Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Afıyet olsun, fındık fıstık ya da cevız hergun enaz bır ınce bellı cay bardagı kadar olsun

hosgeldın,kacamak yapmamaya bak kızlar dover benden soylemesı

hoşbulduk Gül, kaçamak yok artık kaçamak hakkımı çooook doldurdum ben
ama size de oluyor mu bilmiyorum kar yağdığından beri sürekli bir şeyler yemek doyamamak hep uyuma isteği... çok soğuk havalarda diyet de yapılmıyor ki kardeşim
gerçi sen bu hafta birinci olmuşsun şekerim sana bunlar hava civa tebrik ederim tatlım, idolümüzsün...

Ben 44.5 kilo vermeme 42 beden gıyecek kadar incelmeme rağmen, aynanın karşısında kendimi çok incelmiş gibi hissediyorum. Gerçi 44.5 vermek kilo inanaılmaz bir fark yarattı ama, ben her gün aynada bu olumlamayı yapıyorum. İncecik oluyorum, güzelleşiyorum diye kendi kendime tekrar ediyorum.
Bunu yapın sizde, kendinizi, bedeninizi sevin. Zayıf ve güzel gösterecek kıyafetler seçin. Saçınızla, makyajınızla ilgilenin,evet bakımlı olmak cok onemlı,daha ıyı hıssetmeye neden oluyor.

Eklentiler

• $a900.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 36
Soru : doktor hanım benim bir sorum daha olacak; karatay diyetiyle 26 Hazirandan beri 75 kg dan 68 kg a düştüm. çok mutluyum yalnız yıllardır halsizlik sorunum var ve beslenme tarzımı da değiştirmiş olmama rağmen düzelmedi. bazı günler daha da halsiz oluyorum. önerebileceğiniz bir şey var mı bu konuda? şimdiden teşekkür ederim.

Cevap : Kanınızı, kan demiri ve D-vitaminizi kontrol ettirin...Vitamin takviyesi öneml,.bol bol ızgara ve buğulama hamzi yeyin. Trabzon yağını ihmal etmeyin!! Tokluk kan şekerinize ve insüline de baktırmalısınız. Bol bol yüzmelisiniz!!! Kolay gele. Aç kalmanıza gerek yok..Doyuncaya kadar yeterli miktarda yemelisiniz. Kabız olmayın sakın Prof. Dr. MCanan Efendigil Karatay Merhaba Canan Hanım,
Kitabınızı okudum ve son bir aydır uyguluyorum. Haftada yarım kilo ancak verebiliyorum, bence sağlıklı bir hız. Genelde hiçbir sağlık problemim yok, 6-7 kilo fazlamdan başka. Ama sürekli halsizim, ciddi bir kansızlıkta yok, limitin biraz altında sadece.
43 yaşındayım, günlük omega 3 kapsülü dışında, kullanmamız gereken “günlük, haftalık veya kür olarak önerebileceğiniz” vitamin veya minarel takviyesi var mı?
Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

07.09.2011 00:06:00 tarihinde sorulmuştur.

--------------------------------------------------------------------------------

Prof. Dr. M Canan Efendigil KARATAY tarafından cevaplanmıştır.
Cevap : Omega 3 ile kuvvetli bir antioksidan almalısınız. Kan demirinize ve D-vitaminize baktırmalısınız. Yürümeye de başlayın ve bol su için...

Az yemek yemeyin, doyuncaya kadar yemelisıniz.

