Yenı Gelen Arkadaslar Hosgeldınız ,bıldırımler yapın katılın aramıza ,gunlugunuzu tutun ,MenüHoşbulduk..50 yaşındayım. :) 1,57 boyunda, 93,1 kg ile başladım. :) Daha önce kendime ait diyet bölümüm vardı fakat geçirdiğim acı bir olay üzerine devam edemedim. Aradan 6 ay geçti yavaş yavaş kendime gelmeye başladım. Bu sene kilo işini inşallah bitirmek istiyorum. Desteklerinizi bekliyorum. Uzun zamandır sizi takip ediyorum. Bilhassa gül'ün başarısı beni bu diyete başlamaya ikna etti. Birlikten kuvvet doğacağına inanıyorum. :) Bugünden itibaren günlük yeyip içtiklerimi paylaşmaya çalışacağım.
uyandımGülcüğüm sende benim gibi uyumayanlardansın sanıyorum :)
uyandım
bır bakayım dedım, uyanıp uyuyorum,ıyı geceler , bazen mutluuktan da uyku kacarmıs ,kendıne ıyı bak
günaydın cicişlerrrrrrrrrrrr
dün sabahtan akşama kadar yağmıştı kar,bugun de yıne ınce ınce kar yağan kartpostal gibi bir güne uyandımmmmmm:119:sizin oralarda havalar nasıl?
ben dün akşam yemegınde çok yemişim yaaa,hala mıdem dolu yedıgım köftelerden,sabah 9 da kahvaltı edip akşam 6 da 2. öğünü yiyince arada çok acıktım ve saldırdım tabıı,şimdi de ceremesini çekiyorum hala
bundan sonra 2. öğünü akşam yedıgımde hafıf geçircem,zaten canan hoca da öyle dıyor,akşam öğünü hafif olmalı dıye,ama dinleyen kim
safişimmm bozma moraliniartık iyice moralim bozuldu ya( akşam yemeğinden sonra 3 bardak çay içtim.yanında da 4-5 ad. bisküvi ve balık kraker yedim
daha önce bahsettiğim misafirimiz hala bizde ve kendisi çayın yanında bu tür şeyleri,tatlıları,hamur işlerini çok seviyor,aynen benim gibiama ben yememk için ne kendim yapıyor ne hazır alıyorum.Sağolsun o bir torba almış gelmiş.E gel de tut kendini.
artık kendi düzenimize dönmeyi çok istiyorum,çok sıkıldım bu durumdan.ben de insanım yani ya,her akşam bir şeylerle sınanmaktan bıktım vallahi.bu bazen makarna pilav oluyor veya yasaklı başka bir yemek,bazen yemek sonrasına çayın yanına pasta tatlı bisküvi vs.. oluyor(( üstelik bir de reglyim şu an,hem de henüz dün başladı.Zaten 2 haftadır artıdayım,bu haftada kafadan gitti yani.3 hafta boşa gitmiş olacak (
beni de hiç unutmaz papadişkommmtsk canım
olsun saphıracım acelemız yok yaza daha cok var..o zaman kadar bu ekıple bız cok guzel seyler basarıcaz buna ınan yanlız bır rıcam var buraya daha cok gel ınan buranın motıvasyonu cok etkılı oluyo ben bıle kendıme sasıyorum onceden olsa salardım ıkı gunde yuruyus falan zaten hayaldı sımdı cok farklı ılk sayfada yazdıgın gıbı bırlıkten kuvvet doguyor cok eglenıyoruz hatta kahkaha bıle atıyorum ben loxımı okurken(bu sana loxım)bu yuzden canım hıııcccc moralını bozma acelemız yok sabır zor ama meyvesı guzeldır
günaydın bacımm,bir meyve çayı alacagım şimdiGunaydın Efendım nasılsınız bakem?
Kahve ıcıyorum artık sekkerlısını ıcemem ,alısıyor ınsan zamanla.günaydın bacımm,bir meyve çayı alacagım şimdiSEN NEDİYON?
topigın ılk sayfasındakı örnegi okursanız...bır fıkrınız olur...1 hafta ara öğünleri yaptım ben daha sonra kaldırdım ara öğün cok szorlanınca konuluyor mantık 4 saatten once bir şey yememek lki leptin calışssın ve 3 ana öğün yemek özellikle kahvaltıyı eksıksız yemek,cünkü o tam yenmezse acıkılıyor ,kahvaltı tam yenırse acıkmıyorsunuz,öğlende ac olmadan mecburen yemek vücut savunmaya geçmesin diye ve gunluk almamız gereken kalorı alınsın dıye,her sey olabıldıgınce dogal olmalı,ekmek ıhtıyacı kahvaltı dısında dıger öğünlerde doğarsa ceviz vb...tüketmek _aşrıya kacmadan-meyve yok cok ıstenıyorsa sabahtan ve kuru olursa daha ıyı,2 yumurta sart-yenemıyorsa2 yerlı muz-nasil bi diyettir bu ekmek yemekten kurtaran?
