Afıyet olsun, fındık fıstık ya da cevız hergun enaz bır ınce bellı cay bardagı kadar olsundün sabah yağda 2 yumurta
peynir
3 tane kuru kayısı
fındık
öğle bir tabak sulu köfte
akşam yoğurt ve 3 tane kuru köfte
çayla birlikte 3 tane kura kayısı
1 lt su
bugün
2 haşlama yumurta
peynir
3 tane zeyti
2 tane kuru kayısı ve biraz havuç salatası
herkese başarılar
hosgeldın,kacamak yapmamaya bak kızlar dover benden soylemesı
Soru : doktor hanım benim bir sorum daha olacak; karatay diyetiyle 26 Hazirandan beri 75 kg dan 68 kg a düştüm. çok mutluyum yalnız yıllardır halsizlik sorunum var ve beslenme tarzımı da değiştirmiş olmama rağmen düzelmedi. bazı günler daha da halsiz oluyorum. önerebileceğiniz bir şey var mı bu konuda? şimdiden teşekkür ederim.hoşbulduk Gül, kaçamak yok artık kaçamak hakkımı çooook doldurdum ben
ama size de oluyor mu bilmiyorum kar yağdığından beri sürekli bir şeyler yemek doyamamak hep uyuma isteği... çok soğuk havalarda diyet de yapılmıyor ki kardeşim
gerçi sen bu hafta birinci olmuşsun şekerim sana bunlar hava civatebrik ederim tatlım, idolümüzsün...
Tebrıkler tatlım senın ıcınde zaten bır Sureyya Ayhan gızlı onu uyandırmıssıngünaydın kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzz...
dün çok yoğun bir gün geçirdim..
bütün gün dışardaydım,iş yeriyle alakalı birkaç işim vardı..
öğle yemeğini dışarda yemek zornda kaldık.
bende
1 lahmacun ve yanında ayran içtim..
akşam yemeğinde de yine sevgili annecim
yaprak sarması,ıspanak börek,ıspanaklı pasta ,patates püresi ve tarhana çorba ile karşıladı beni
bende 10a yakın yaprak sarması
1 kase de tarhana çorba içtim..
ama beni bir pişmanlık sardı ki sormayın..
hemen sarıldım sarmalandım dışarda 1 saaten fazla yürüdümm eşimle
bacaklarım hamladı acık ama mutluyum
1. Gül 63 ==> -% 3,200
2. Papadiya==> -%2,631
3. Jarnanaa ==> -% 2,362
4. Hayattanazıcık==> -%2,301
5. Petunyaa==> -%1,980
6. Gözleme ==> -%1,789
7. Ikiz81 ==> -% 1,694
8. Loxandra==>-% 1,525
9. Burçin79 ==> -% 1,190
10. Ceylin1907==> -%0,805
11. şekerkız67 ==> -% 0,764
12. Handan_06==> -%0,742
13. Alınyazımkaderimsin==> -%0,561
14. Pembekalp==> %0
15. Aslı72==> +%0,443:54
16. Leylak70==> +%0,450
17. Saphira==> +%0,808
18. Sibel80==> +%1.189
Merhabalar herkese gecikmeden dolayı kusura bakmayın kuzu biraz huzursuz diş çıkarıyor.uyuyunca yapabildim umarım eksik ve hatalı olmamıştır.kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum.