Prof. Dr. M Canana Efendigil Karatay

günaydın kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzz...

dün çok yoğun bir gün geçirdim..
bütün gün dışardaydım,iş yeriyle alakalı birkaç işim vardı..
öğle yemeğini dışarda yemek zornda kaldık.
bende
1 lahmacun ve yanında ayran içtim..

akşam yemeğinde de yine sevgili annecim
yaprak sarması,ıspanak börek,ıspanaklı pasta ,patates püresi ve tarhana çorba ile karşıladı beni

bende 10a yakın yaprak sarması
1 kase de tarhana çorba içtim..

ama beni bir pişmanlık sardı ki sormayın..
hemen sarıldım sarmalandım dışarda 1 saaten fazla yürüdümm eşimle
bacaklarım hamladı acık ama mutluyum

Günaydin kizlar dünü unuttum bu gün yeniden basliyorum...
Saat 17:00 kendimi anca durdurdum...
Neyse bugün günes yeniden dogdu
Simdi yarim bardak tarcinli sütümü iciyorum maratona cikacam birazdan Varmi kapismak isteyen???...
Ögleden sonra yazarim ne kadar yürüdüm...

Tebrıkler tatlım senın ıcınde zaten bır Sureyya Ayhan gızlı onu uyandırmıssın

teşekkürler canım eline sağlık...

haftasonu detoks yaparkende yürüdüm gülcüm..
dışarda yürümek pek zevkli ama yürüme bandına binmek istemiyorum..
annamlerde bizdeyken yani kızı emanet edecek birileri de varken yürücez böle

gençlik napıyosunuz bakayımmmm..
Reglim erken geldi kıvranıyorum iki gündür + gr lar ve kaçamaklar cabası ama kontrol altında. Adetim bittiğinde yine aynı kilo da olup şu detoksu yapıciiimmm. çok sabırsızım ....öpüyorum hepinizi

kolay gelsın hepımıze

günaydııın kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrr...
Bolu'dan 65,5 kiloluk bir balon balığı öpücüklerini yolluyoooo
15cm kar olan ıstanbuldanda sana opucukler pampişim
famır annene ev yemeklerı yapacagı bır ısletme lokanta acarmısınız yoksa bu kadıncagız ıcındekı enerjıyı bosaltacak yer bulamıycak habıre senı şişirecek. kolay gelsın annenıze

selam arkadaslar

1 yumurta
1 zeytın
maydanoz
dereotu
lahana
kıvırcık
peynır
omega3
yesılcay
yarım dılım börek:44:

günaydın kızlar bende şu detoksla başladım bu güne bakalım. inşallah güzel sonuçlarla bitiririm. sabah enerjinize hayran kaldım doğrusu. sabah sabah yürümek vay be süpersiniz.
kahvaltımı yazayım hemen:
1 avuç badem(ekmek yoktu)
1kk dan az büyük peynir,
2 dilim kaşar,
yarım domates,
1 haşlanmış yumurta.
günün kalanını ayran, bulgur, nohut, salatalık ve yeşil mercimekle geçircem.
akşama haber veririm gün bitimini.
dün akşam mens oldum sizce beni kötü etkilermi ne dersiniz?

Handancım ellerıne saglık Bırıncı olmusum hepınızı opuyorum
Gülcüm harikasın tebrik ediyorum birinciliğini kutluyorrum gadasını aldığımm mujkk

gul tbrkler ılk ıkıyı paylasırız demıstım demı:))
papiş valla süpersinizz dediğini yapıyonn kızzz tebriklerr

canım merhabaa bizde özledik looo
pzt leri tartılıyoruz artık evet
vayy havanıda attın yanii çekin şu çuvalları getirin 38 bedenimi didin yanii helal olsun :)))

elma fazla olmuş gibi yani bence gereksiz onun dışında iyi gözüktü gözüme afiyet olsunn cicimm

deneme deneme:)))
:)) harika olmuş güle güle kullan papapdiyaaacımm

kız süt,peynır ve yogurt yıyemıyommm,açımmmmmm
ayy faydası olcekmi acaba bende merak ediyorum ama zor olsa gerek ciddenn sık dişinii

merhabalar herkesi tebrik ediyorum.ben listede olmadıgım için kıskandım vallahi ama yakında bende olcam oleeeyyyy...
teşekkür ederizz bekleriz kuzuu gelll