Gunaydın hosgeldınnnngünaydııın kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrr...
Bolu'dan 65,5 kiloluk bir balon balığı öpücüklerini yolluyoooo
gunaydın bacım burasıda kara burundu heryer buz ve kargünaydın cicişlerrrrrrrrrrrr
dün sabahtan akşama kadar yağmıştı kar,bugun de yıne ınce ınce kar yağan kartpostal gibi bir güne uyandımmmmmm:119:sizin oralarda havalar nasıl?
ben dün akşam yemegınde çok yemişim yaaa,hala mıdem dolu yedıgım köftelerden,sabah 9 da kahvaltı edip akşam 6 da 2. öğünü yiyince arada çok acıktım ve saldırdım tabıı,şimdi de ceremesini çekiyorum hala
bundan sonra 2. öğünü akşam yedıgımde hafıf geçircem,zaten canan hoca da öyle dıyor,akşam öğünü hafif olmalı dıye,ama dinleyen kim
kesınlıkle bacım kesınlıkleMıs gıbı bır sabah, ekmek yemekten kurtuldum bu dıyet sayesınde, hayata dondum valla kızlar, uyusukluk halım gıttı,sabah erken uyanıyorum kolayca,yıllarca 38 beden gıyen hanımlara gıpta ettıydım artık bEnım de 36 gıymeye daır umuDum var.HersEyın bası saglık geRısı umrumda bıle dEgıl.Iyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle.
günaydııın kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrr...
Bolu'dan 65,5 kiloluk bir balon balığı öpücüklerini yolluyoooo
benim 1. olmam hayal.gram gram gidiyo kilolar.ama burda olmak ve sizlerin desteği çok ama çok motive edici..iyki varsınız hepinizCanım ilk sayfada yazmış Saphira haftaya gireceksin sen listeye :) kesin birinci olursun sen haftaya ilk başlangıç ve giden kilon yazılacak ya bende öyle olmuştu çok motive oluyor insan :)
canım ya kimine yapıyo kimine yapmıyo etki...bende bazen ishal yapıyordu kullandığım zamanlar... ama bazı kişiler bunun sayesinde iyi zayıflıyo haberin ola
Jarnim oh n güzel erkencisinizzz,iyi tatiller
Canım inşallah miden bir an evvel yatışır, Karatay la sen daha çoookk mont kapatırsın
1. GÜL 63 ==> -% 3,200
2. PAPADİYA==> -%2,631
3. JARNANAA ==> -% 2,362
4. HAYATTANAZICIK==> -%2,301
5. PETUNYAA==> -%1,980
6. GÖZLEME ==> -%1,789
7. İKİZ81 ==> -% 1,694
8. LOXANDRA==>-% 1,525
9. BURÇİN79 ==> -% 1,190
10. CEYLİN1907==> -%0,805
11. ŞEKERKIZ67 ==> -% 0,764
12. HANDAN_06==> -%0,742
13. ALINYAZIMKADERİMSİN==> -%0,561
14. PEMBEKALP==> %0
15. ASLI72==> +%0,443:54
16. LEYLAK70==> +%0,450
17. SAPHİRA==> +%0,808
18. SİBEL80==> +%1.189
MERHABALAR HERKESE GECİKMEDEN DOLAYI KUSURA BAKMAYIN KUZU BİRAZ HUZURSUZ DİŞ ÇIKARIYOR.UYUYUNCA YAPABİLDİM UMARIM EKSİK VE HATALI OLMAMIŞTIR.KİLO VEREN VEREMEYEN HERKESİ TEBRİK EDİYORUM.
inşallah bende de aynı etkiyi yapar ama diyet falan kalmadı bakalım nasıl toparlayacağız...
sağol tatlım inşallah
kızlar hepinizden çok özür diliyorum dün bildirim yapamadım çünkü ne nete girebildim ne de tartıldım, şehir dışındaydım ve kar kış perişan oldum resmen ama nete hiç giremedim o yüzden de bildirim yapamadım kusura bakmayın...
bu hafta tartılmayacağım kızlar moral bozmak istemiyorum zaten diyet falan yalan oldu. İlaçlar beni yoldan çıkardı ama 2 gündür daha iyiyim eskisi kadar çok bulantı yapmıyor, ishalim de geçti... Tekrar düzene giriyorum bu hafta, spora da başladım tekrar dün 1 saat yürüdüm aralıklı olarak...
günlük bildirimlere yarın başlıyayım bugün kahvaltı edemedim çünkü
haftaya eve de net bağlatacağım tekrar ayrılmayacağız hiç böylece
yanlız 3 günde anladımki buraya günlük yediklerimizi yazmak gerçekten çok faydalı oluyor yoksa kaçamak oluyor mutlaka...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?