Tebrıkler tatlım senın ıcınde zaten bır Sureyya Ayhan gızlı onu uyandırmıssın
kolay gelsın hepımızesafişimmm bozma moraliniya sen 4-5 bisküvi ile balık krakere dayanamayacak kadın mısın?diyete başladıgın ilk haftaları hatırlıyorum,1. veya 2. haftaydı yanımda kocaman fıstıklı çikolatalar yiyorlar suan diyordun,sonra bir yakınının mevlüdü vardı pideden ve tatlıdan hiç yemeden gelmiştin hatırladın mı,isteyınce yapıyorsun sen ,karşılıgını da çok güzel alıyorsun
inan hepimizin gözü önünde o iştah açıcı yiyecekler,dün buz gibi sogukta hasta ziyaretıne gittik,gittiğimiz yer de bayagı serınde ve evsahıbı evyapımı pizza,kadayıf sarma ve şöbiyet ikram etti,üçüne de bayılırımmmtaa sabah kahvaltı yapmısım saat öğleden sonra 3 olmus,ve üşüyorum bir yandan,düşün o tabağın ne kadar cazip oldugunu buraya yazacak olmasam kendıme bu kadar hakim olamazdım heralde,kuru çayla avunup geldimm akşam yine başka bir komşu muhallebili kek,ve ıspanaklı börek getirdi dayanmak zorundayız napalım,hiçbir diyette bunları yiyerek kilo vermek yok zaten,karatay da en azından karnımızı normal yemeklerle doyurma şansımız var,aç kalmıyoruz çok şükür hepimizin hasret kaldıgı şey tatlı,onu da zayıflayınca az mıktarda yerız,napalımm
beni de hiç unutmaz papadişkommm
15cm kar olan ıstanbuldanda sana opucukler pampişimgünaydııın kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrr...
Bolu'dan 65,5 kiloluk bir balon balığı öpücüklerini yolluyoooo
famır annene ev yemeklerı yapacagı bır ısletme lokanta acarmısınız yoksa bu kadıncagız ıcındekı enerjıyı bosaltacak yer bulamıycak habıre senı şişirecek. kolay gelsın annenızegünaydın kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzz...
bende
yaprak sarması,ıspanak börek,ıspanaklı pasta ,patates püresi ve tarhana çorba ile karşıladı beni
Gülcüm harikasın tebrik ediyorum birinciliğini kutluyorrum gadasını aldığımm mujkkHandancım ellerıne saglık Bırıncı olmusum hepınızı opuyorum
papiş valla süpersinizz dediğini yapıyonn kızzz tebriklerrgul tbrkler ılk ıkıyı paylasırız demıstım demı:))
Cancagizlarim, Yoldaslarim sanaldan öte doslarim inanin okurken yazdiklarinizi kendimi tutamadim agladim...Nede olsa gurbetteyim sizin iyi dilekleriniz o kadar iyi geldi ki...Iyiki buradayim ve iyiki sizleri tanidim. Yazdiginiz her harfe Tesekkür ederim...SEVIYORUM SIZI
canım benimmm bizde seni çook seviyoruzzz
...
canım merhabaa bizde özledik loooiyi akşamlar kızlarr.
ççoooooooooooook özledim sizleriiiiiiiiiiiiiiiiii
bizimkiler interneti kestirmişler. gelemedim hiçç.
tartılamadım da baskül bozuk olunca. bizimkiler beni görünce çok şaşırdılar. çok güzel olmuşsun dedilerrrr
nişanlımın annesi hediye getirmiş eşofman takımı falan. büyük beden. geri gönderdim. 38 beden alın dedimm
kot pantolonda 28 e, kumaşta 38 e düşmüşümmm kızlarr. alışverişimi yaptımmmm. pantolonlar çok büyük geliyordu daa
haftaya pazartesi geliyorumm inşallah.
pazartesileri mi tartılıyoruzz artıkk. son durumdan heberim yok. en son geçen hafta cuma göndermiştim bildirimimi.
valla kızlar kendimi tutmaya çalışıyorum yememek için.
inşallah kilo almamışımdır.:26::26::26:
elma fazla olmuş gibi yani bence gereksiz onun dışında iyi gözüktü gözüme afiyet olsunn cicimmSaat 19:00 tam 7 saat sonra aksam yemeğimi yedim
1 tabak taze bakla
bir küçük kase yoğurt
5 kasik bulgur pilavı
1 yemek kasığı büyüklüğünde haşlanmış tavuk
Ev yapımı pancar turşusu( yani teretor seklinde cig zeytinyağlı sarmisak ve limonlu)
2 tane taze soğan
1 tane elma
1 buçuk litre sU. omega3
Yürüyüşü 1 saat sonra yapicam muhtemelen en az 2 km
Cokmu yemısim kızlar? yaz yaz bitmedi .bu 2. Öğünüm
:)) harika olmuş güle güle kullan papapdiyaaacımmdeneme deneme:)))
ayy faydası olcekmi acaba bende merak ediyorum ama zor olsa gerek ciddenn sık dişiniikız süt,peynır ve yogurt yıyemıyommm,açımmmmmm
teşekkür ederizz bekleriz kuzuu gelllmerhabalar herkesi tebrik ediyorum.ben listede olmadıgım için kıskandım vallahi ama yakında bende olcam oleeeyyyy...
