Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bizi aydınlattıgın icin tesekkürler arkadasım ben de yakında kan testlerini yaptırcam insalllah

İnşallah vermişlerdir canım, kardeşceğizine kavuşursun tez zamanda...

günaydın arkadasım inşallah hayırlı haberler alırsın dualarımız seninle canım ve en kısa zamanda özlem biter.

gunaydın arkadaslar

kahvaltım

2 kayısı kıvam yumurta
2 zeytın
yesıllıkler
3 cevız
b.peynır
omega3
yogurt
keten tohumu
cay

kızlar sıze kotu bır haberım var detoks sonrası 85.1 dım 3 gun aynı kıloda kaldım bu sabah 85.7 reglımın 5.gunu bunla alakalı olabılırmı ama neden olsun bıtmek uzere zaten :44: cok moralım bozuldu yaa

detoks öncesi kaçtın canımcımmm..
benimde yarıdan fazlası geri geldi..
ama hala kardayımm.ben,mde bugün reglimin son günü.
ben zaten reglken tartıda fazla çıkmıyorum nedense

sıkma canını papadiyam,bende aynı dertten yakınıyorum,500 gr fazla görünüyorum.niye böyle oluyo bilmiyorumkilom çok fazla oynar oldu artık

bizim dolapcılar gelmemisken ben dünkü bildirimi mi yapayım

sabah
klasik karatay kahvaltısı

öglen
ıspanak yemegi az
bol salata

spor 45 dk hızlı tempolu yürüyüs
toplam 4.5 km
su 2 litre

aksam
kereviz salatası
1 kase tarhana corbası(anne yapımı)
az ıspnak
arnavut biberi

VE AKSAM MİSAFİRLİK VE İKRAM EDİLENLER VE BENİM KOCAMAN (((HAYIRIM))) YASASIN KARATAYCIM BENİM
VE KOCAMAN 3 PORSİYONLUK MEYVE

valla ben bu detoksa falan inanmıyorum bildiğinizden şaşmayın sadece sabır başka bişey yok hem aç değilizki yazada çok var niye acele ediyoruz karataydan şaşmam şahsen sevgiler

gecen hafta bende aynı seyleri yasadım 65 bi takıldım regliyken bi artı bi indi derken 500 gr ancak inmiş ama düzelecek arkadasım üzme moralini

petunya demınden berı kahkahalarla guluyorum burda oglum anne ne oluyo dıyo kızım sende jarnadan asaga kalmıyon ha.ıskence muzesıne gıdıs var donus yok bılete koptum bank fıkrıde ıyıymıs
yawww ne mutlu bana eccük gülümsetebildiysem
jarna gelsede hep birlikte katıla katıla gülsek yaa bugünde yok sanırsamm resmen ya çanağı çömleği çatlattı ya da gene tail gene tatill

Kızlar nasılsınızzz ?
Ayy ben buradan uzaklaşıyormuşum gibi geldi hemen yettim ..
gel yevriiim gelll karatayın şefkatli kollarınaa bakemmm

Kızlar hani biz ev yapımı tarhanayı icebiliyoruz ya. İcinde un var hani. Eeeee o zaman ev yapımı erişteden de 2 çatal yesek olurmu kine acil cvp. Cvp gelmezse ye demek Yerim ona göre
olmaz yime yime fatmagül yimeee

,
müzeye bir bilet daha ekledim parayı acil hesaba yatır :)

kızlar bugün detoksumu tam yaptım ama mense bağlı içimden gelen bir üşüme var. sıcak sıcak çeşit çeşit çay içtim ama kesmedi. ne yapsamki?
kanda demirine baktır derim geçmiş olsun titrek panda :)

sen öyle sann
en hızlı akım sana gelecek fast food yediğin için hızlı yedin hızlı gideceksin

sepet sepet yumurta sakın beni unutmaaa unuturmuyuz aybalam ama sık sık gireceğsünnn öle arada girip çıkarsan olmuyooo resmen çağ atlıyo topikkk bende koştur koştur anca yetişiyom bu zillilere
kestane cıss,meyveyi azalt spor harika

