Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

evet normal doğum yaptım. Çok zor bir doğum olmuştu. Ama artık doğumlar da kolaylaştı. :))
Kolay tabı aslında gebelık dopıng demek, koylu kadın tarlada dogurup,ısıne devam edeBılıyor,acı bıle psıkolojıkmıs.

Bende yaptım sonunda BMI mi :) bende aşırı kilolumuyum? baktım değilmişim yukarıda yazanlara :)

Son düzenleme:
1.öğün:2 haşlanmış yumurta,bi avuç peynir,10 zeytin.bi tutam maydanoz. bi incebelli çb. ceviz,2kayısı kurusu,1erik kurusu,1tk.çörekotu,1tk keten tohumu,1tane 1000mg. omega 3.su

2. Öğün:bir porsiyon kıymalı ıspanak,bi kase yoğurt,1 ince belli çb. ceviz.1 tk. keten tohumu,1 tane 1000mg. omega 3

Sıvı:2lt su biraz daha fazla olabilir.

Spor: karnım çok ağrıyoo hiç bişey yapamadım 2-3 saat ev işi anca..

Eh hadi gözün aydın canım çok sevindim)

Selam kızlar, ben de Canan Karatay'ın beslenme planıyla yaşıyorum. Kilo verirken bu sarkmaları nasıl engelleyeceğiz bilmiyorum. Yürüyüş de fayda etmiyor ya hu

gecmiş olsun canım, mal canın yongası ama cana gelecek mala gelsin canım:-(
Kardeşinin vizesi de çabucak hallolur inşallah...

Loxiiii

kırmışsın bebişim şeytanın bacağını sonunda çok tebrik ederim, inşallah tez zamanda 60'ları görürsün.....

Selam kızlar, ben de Canan Karatay'ın beslenme planıyla yaşıyorum. Kilo verirken bu sarkmaları nasıl engelleyeceğiz bilmiyorum. Yürüyüş de fayda etmiyor ya hu
Ayda 4 kg dan fazla vermemeye bakın derım,ben 4 kg verıyorum sarkmadım cektım valla.

Eline sağlık canım, herkese tebrikler

vallagecmişi okudum arkadaşlar süpersiniz ne güzel kilolar gitmişşş

sabah ki emnüm klasik karatay kahvaltısı

öğlen arkadaslarla dışarı yemege cıktık 4 tane ızgara köfte salata ve ayran

akşam kuru fasulye azıcık patlıcan yemeği yogurt

arada bol bol su bugün saymadım ama 3 lt yakın su ve aralarda malum iş yerinde siyah sekersiz çay içtim kahveyi hala cok özlüyorum

bugün kendimi kaçamak yapmadıgım için kutluyorum sanırım delirdim bugün burnuma ilk önce çikolata kokusu daha dogrusu kakao
sonrada sarma kokusu geldi özledim galiba
45 dk yürüyüş yaptım bugün

bende bildirim yapayım

Rumuz: Başlangıç tarihi:16 02 2012
Başlangıç kg:99.2
Geçen hafta:94.2 Bu hafta:bu sabah 94.1 çıktı
Fark:-100
Toplam fark:-5.100
Beden:44 46
Spor:cumartesi günüden beri hergün 45 dk 1 saat yürüyüş
Boy:1.75
Hedef: 75

öptüm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…