Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Yenı Gelen Arkadaslar Hosgeldınız ,bıldırımler yapın katılın aramıza ,gunlugunuzu tutun ,Menü
Bıdırım
Kalkınca:

1.öğün:

2. Öğün:

3. Öğün:

Sıvı:

Spor:

Kopyala yapıstır yapın doldurun,hergun ,cok farkedecek hersey,2 hafta bıldırım yaptıktan sonra,pazartesı gunu bıldırımlerıne de katılıyorsunuz,Bildirim:
Rumuz: Başlangıç tarihi:
Başlangıç kg:
Geçen hafta: Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:
Spor:
Boy:
Hedef: Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :
Dıye dolduruyorsunuz, pazartesı gunlerı en cok kılo verenler bellı oluyor...............Kolay Gelsın ? Hepımıze

günaydın cicişlerrrrrrrrrrrr

dün sabahtan akşama kadar yağmıştı kar,bugun de yıne ınce ınce kar yağan kartpostal gibi bir güne uyandımmmmmm:119:sizin oralarda havalar nasıl?

ben dün akşam yemegınde çok yemişim yaaa,hala mıdem dolu yedıgım köftelerden,sabah 9 da kahvaltı edip akşam 6 da 2. öğünü yiyince arada çok acıktım ve saldırdım tabıı,şimdi de ceremesini çekiyorum hala

bundan sonra 2. öğünü akşam yedıgımde hafıf geçircem,zaten canan hoca da öyle dıyor,akşam öğünü hafif olmalı dıye,ama dinleyen kim

Gunaydın Efendım nasılsınız bakem?

safişimmm bozma moraliniya sen 4-5 bisküvi ile balık krakere dayanamayacak kadın mısın?diyete başladıgın ilk haftaları hatırlıyorum,1. veya 2. haftaydı yanımda kocaman fıstıklı çikolatalar yiyorlar suan diyordun,sonra bir yakınının mevlüdü vardı pideden ve tatlıdan hiç yemeden gelmiştin hatırladın mı,isteyınce yapıyorsun sen ,karşılıgını da çok güzel alıyorsun
inan hepimizin gözü önünde o iştah açıcı yiyecekler,dün buz gibi sogukta hasta ziyaretıne gittik,gittiğimiz yer de bayagı serınde ve evsahıbı evyapımı pizza,kadayıf sarma ve şöbiyet ikram etti,üçüne de bayılırımmmtaa sabah kahvaltı yapmısım saat öğleden sonra 3 olmus,ve üşüyorum bir yandan,düşün o tabağın ne kadar cazip oldugunuburaya yazacak olmasam kendıme bu kadar hakim olamazdım heralde,kuru çayla avunup geldimmakşam yine başka bir komşu muhallebili kek,ve ıspanaklı börek getirdidayanmak zorundayız napalım,hiçbir diyette bunları yiyerek kilo vermek yok zaten,karatay da en azından karnımızı normal yemeklerle doyurma şansımız var,aç kalmıyoruz çok şükürhepimizin hasret kaldıgı şey tatlı,onu da zayıflayınca az mıktarda yerız,napalımm

beni de hiç unutmaz papadişkommm

Mıs gıbı bır sabah, ekmek yemekten kurtuldum bu dıyet sayesınde, hayata dondum valla kızlar, uyusukluk halım gıttı,sabah erken uyanıyorum kolayca,yıllarca 38 beden gıyen hanımlara gıpta ettıydım artık bEnım de 36 gıymeye daır umuDum var.HersEyın bası saglık geRısı umrumda bıle dEgıl.Iyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle.

nasil bi diyettir bu ekmek yemekten kurtaran?
topigın ılk sayfasındakı örnegi okursanız...bır fıkrınız olur...1 hafta ara öğünleri yaptım ben daha sonra kaldırdım ara öğün cok szorlanınca konuluyor mantık 4 saatten once bir şey yememek lki leptin calışssın ve 3 ana öğün yemek özellikle kahvaltıyı eksıksız yemek,cünkü o tam yenmezse acıkılıyor ,kahvaltı tam yenırse acıkmıyorsunuz,öğlende ac olmadan mecburen yemek vücut savunmaya geçmesin diye ve gunluk almamız gereken kalorı alınsın dıye,her sey olabıldıgınce dogal olmalı,ekmek ıhtıyacı kahvaltı dısında dıger öğünlerde doğarsa ceviz vb...tüketmek _aşrıya kacmadan-meyve yok cok ıstenıyorsa sabahtan ve kuru olursa daha ıyı,2 yumurta sart-yenemıyorsa2 yerlı muz-
ekmek,tuz_krıstal kaya tuzu olmalı-(bulamadım deniz tuzu kullanıyorum),şeker hayatından cıkıyor ve inan canın ıstemıyor...yavas fakat anladıgım kadarıyla yaglardan veriyorsunuz saat 20 den sonra bır sey yemek yok_kızlar genelde 19 dan sonra yemiyorlar_zeytınyagı ve tereyagı kullanıyorsunuz aksam tatlı canınız cekerse tarcınlı ılık süt,mıdenız kazınırsa 1 bardak ayran ıcılebılır
turk kahvesı ekspreso ıslenmemış kahveler ıcılebılır sut konabılır.-hıcbır sey diyet olmayacak-
dıkkat edılmesı gerekenler bol su -2lıtre en az-yapamıyorum ama?yazayım -gunluk en az20 dak spor yuruyus-
bır dekabız olmamaya calışmak?keten tohumu salatalara konabılır kayısı sabah bunun için
hocanın tavsıyesı omega3 hapın etkın olması için de kuru erik fılan.

