olsaydık hatta komsu olsak hıc fena olmazdı hergun kopardık yaaa
kolay gelsın hepımıze

motıvasyon onemlı gercekten

kızlar bişi sorcam hadi 2 yapalım da:
1. bu man.. (omega 3) karaciğeri yorduğunu duydum doğrumu?
2. ada çayında %64, kivide %62 oranında omega 3 varmış bunlardan tüketsek aynı sonucu almazmıyız?

Çörekotu ciddi Omega 3 e sahipmiş hatta bende şimdi çörekotu karışımına başladım ve bir sitede çörekotu kürü yapanların omega 3 desteği almaması gerektiğini yazmış bende soracaktım bu soruyu sayende hatırladım güüüüüüülll ne diyorsun kuzum?

Son düzenleme:
omega3 e deVam,dıgerını bosver derım

InsanIn ruh halı de mevsımler gıbı,yazı kısı baharı guzu oluyor kılo verme surecınde,karatay menulerı omega3 agırlıklı oldugu ıcın celık gıbı sınırlerınız oluyor zamanla, sabırla asılmayacak engel yok,onemlı olan ıstıkrar ve devam,zaten ınsulın dırencı kırılınca cok fazla kolaylasıyor hersey,bır koyde calısıyorum,gorsenız omega3 lerı tam dıye (cunku dogal beslenıyorlar) ruh saglıkları yerınde ,odalanma sorunu yok gıbı ınsanlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…