arkadaşım benide unutmuşsunben sorun etmemde haftaya geçen hafta bildirim yapmamış diye suçlamalar olabilir diye endişeleniyorum1. GÜL 63 ==> -% 3,200
2. PAPADİYA==> -%2,631
3. JARNANAA ==> -% 2,362
4. HAYATTANAZICIK==> -%2,301
5. PETUNYAA==> -%1,980
6. GÖZLEME ==> -%1,789
7. İKİZ81 ==> -% 1,694
8. LOXANDRA==>-% 1,525
9. BURÇİN79 ==> -% 1,190
10. CEYLİN1907==> -%0,805
11. ŞEKERKIZ67 ==> -% 0,764
12. HANDAN_06==> -%0,742
13. ALINYAZIMKADERİMSİN==> -%0,561
14. PEMBEKALP==> %0
15. ASLI72==> +%0,443:54
16. LEYLAK70==> +%0,450
17. SAPHİRA==> +%0,808
18. SİBEL80==> +%1.189
MERHABALAR HERKESE GECİKMEDEN DOLAYI KUSURA BAKMAYIN KUZU BİRAZ HUZURSUZ DİŞ ÇIKARIYOR.UYUYUNCA YAPABİLDİM UMARIM EKSİK VE HATALI OLMAMIŞTIR.KİLO VEREN VEREMEYEN HERKESİ TEBRİK EDİYORUM.
guzel menu cıkarmıssın canım
loxıııı kopuyorum resmen kızım senle duran yaslanmaz esın cok sanslı yatsın kalksın allaha sukretsın
yarım saatte 3km yurudum dusumu aldım yesıl cayımı ıctım 2 bardak lımonlu 2 bardakta normal su ıctım ben kosu bandındayken esım cocuklarla ılgılenmedı dıye bozuk attım aldım kuzularımı yatagıma gırdım kolay gelsın hepımıze
yetişemedim ama iyi kaynatmışsınız Loxi ile:))
tebrik ederim seni bu arada çok iyi vermişsin bu hafta, inşallah en az verdiğin hafta böyle olur
tsk canımhandancım eline sağlık canım.herkesi tebrik ediyorum kızlar
artık iyice moralim bozuldu ya( akşam yemeğinden sonra 3 bardak çay içtim.yanında da 4-5 ad. bisküvi ve balık kraker yedim
daha önce bahsettiğim misafirimiz hala bizde ve kendisi çayın yanında bu tür şeyleri,tatlıları,hamur işlerini çok seviyor,aynen benim gibiama ben yememk için ne kendim yapıyor ne hazır alıyorum.Sağolsun o bir torba almış gelmiş.E gel de tut kendini.
artık kendi düzenimize dönmeyi çok istiyorum,çok sıkıldım bu durumdan.ben de insanım yani ya,her akşam bir şeylerle sınanmaktan bıktım vallahi.bu bazen makarna pilav oluyor veya yasaklı başka bir yemek,bazen yemek sonrasına çayın yanına pasta tatlı bisküvi vs.. oluyor(( üstelik bir de reglyim şu an,hem de henüz dün başladı.Zaten 2 haftadır artıdayım,bu haftada kafadan gitti yani.3 hafta boşa gitmiş olacak (
artık iyice moralim bozuldu ya( akşam yemeğinden sonra 3 bardak çay içtim.yanında da 4-5 ad. bisküvi ve balık kraker yedim
daha önce bahsettiğim misafirimiz hala bizde ve kendisi çayın yanında bu tür şeyleri,tatlıları,hamur işlerini çok seviyor,aynen benim gibiama ben yememk için ne kendim yapıyor ne hazır alıyorum.Sağolsun o bir torba almış gelmiş.E gel de tut kendini.
artık kendi düzenimize dönmeyi çok istiyorum,çok sıkıldım bu durumdan.ben de insanım yani ya,her akşam bir şeylerle sınanmaktan bıktım vallahi.bu bazen makarna pilav oluyor veya yasaklı başka bir yemek,bazen yemek sonrasına çayın yanına pasta tatlı bisküvi vs.. oluyor(( üstelik bir de reglyim şu an,hem de henüz dün başladı.Zaten 2 haftadır artıdayım,bu haftada kafadan gitti yani.3 hafta boşa gitmiş olacak (
guzel menu cıkarmıssın canım
cooookkk tesekkur ederım canımyetişemedim ama iyi kaynatmışsınız Loxi ile:))
tebrik ederim seni bu arada çok iyi vermişsin bu hafta, inşallah en az verdiğin hafta böyle olurınsallah hep bırlıkte verıcez kıloları canım herseyden onemlısı saglıgımıza kavusucaz.keske yetısseydın loxı cok seker ya durup durup bı laf edıyo kopuyorum burda
canım inan elimden geldiği kadar çok sık gelmeye çalışıyorum buraya.işim zorrr misafirlik bitene kadar,ne zaman biter meçhultsk canım
olsun saphıracım acelemız yok yaza daha cok var..o zaman kadar bu ekıple bız cok guzel seyler basarıcaz buna ınan yanlız bır rıcam var buraya daha cok gel ınan buranın motıvasyonu cok etkılı oluyo ben bıle kendıme sasıyorum onceden olsa salardım ıkı gunde yuruyus falan zaten hayaldı sımdı cok farklı ılk sayfada yazdıgın gıbı bırlıkten kuvvet doguyor cok eglenıyoruz hatta kahkaha bıle atıyorum ben loxımı okurken(bu sana loxım)bu yuzden canım hıııcccc moralını bozma acelemız yok sabır zor ama meyvesı guzeldır
valla geçenlerde komşularım gelmişti,bir kahve içmeye gelelim dediler,sağıolsunlar epey uzun oturdular,hep öyle yapıyorlar zatenCanım yaaa ben komşulara gitmemeye çalışıyorum birşeyler çıkartacaklar ille ye diyecekler diye birde misafir olsa yatılı bittim demektir. İşin zor eve gelen misafirede ben rejimdeyim yemeyelim denmez ki anladığım kilolu biri oda bu kadar yemeye biraz diyete meyil etmesini sağlasan gitmeye niyeti yoksa?
