Normal dogum mu yaptınız?
Ben anlamadım :44:tam acıklayacaktım ki loxicim sağolsun çok güzel açıklamış papdiyam.loxinin de dediği gibi 25 in altına inmeliyiz mutlaka.....
bu arada siz yerlere yatıyosunuz gülmekten,ben de burda kopuyorum.anladınız siz onu.e hadi yeniden kolay gelsin hepimize
Kolay tabı aslında gebelık dopıng demek, koylu kadın tarlada dogurup,ısıne devam edeBılıyor,acı bıle psıkolojıkmıs.evet normal doğum yaptım. Çok zor bir doğum olmuştu. Ama artık doğumlar da kolaylaştı. :))
Gelelim sağlığıma şükür herşey yerinde karatay sağlık bozuyor diyenlerin gözüne rahatlıkla sokarım sonuçları tsh değerimde çok normal bu sebeplede çooook mutluyum. Kilo verme nedenim değilmiş bu kadar verdirmez ilaç dedi ve ekledi durma zamanında sakın ek birşey yapma dedi doktorum karatayı kötülemedi sadece arada karbonhidratta sok midene sıfır karbonhidrat iyi değil dedi haftada bir bir dilim ekmek yesen bile yeter dedi :) zaten kaçamak oluyor illaki dedim bende :) ay mutluyum. Adet düzensizliğim için ilaç yazdır ama sırf hormon alacaksın dedi doğal yolları dene dedi canım doktorum yaa çok kafa kadın :)
Bende yaptım sonunda BMI mi :) bende aşırı kilolumuyum? baktım değilmişim yukarıda yazanlara :)
Ayda 4 kg dan fazla vermemeye bakın derım,ben 4 kg verıyorum sarkmadım cektım valla.Selam kızlar, ben de Canan Karatay'ın beslenme planıyla yaşıyorum. Kilo verirken bu sarkmaları nasıl engelleyeceğiz bilmiyorum. Yürüyüş de fayda etmiyor ya hu
1. GÜL 63 ==> -% 3,200
2. PAPADİYA==> -%2,631
3. JARNANAA ==> -% 2,362
4. HAYATTANAZICIK==> -%2,301
5. PETUNYAA==> -%1,980
6. GÖZLEME ==> -%1,789
7. İKİZ81 ==> -% 1,694
8. LOXANDRA==>-% 1,525
9. BURÇİN79 ==> -% 1,190
10. CEYLİN1907==> -%0,805
11. ŞEKERKIZ67 ==> -% 0,764
12. HANDAN_06==> -%0,742
13. ALINYAZIMKADERİMSİN==> -%0,561
14. PEMBEKALP==> %0
15. ASLI72==> +%0,443:54
16. LEYLAK70==> +%0,450
17. SAPHİRA==> +%0,808
18. SİBEL80==> +%1.189
MERHABALAR HERKESE GECİKMEDEN DOLAYI KUSURA BAKMAYIN KUZU BİRAZ HUZURSUZ DİŞ ÇIKARIYOR.UYUYUNCA YAPABİLDİM UMARIM EKSİK VE HATALI OLMAMIŞTIR.KİLO VEREN VEREMEYEN HERKESİ TEBRİK EDİYORUM.
herkes bunu bekliyormus demekkitam acıklayacaktım ki loxicim sağolsun çok güzel açıklamış papdiyam.loxinin de dediği gibi 25 in altına inmeliyiz mutlaka.....
bu arada siz yerlere yatıyosunuz gülmekten,ben de burda kopuyorum.anladınız siz onu.e hadi yeniden kolay gelsin hepimize kolay gelsın hepimize
kolay tabiiiiKolay tabı aslında gebelık dopıng demek, koylu kadın tarlada dogurup,ısıne devam edeBılıyor,acı bıle psıkolojıkmıs.kız ezberden konuşma,doğur öyle gel
sağol canım beniiimmm,mutluyum,umutluyummm,guruluyummmmLoxiiii
kırmışsın bebişim şeytanın bacağını sonunda çok tebrik ederim, inşallah tez zamanda 60'ları görürsün.....sen 50 lere ben 60 lara uçalım inşallahhhhhhh
Saphiram geçmiş olsun canım; nasıl oldun geçti mi ağrıların bir parça:-(
25-30 arası ,yani şuan ikimızın de içinde bulundugu aralık 'fazla kilolu'
19-25 arası 'normal' 19 alt sınır,25 de üst sınır oluyor.ne yapıp edip o aralığa girmeliyiz tatloşşşşşşşşşş
tam acıklayacaktım ki loxicim sağolsun çok güzel açıklamış papdiyam.loxinin de dediği gibi 25 in altına inmeliyiz mutlaka.....
bu arada siz yerlere yatıyosunuz gülmekten,ben de burda kopuyorum.anladınız siz onu.e hadi yeniden kolay gelsin hepimize
guzel menu cıkarmıssın canım1.öğün:2 haşlanmış yumurta,bi avuç peynir,10 zeytin.bi tutam maydanoz. bi incebelli çb. ceviz,2kayısı kurusu,1erik kurusu,1tk.çörekotu,1tk keten tohumu,1tane 1000mg. omega 3.su
2. Öğün:bir porsiyon kıymalı ıspanak,bi kase yoğurt,1 ince belli çb. ceviz.1 tk. keten tohumu,1 tane 1000mg. omega 3
Sıvı:2lt su biraz daha fazla olabilir.
Spor: karnım çok ağrıyoo hiç bişey yapamadım 2-3 saat ev işi anca..
loxıııı kopuyorum resmen kızım senle duran yaslanmaz esın cok sanslı yatsın kalksın allaha sukretsınherkes bunu bekliyormus demekkikolay gelsın hepimize
kolay tabiiiikız ezberden konuşma,doğur öyle gel
sağol canım beniiimmm,mutluyum,umutluyummm,guruluyummmmsen 50 lere ben 60 lara uçalım inşallahhhhhhh
yarım saatte 3km yurudum dusumu aldım yesıl cayımı ıctım 2 bardak lımonlu 2 bardakta normal su ıctım ben kosu bandındayken esım cocuklarla ılgılenmedı dıye bozuk attım aldım kuzularımı yatagıma gırdım kolay gelsın hepımıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?