gunaydın bacım burasıda kara burundu heryer buz ve kar

kesınlıkle bacım kesınlıkle
günaydııın kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrr...
Bolu'dan 65,5 kiloluk bir balon balığı öpücüklerini yolluyoooo

günaydın cnmcm sevgi pıtırcıklarımm gunaydııınnn!!!!

1.öğün
beyaz peynır
1dılım domates
kasar peynır
2 omega 3 kapsul
sekersız cay

kahvaltı edıcek pek zamnım olmadı malum kar var yolum uzun dustum yollara

Günaydıııınnnnn

Tek birşey söylüyorum bugün.
allah dışarıda olanlara kolaylık versin.
dışarıda çalışmak zorunda olanlara ,evsizlere,sokak hayvanlarına....
İzmirde olmama rağmen hava şartlarından muzdaribiz.
Diğer yerleri düşünemiyorum (

Halimize bin kere şükür

.

Canım ilk sayfada yazmış Saphira haftaya gireceksin sen listeye :) kesin birinci olursun sen haftaya ilk başlangıç ve giden kilon yazılacak ya bende öyle olmuştu çok motive oluyor insan :)
benim 1. olmam hayal.gram gram gidiyo kilolar.ama burda olmak ve sizlerin desteği çok ama çok motive edici..iyki varsınız hepiniz

dün
1.öğün: 1 yumurta , bolca çeçil peyniri , çay
2.öğün : mercimek yemeği
3.öğün: peynirli bol yeşil salata,yoğurtlu ıspanak , gün kurusu

bugün
1.öğün: 2 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
çay
kahve

Hepinize kolay gelsin.

.

canım ya kimine yapıyo kimine yapmıyo etki...bende bazen ishal yapıyordu kullandığım zamanlar... ama bazı kişiler bunun sayesinde iyi zayıflıyo haberin ola

Jarnim oh n güzel erkencisinizzz,iyi tatiller

inşallah bende de aynı etkiyi yapar ama diyet falan kalmadı bakalım nasıl toparlayacağız...

Canım inşallah miden bir an evvel yatışır, Karatay la sen daha çoookk mont kapatırsın

sağol tatlım inşallah

kızlar hepinizden çok özür diliyorum dün bildirim yapamadım çünkü ne nete girebildim ne de tartıldım, şehir dışındaydım ve kar kış perişan oldum resmen ama nete hiç giremedim o yüzden de bildirim yapamadım kusura bakmayın...

bu hafta tartılmayacağım kızlar moral bozmak istemiyorum zaten diyet falan yalan oldu. İlaçlar beni yoldan çıkardı ama 2 gündür daha iyiyim eskisi kadar çok bulantı yapmıyor, ishalim de geçti... Tekrar düzene giriyorum bu hafta, spora da başladım tekrar dün 1 saat yürüdüm aralıklı olarak...

günlük bildirimlere yarın başlıyayım bugün kahvaltı edemedim çünkü
haftaya eve de net bağlatacağım tekrar ayrılmayacağız hiç böylece
yanlız 3 günde anladımki buraya günlük yediklerimizi yazmak gerçekten çok faydalı oluyor yoksa kaçamak oluyor mutlaka...

dün sabah yağda 2 yumurta
peynir
3 tane kuru kayısı
fındık
öğle bir tabak sulu köfte
akşam yoğurt ve 3 tane kuru köfte
çayla birlikte 3 tane kura kayısı
1 lt su
bugün
2 haşlama yumurta
peynir
3 tane zeyti
2 tane kuru kayısı ve biraz havuç salatası
herkese başarılar

hosgeldın,kacamak yapmamaya bak kızlar dover benden soylemesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…