resim muhteşemm heleki o kuru soğan aklımı başımdan alıyorr bayılırım soğana özellikle cücüğüne :))afiyet olsunnAksam ki menüm
1 tabak kuru fasulye yemegi
bol salata
1 kuru incir
sporumu da yaptım
suyuda 2 litreye kadar bi cıkarsam süperim işte
kacamak yok
Eki Görüntüle 336435
cancağazım domates yimee mevsimi değilIyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde))bır cay bardagını dolduracak kadar cevız,bır avuc beyaz peynır,bır cay kasıgı keten tohumu(1cay kasıgı kabızlıga ıyı gelır(1 cay kasıgından fazlası ıshal yapabılır)),nane cayı (normal cay demır eksıklıgıne neden oluyor yemekle tuketmıyorum,1,5 saat sonra cay ıcıyorum.),2 kaysı kıvamında haslanmıs yumurta,15 tane zeytın,kakao.
....2. Öğün(ıkındı vaktı):Bır kase mercımek corbası,bır tabak brokolı ve patlıcan,bır bardak ayran,bır porsıyon kebap,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde),bır cay kasıgı keten tohumu(1cay kasıgı kabızlıga ıyı gelır(1 cay kasıgından fazlası ıshal yapabılır)),................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)
Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve
Spor: 3 saat ev ısı yaptım ,20 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
Onemlı not:Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum. Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze
denemeden bilemessinn mutlaka dene diyorummbugün itibariyle bende başlangıç yapmaya çalıştım ama kaçamaklarım oldu ne yazıkki. nedense kendime karşı bir güvensizlikyaşıyorum karatayda sanki takip edilmezsem elime ölçülü sabit bir liste verilmezse yapamazmış ipin ucunu kaçırırmışım gibi geliyor. okuduklarım beni çok heyecanlandırıyor ama sonra ben yapamam yaa demeye başlıyorum. 1 aydır 89 da çakıldım kaldım. eskiye dönmekten korkuyorum.
ilk geldğim gün arkadaşlardan biri şu bulgurlu salatalıklı detoks diyetini önerdi yarın yapıcam umarım hevesimi artıracak bir sonuç alırım. mart sonunda göreve başlıyorum. buda yeni kıyafetler demek. o yüzden maart sonuna kadar çok çabalamam gerek ama ben kendi kendime güvenemiyorum
balıkyağının yerini hiç birşey tutmaz ayrıca doğrusunu alır isen hiç bir tehlikesi yok aksine sayısız faydası varr ben değil araştırmalar bunu söylüyorr kaynak sorar isen hocanın kitabında kaynaklar belirtilmişkızlar bişi sorcam hadi 2 yapalım da:
1. bu man.. (omega 3) karaciğeri yorduğunu duydum doğrumu?
2. ada çayında %64, kivide %62 oranında omega 3 varmış bunlardan tüketsek aynı sonucu almazmıyız?
Gül varya muhteşemsin ciddenn seni okudukça motive oluyorummm seni seviyorum aybalammmInsanIn ruh halı de mevsımler gıbı,yazı kısı baharı guzu oluyor kılo verme surecınde,karatay menulerı omega3 agırlıklı oldugu ıcın celık gıbı sınırlerınız oluyor zamanla, sabırla asılmayacak engel yok,onemlı olan ıstıkrar ve devam,zaten ınsulın dırencı kırılınca cok fazla kolaylasıyor hersey,bır koyde calısıyorum,gorsenız omega3 lerı tam dıye (cunku dogal beslenıyorlar) ruh saglıkları yerınde ,odalanma sorunu yok gıbı ınsanlarda.