Aksam ki menüm

1 tabak kuru fasulye yemegi
bol salata
1 kuru incir

sporumu da yaptım
suyuda 2 litreye kadar bi cıkarsam süperim işte
kacamak yok

Eki Görüntüle 336435
resim muhteşemm heleki o kuru soğan aklımı başımdan alıyorr bayılırım soğana özellikle cücüğüne :))afiyet olsunn

cancağazım domates yimee mevsimi değil

denemeden bilemessinn mutlaka dene diyorumm

kızlar bişi sorcam hadi 2 yapalım da:
1. bu man.. (omega 3) karaciğeri yorduğunu duydum doğrumu?
2. ada çayında %64, kivide %62 oranında omega 3 varmış bunlardan tüketsek aynı sonucu almazmıyız?
balıkyağının yerini hiç birşey tutmaz ayrıca doğrusunu alır isen hiç bir tehlikesi yok aksine sayısız faydası varr ben değil araştırmalar bunu söylüyorr kaynak sorar isen hocanın kitabında kaynaklar belirtilmiş

Gül varya muhteşemsin ciddenn seni okudukça motive oluyorummm seni seviyorum aybalammm

geçti canım çok şükür.öyle nöbet şeklinde geliyor benim,ne kadar süreceği belli olmuyor ama minimum 45 dk-1 sa. sürüyor.çok sağol tatlışımmm
geçmiş olsun yöneticilerin en güzeliiii benide listeye eklediler teşekkür ederim mujkk

afiyet olsun canımm arada kakaoyu süte karıştırıp içebilirsin bence

onu bunu kırmamak için bzi geriye gidiyoruz sinir bozucu oluyor keşke 2 aylık bir kamp olsa hepimiz orda buluşsak karatay kampı diye malzemeleri alıp kendimzi yemekler yapsak ayy ne harika olurdu ne yaratıcı şeyler çıkardıı ve 2 ay sonrasında eminim hepimiz incecik olurduk :) gelen yok dışarıya çağıran yok rakı balık baskısı yok aaa mantıdan bir kaşık almıyomusun ama sana yaptım diyen yok
ayhhh hayali bilem güzellll :103::103::103:

menün harikaaa aramıza hoşgeldinnn

acılar geride kaldı mutlu günler hemen önünde duruyorr aramıza hoşgeldinn

uyandım

bır bakayım dedım, uyanıp uyuyorum,ıyı geceler , bazen mutluuktan da uyku kacarmıs ,kendıne ıyı bak
bu diyette az uyku yetiyor sanırım bazen bende erkenden uyanıyorum ama sizin gibi gece kuşu olsam sabah işe nasıl gelirim bilmem

loxaaaaaa günaydınn ay sorma akşam benimde biraz fazla oldu miktar allahtan kaçamak yok
burası günlük güneşlikkk hafta sonu yollar kapanmasında annemlere gidelim diye dua ediyorumm çok özledim ailemii

bayılayrum sanaaa bayılayrumm uşağummmm :116::116::116:

günaydııın kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrr...
Bolu'dan 65,5 kiloluk bir balon balığı öpücüklerini yolluyoooo
:)) yakında zargana olcen zarganamm öperimm bendeee

sonsuz kere şükür gerçekten Allah evsizlere yardım etsinn

benim 1. olmam hayal.gram gram gidiyo kilolar.ama burda olmak ve sizlerin desteği çok ama çok motive edici..iyki varsınız hepiniz
hayal değilll yeterki istee herşey mümkünn bencee

afiyet olsun şeker sanada kolay gelsinn

afiyet olsun gün kuruları biraz fazla gibi geldi bana

hosgeldın,kacamak yapmamaya bak kızlar dover benden soylemesı
jarna olsaydı elini prize sokardı kesin ama bugün kardan sanırım izinli gelemedi çenebaz :) çatlıyordur şimdii hehe :))

makyaj çok önemli abartıya hiç gerek yok açık bir far ,rimel,allık sade bir ruj yeter sürekli yapınca eliniz alışıyor ve güne daha özgüvenli başlıyor insan