offf kıyamam sana canım ya, inşallah en kısa zamanda dönersniz kendi düzeninize....
aynen saphiracım benimde misafirlerim var mükellef sofralar kuruluyor vede bolca ısrar
valla düzen falan kalmadı ne yapacağız bilmiyorum haftasonuna kadar böyle
moralim bozuk
Arkadaşlar bugün diyetteki 5. günüm. Bende aranıza katılmayı istiyorum. Lütfen yapmam gerekenleri söyleyin. Bugünkü tüketimim şöyle;
Kahvaltı : 2 yumurtadan omlet,
5 zeytin
Avuç içi kadar peynir
4 gün kurusu
5 ceviz
Şekersiz çay.
Öğle : Yoğurtlu kırmızı lahana salatası
1 küçük tabak nohut
4 tane kuru erik
1 avuç kabak çekirdeği..
Akşam : Mevsim salata
Balık ızgara
1 kase mantar çorbası
Bol su ...
Lütfen mönümüde bir değerlendirin. :)
canım inan elimden geldiği kadar çok sık gelmeye çalışıyorum buraya.işim zorrr misafirlik bitene kadar,ne zaman biter meçhul
valla geçenlerde komşularım gelmişti,bir kahve içmeye gelelim dediler,sağıolsunlar epey uzun oturdular,hep öyle yapıyorlar zatene ben de bir kahveyle bırakmıyorum tabi.işte en son geşldiklerinde bir kahve yaptım,sonra baktım daha oturuyorlarbir de meyve suyu ikram ettim o kadar.ayıp ettim belki ama napayım yaa,onlara ikram edicem habire hamur işi yapmak zorunda kalıyorum,e insanız yani,nereye kadar dayanır insan.geçen hafta 2 kez daha gelmek istediler de,ben evde değildim gelemediler.Yarın veya öbür gün yine gelirler gelsinlerde onlar da diyet yapsın yav başka isteğim yok hiç kio sorunu olmamış ve olmayan çok iştahlı insanlardan kendisi,eşim de öyledir zaten
inşallah canım sağol
Arkadaşlar bugün diyetteki 5. günüm. Bende aranıza katılmayı istiyorum. Lütfen yapmam gerekenleri söyleyin. Bugünkü tüketimim şöyle;
Kahvaltı : 2 yumurtadan omlet,
5 zeytin
Avuç içi kadar peynir
4 gün kurusu
5 ceviz
Şekersiz çay.
Öğle : Yoğurtlu kırmızı lahana salatası
1 küçük tabak nohut
4 tane kuru erik
1 avuç kabak çekirdeği..
Akşam : Mevsim salata
Balık ızgara
1 kase mantar çorbası
Bol su ...
Lütfen mönümüde bir değerlendirin. :)
canım oncelıkle hosgeldın bence menun kusursuz sanırım kıtabıda okumussun sende katıl bıze ılk sayfada gereken butun bılgıler var yedıgın ıctıgın seylerı bızımle paylas ıkı hafta sonra sende lıstede olursun motıvasyonun artar.ne zamandır bızı takıp edıyosun boyun kılon yasın mahsuru yoksa bunları paylasırmısın tekrar hosgeldın
Süper menü tebrik ederim canım böyle devam kilo yaş vs nedir?
Hoşbulduk..50 yaşındayım. :) 1,57 boyunda, 93,1 kg ile başladım. :) Daha önce kendime ait diyet bölümüm vardı fakat geçirdiğim acı bir olay üzerine devam edemedim. Aradan 6 ay geçti yavaş yavaş kendime gelmeye başladım. Bu sene kilo işini inşallah bitirmek istiyorum. Desteklerinizi bekliyorum. Uzun zamandır sizi takip ediyorum. Bilhassa gül'ün başarısı beni bu diyete başlamaya ikna etti. Birlikten kuvvet doğacağına inanıyorum. :) Bugünden itibaren günlük yeyip içtiklerimi paylaşmaya çalışacağım.
Ayy cevap için çok sağol canımsın yaa, içimi rahatlattın. Aynı kiloda başlamışız. Kaç ayda verdin bu kiloları bilmem ama şu an çok umutlandım, içim pozitif bi enerjiyle doldu bilio musunAyda 4 kg dan fazla vermemeye bakın derım,ben 4 kg verıyorum sarkmadım cektım valla.
10 ay kadar zamanda verdım . Her ay 4 kg gıdıyor.Ayy cevap için çok sağol canımsın yaa, içimi rahatlattın. Aynı kiloda başlamışız. Kaç ayda verdin bu kiloları bilmem ama şu an çok umutlandım, içim pozitif bi enerjiyle doldu bilio musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?