geçmiş olsun yöneticilerin en güzeliiii benide listeye eklediler teşekkür ederim mujkkgeçti canım çok şükür.öyle nöbet şeklinde geliyor benim,ne kadar süreceği belli olmuyor ama minimum 45 dk-1 sa. sürüyor.çok sağol tatlışımmm
afiyet olsun canımm arada kakaoyu süte karıştırıp içebilirsin bencevallagecmişi okudum arkadaşlar süpersinizne güzel kilolar gitmişşş
sabah ki emnüm klasik karatay kahvaltısı
öğlen arkadaslarla dışarı yemege cıktık 4 tane ızgara köfte salata ve ayran
akşam kuru fasulye azıcık patlıcan yemeği yogurt
arada bol bol su bugün saymadım ama 3 lt yakın su ve aralarda malum iş yerinde siyah sekersiz çay içtim kahveyi hala cok özlüyorum
bugün kendimi kaçamak yapmadıgım için kutluyorum sanırım delirdim bugün burnuma ilk önce çikolata kokusu daha dogrusu kakao
sonrada sarma kokusu geldiözledim galiba
45 dk yürüyüş yaptım bugün
bende bildirim yapayım
Rumuz: Başlangıç tarihi:16 02 2012
Başlangıç kg:99.2
Geçen hafta:94.2 Bu hafta:bu sabah 94.1 çıktı
Fark:-100
Toplam fark:-5.100
Beden:44 46
Spor:cumartesi günüden beri hergün 45 dk 1 saat yürüyüş
Boy:1.75
Hedef: 75
öptüm sizi
onu bunu kırmamak için bzi geriye gidiyoruz sinir bozucu oluyor keşke 2 aylık bir kamp olsa hepimiz orda buluşsak karatay kampı diye malzemeleri alıp kendimzi yemekler yapsak ayy ne harika olurdu ne yaratıcı şeyler çıkardıı ve 2 ay sonrasında eminim hepimiz incecik olurduk :) gelen yok dışarıya çağıran yok rakı balık baskısı yok aaa mantıdan bir kaşık almıyomusun ama sana yaptım diyen yokartık iyice moralim bozuldu ya( akşam yemeğinden sonra 3 bardak çay içtim.yanında da 4-5 ad. bisküvi ve balık kraker yedim
daha önce bahsettiğim misafirimiz hala bizde ve kendisi çayın yanında bu tür şeyleri,tatlıları,hamur işlerini çok seviyor,aynen benim gibiama ben yememk için ne kendim yapıyor ne hazır alıyorum.Sağolsun o bir torba almış gelmiş.E gel de tut kendini.
artık kendi düzenimize dönmeyi çok istiyorum,çok sıkıldım bu durumdan.ben de insanım yani ya,her akşam bir şeylerle sınanmaktan bıktım vallahi.bu bazen makarna pilav oluyor veya yasaklı başka bir yemek,bazen yemek sonrasına çayın yanına pasta tatlı bisküvi vs.. oluyor(( üstelik bir de reglyim şu an,hem de henüz dün başladı.Zaten 2 haftadır artıdayım,bu haftada kafadan gitti yani.3 hafta boşa gitmiş olacak (
menün harikaaa aramıza hoşgeldinnnArkadaşlar bugün diyetteki 5. günüm. Bende aranıza katılmayı istiyorum. Lütfen yapmam gerekenleri söyleyin. Bugünkü tüketimim şöyle;
Kahvaltı : 2 yumurtadan omlet,
5 zeytin
Avuç içi kadar peynir
4 gün kurusu
5 ceviz
Şekersiz çay.
Öğle : Yoğurtlu kırmızı lahana salatası
1 küçük tabak nohut
4 tane kuru erik
1 avuç kabak çekirdeği..
Akşam : Mevsim salata
Balık ızgara
1 kase mantar çorbası
Bol su ...