Günaydın canım bence abartı olmamış yani o böreklere elini sürmeden durman bile bence gayet iyi
yürüyüşünüde yapmışsınn mis misss o dediklerin asla kilo aldırmamıştır sana emin olll gayet dozunda ne az olmuş ama dışarıda yediğinde lahmacun yerine et türü birşey seçsen sanki daha iyi olur gibii ve bol yeşillikkkk

oy oy oyyyy dönüşünü bekliyor olacağızzz
biz ofiste sıkıştık kaldık aybalammmm enerjin bol olsunnn

:)))

haftasonu detoks yaparkende yürüdüm gülcüm..
dışarda yürümek pek zevkli ama yürüme bandına binmek istemiyorum..
annamlerde bizdeyken yani kızı emanet edecek birileri de varken yürücez böle
ay sorma bende sevmiyorum spor aletlerini illa doğal yürüyüş ve yüzme olacak başkada zevk aldığım bir spor yok yürüyüş bandında hamster gibi hissediyorum kendimi :)

Günaydınn pegasusumm seni görünce uçak yolculuğu yapasım geliyor benimmm :)
ay keşke bende regli olsam daha vakti gelmedi ama yaklaştıı olsamda şilikler gitseee
detoks çok etkili şiddetle tavsiye ederimm

selam arkadaslar

1 yumurta
1 zeytın
maydanoz
dereotu
lahana
kıvırcık
peynır
omega3
yesılcay
yarım dılım börek:44:
kız o börekte neyin nesi sabah sabah sandalyeye ilk oturan olmak istiyon ellahammmm
ayrıca o zeytine yazık değil mi kız bir tane zeytinmi yenirrr garibim bağırsaklarında yapayalnız biçareee
ama yeşilliklere bayıldığımı söylemeden geçemeyeceğimmmm otçuu aplaaaa

Günaydın arkidişimm detoksta kuruyemiş yok gerçi bende yemiştim ama bilgin olsun
ayrıca salatalık koymuıyoruz çünkü mevsimi değil onun yerine bolca istediğin baharatlardan ekleyebilirisn başarılar dilerimmm

akşam menüm:
mercan tava (biraz fazla kaçırdım balığıı dayanamaıyorum balığaa zeytinyağında kızarttım )
öksüz doyuran kadar bol yeşil salataaa
kuru soğan,turpp

bu sabah ki kahvaltımm :
1 köy yumurtası
avuç içim kadar köy peyniri
bol tere ,marul söğüş
2 omega 3 balık yağı

sıvı:her zaman bol bol içiyorum problem yok
spor:bu sıralar çok salladım bugün öğleden sonra pergelleri açsam eyi olcekk

Son düzenleme:
famır annene ev yemeklerı yapacagı bır ısletme lokanta acarmısınız yoksa bu kadıncagız ıcındekı enerjıyı bosaltacak yer bulamıycak habıre senı şişirecek. kolay gelsın annenıze

annem şehir dışından geldi 2-3 haftaya yakın bizde kalacaklar..
4-5 ayda bir geliyorlar böle.
kadıncağız özlemişizdir bu tarz yemekelri diye habire yemek yapıp duruyoo..
dünde kızım sulu köfte istemiş..
bugünde onun mücadelesini vericem

annemler gittikten sonrada kayınvalidemler gelicek..
onun yemek repertuarı anneminkinden daha zenginnnn

bende cana hoca lahmacuna izin veriyor diye yemiştim...
ekmeksiz ızgara yesem iş arkadaşlarımın dalga konusu olacaktım yine onuniçin bakın gördüğünüz gibi hamurişide yiyebiliyorum demek için lahmacun yedimm.
sırf hesap vermemk için yemekhaneden çıktım düşün yani..
evden getriyorum yemelerimi,,
akmek yeme pilav yeme makarna yeme tatlı yeme.
herkes benim tabağıma bakıyo..
bide yiiyp yiyip zayıf kalan tipte büro arkadaşlarım var.
düşün yaniii..
öğlenki yemekten değilde akşamkinden bayağı pişman oldum..
neyse inşallah yürüyüşle telefi edebilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…