Lütfen mönümüde bir değerlendirin. :)
acılar geride kaldı mutlu günler hemen önünde duruyorr aramıza hoşgeldinnHoşbulduk..50 yaşındayım. :) 1,57 boyunda, 93,1 kg ile başladım. :) Daha önce kendime ait diyet bölümüm vardı fakat geçirdiğim acı bir olay üzerine devam edemedim. Aradan 6 ay geçti yavaş yavaş kendime gelmeye başladım. Bu sene kilo işini inşallah bitirmek istiyorum. Desteklerinizi bekliyorum. Uzun zamandır sizi takip ediyorum. Bilhassa gül'ün başarısı beni bu diyete başlamaya ikna etti. Birlikten kuvvet doğacağına inanıyorum. :) Bugünden itibaren günlük yeyip içtiklerimi paylaşmaya çalışacağım.
bu diyette az uyku yetiyor sanırım bazen bende erkenden uyanıyorum ama sizin gibi gece kuşu olsam sabah işe nasıl gelirim bilmemuyandım
bır bakayım dedım, uyanıp uyuyorum,ıyı geceler , bazen mutluuktan da uyku kacarmıs ,kendıne ıyı bak
loxaaaaaagünaydın cicişlerrrrrrrrrrrr
dün sabahtan akşama kadar yağmıştı kar,bugun de yıne ınce ınce kar yağan kartpostal gibi bir güne uyandımmmmmm:119:sizin oralarda havalar nasıl?
ben dün akşam yemegınde çok yemişim yaaa,hala mıdem dolu yedıgım köftelerden,sabah 9 da kahvaltı edip akşam 6 da 2. öğünü yiyince arada çok acıktım ve saldırdım tabıı,şimdi de ceremesini çekiyorum hala
bundan sonra 2. öğünü akşam yedıgımde hafıf geçircem,zaten canan hoca da öyle dıyor,akşam öğünü hafif olmalı dıye,ama dinleyen kim
bayılayrum sanaaa bayılayrumm uşağummmm :116::116::116:Mıs gıbı bır sabah, ekmek yemekten kurtuldum bu dıyet sayesınde, hayata dondum valla kızlar, uyusukluk halım gıttı,sabah erken uyanıyorum kolayca,yıllarca 38 beden gıyen hanımlara gıpta ettıydım artık bEnım de 36 gıymeye daır umuDum var.HersEyın bası saglık geRısı umrumda bıle dEgıl.Iyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle.
:)) yakında zargana olcen zarganamm öperimm bendeeegünaydııın kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrr...
Bolu'dan 65,5 kiloluk bir balon balığı öpücüklerini yolluyoooo
sonsuz kere şükür gerçekten Allah evsizlere yardım etsinnGünaydıııınnnnn
Tek birşey söylüyorum bugün.
allah dışarıda olanlara kolaylık versin.
dışarıda çalışmak zorunda olanlara ,evsizlere,sokak hayvanlarına....
İzmirde olmama rağmen hava şartlarından muzdaribiz.
Diğer yerleri düşünemiyorum(
Halimize bin kere şükür
.
hayal değilll yeterki istee herşey mümkünn benceebenim 1. olmam hayal.gram gram gidiyo kilolar.ama burda olmak ve sizlerin desteği çok ama çok motive edici..iyki varsınız hepiniz
afiyet olsun şeker sanada kolay gelsinndün
1.öğün: 1 yumurta , bolca çeçil peyniri , çay
2.öğün : mercimek yemeği
3.öğün: peynirli bol yeşil salata,yoğurtlu ıspanak , gün kurusu
bugün
1.öğün: 2 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
çay
kahve
Hepinize kolay gelsin.
.
afiyet olsun gün kuruları biraz fazla gibi geldi banadün sabah yağda 2 yumurta
peynir
3 tane kuru kayısı
fındık
öğle bir tabak sulu köfte
akşam yoğurt ve 3 tane kuru köfte
çayla birlikte 3 tane kura kayısı
1 lt su
bugün
2 haşlama yumurta
peynir
3 tane zeyti
2 tane kuru kayısı ve biraz havuç salatası
herkese başarılar
jarna olsaydı elini prize sokardı kesin ama bugün kardan sanırım izinli gelemedi çenebaz :) çatlıyordur şimdii hehe :))hosgeldın,kacamak yapmamaya bak kızlar dover benden soylemesı
makyaj çok önemli abartıya hiç gerek yok açık bir far ,rimel,allık sade bir ruj yeter sürekli yapınca eliniz alışıyor ve güne daha özgüvenli başlıyor insanBen 44.5 kilo vermeme 42 beden gıyecek kadar incelmeme rağmen, aynanın karşısında kendimi çok incelmiş gibi hissediyorum. Gerçi 44.5 vermek kilo inanaılmaz bir fark yarattı ama, ben her gün aynada bu olumlamayı yapıyorum. İncecik oluyorum, güzelleşiyorum diye kendi kendime tekrar ediyorum.
Bunu yapın sizde, kendinizi, bedeninizi sevin. Zayıf ve güzel gösterecek kıyafetler seçin. Saçınızla, makyajınızla ilgilenin,evet bakımlı olmak cok onemlı,daha ıyı hıssetmeye neden oluyor.
Günaydın canım bence abartı olmamış yani o böreklere elini sürmeden durman bile bence gayet iyigünaydın kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzz...
bende
oy oy oyyyy dönüşünü bekliyor olacağızzzGünaydin kizlar dünü unuttum bu gün yeniden basliyorum...
Saat 17:00 kendimi anca durdurdum...
Neyse bugün günes yeniden dogdu
Simdi yarim bardak tarcinli sütümü iciyorum maratona cikacam birazdan Varmi kapismak isteyen???...
Ögleden sonra yazarim ne kadar yürüdüm...
:)))Tebrıkler tatlım senın ıcınde zaten bır Sureyya Ayhan gızlı onu uyandırmıssın
ay sorma bende sevmiyorum spor aletlerini illa doğal yürüyüş ve yüzme olacak başkada zevk aldığım bir spor yok yürüyüş bandında hamster gibi hissediyorum kendimi :)haftasonu detoks yaparkende yürüdüm gülcüm..
dışarda yürümek pek zevkli ama yürüme bandına binmek istemiyorum..
annamlerde bizdeyken yani kızı emanet edecek birileri de varken yürücez böle
Günaydınn pegasusumm seni görünce uçak yolculuğu yapasım geliyor benimmm :)gençlik napıyosunuz bakayımmmm..
Reglim erken geldi kıvranıyorum iki gündür + gr lar ve kaçamaklar cabası ama kontrol altında. Adetim bittiğinde yine aynı kilo da olup şu detoksu yapıciiimmm. çok sabırsızım ....öpüyorum hepinizi
kız o börekte neyin nesi sabah sabah sandalyeye ilk oturan olmak istiyon ellahammmmselam arkadaslar
1 yumurta
1 zeytın
maydanoz
dereotu
lahana
kıvırcık
peynır
omega3
yesılcay
yarım dılım börek:44:
günaydın kızlar bende şu detoksla başladım bu güne bakalım. inşallah güzel sonuçlarla bitiririm. sabah enerjinize hayran kaldım doğrusu. sabah sabah yürümek vay be süpersiniz.
kahvaltımı yazayım hemen:
1 avuç badem(ekmek yoktu)
1kk dan az büyük peynir,
2 dilim kaşar,
yarım domates,
1 haşlanmış yumurta.
günün kalanını ayran, bulgur, nohut, salatalık ve yeşil mercimekle geçircem.
akşama haber veririm gün bitimini.
dün akşam mens oldum sizce beni kötü etkilermi ne dersiniz?
famır annene ev yemeklerı yapacagı bır ısletme lokanta acarmısınız yoksa bu kadıncagız ıcındekı enerjıyı bosaltacak yer bulamıycak habıre senı şişirecek. kolay gelsın annenıze
selam arkadaslar
1 yumurta
1 zeytın
maydanoz
dereotu
lahana
kıvırcık
peynır
omega3
yesılcay
yarım dılım börek:44:
Günaydın canım bence abartı olmamış yani o böreklere elini sürmeden durman bile bence gayet iyi
yürüyüşünüde yapmışsınn mis misss o dediklerin asla kilo aldırmamıştır sana emin olll gayet dozunda ne az olmuş ama dışarıda yediğinde lahmacun yerine et türü birşey seçsen sanki daha iyi olur gibii ve bol yeşillikkkk
ay sorma bende sevmiyorum spor aletlerini illa doğal yürüyüş ve yüzme olacak başkada zevk aldığım bir spor yok yürüyüş bandında hamster gibi hissediyorum kendimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?