1 dolu tabak lahana sarması (kıymalı bulgurlu) ve 1 dolu kase yoğurt yedim.patlıcam galiba,2 gün yemek yemesem yeridir kiiii yarın ben de ayran detoksu yapmayı planlıyorum
cidden bi habermişim ayy bu zillilere laf yetiştirmekten roman kahramanlarının özgeçmişine inmeye fırsat olmadı ki fırında közlenmiş biberim macunu da hocadan torpilli olduğunu da öğrenmiş bulunmaktayım komutanımm kaptanı deryammm
afiyet olsun saphiş yenmezmi o kuzu gibi sarmalar yaaa eyi etmişin ohh enerji olsunn
ayy bnede yapacam canım çekti yaaa yada kaynanama yaptırayım daha kolay olur elide lezzetlidir
ya canım ayran detoksunu ayda bir diyorlar kilo fazlası çoksa en fazla ayda 2 ona göre komutanımmm

seni gidi numaracı seniii ben anladım okurken bi iş var bunda diyeee eferin kız 100 üzerinden 100 verdimm vallaaa midene girip seni hasta edeceğine çöpe gitsinn kış kışş

handancım taze cevizim köy peynirim benimm kuzulu anacık kıyamam ben sana ama şöyle düşün bende çalışna annenin çocuğuyum ve biz 3 kardeşiz hepimizde gayet normal ve sevgi dolu büyüdük inan evet annem çalışıyordu
ama akşam kimsenin annesiyle geçiremediği kadar kaliteli ve güzel zaman geçiriyordum annemle babamla sakın kendini suçlama başta çok zor olacaktır ama eminim yoluna girecektir eğer baktın yapamıyorsun ve şartlar senin için çok zor olmayacaksa çıkarsın ama önce dene derim çocuğu büyüdüğünde sıkılan daralan çok anne var keşke devlet daha fazla ücretsiz izin hakkı verse bu konuda zamanında bende çok derin düşünmüştüm ama kendini bunalımlara atma sakınn kuzucuğun hep seninle olacak annesii keşke benimde olsa ahh ahhhh
bu arada tebrik ediyorum kaçamak yokmuş eferin gızzz öpesim geldi senii gel bakemmm şapp şuppp neymişizzz şurup gibiyiz şurupp öperik şap şupp

papadiyaaaaa nasılsın
kızz bayıldım ayy avatarına ayhh harikaa harikaaaa enerji doluuu ve çok sevimliiiiii 100 puan veriyorumm ayyy

fıstık afiyet olsun
omegayı 2 tane yada daha fazla alabilirsin 1 tane çok az
içindeki epa miktarı önemli kitapta yazıyor bilginee
Kızlar biberiye çayı nasıl bir mucize inanamadım herkese tavsiye ederim tavsiye eden arkadaşa da ayrıca çoookk teşekkürler.
desene düşmanları denize döktünn ohh sefan olsunnn

kısıra bayılırımm benn yanınada turşuu acı acıı hımmmm ayy benim bu halim heç eyiye gitmiyorr regli olsamda iştahım kapansa yaaa
kuzu havucu haşlama sakın çiğ yemeye çalış piştiğinde gi si yükseliyorrr zeytinyağlı yaprak sarmam

arkadaşlar söylemsi ayıptır kabızlıgım devam ediyo hiç böyle olmamıştım bu benı cok rahatsız etmeye başladı ne olur bana bi çare hiç kimse cekmiyor değil mi benım kadar ?
başlarda oluyordu bende sonra düzene girdi bence bir süre sonra kendiliğinden düzelecektir bol bol yürümeye çalış derimm

Kızlar yorumlarınızı bekliyorum ama menümle ilgili.. :) Yeni gelenleri de unutmayın
menün harikaa afiyet olsun yeniçerii

anlaştık canım.akşamdan beri ölüyorum gülmektengece yatarken eşime dedim bende'' kolay gelsin hepimize'' diye.saf saf bana bakıyo garibim ama ben deliler gibi gülüyorum kendi kendime.
:)) bazen bende acıyom adamlara yaaa detokstada benimki garip garip bakıyordu ayran aşımaa kimbilir neler geçiriyor aklından :) hanımı iki seneye kapatsak bakırköye yenisini almak vs.. ne kadar sürer onumu hesaplıyordu acepp

herkeşler duysun bilsin gariiiiiiiiiiiiiiii

günaydın arkadaşlar
sabah klasik karatay kahvaltımı yaptım ve çokk tokum şimdide su içiyorum öğlende biberye çayı içerim ohh ohhh kışş kışşş kilocuklar herkese kolay gelsin
günaydın aybalammm afiyet olsun
kış kışta kış kışşş

arkidişim ben tam 1200 gr verdim bu detoksla geri almadığımı umut ediyorum iştahım açıldı ama kesinlikle reglim yaklaştığı için çünkü kendimi tanıyorum onun dışında olumsuz hiçbirşey olmadı bende acayip motive etti tavsiye ediyorum yanee

tarçınlı elmam günaydınn hayırlısı olsun kuzu yaa inşallah alır vizesini darlatma kendinii looo
menü muhteşem sporun isee paha biçilemez güzellikteee alkış alkış alkışş

günaydın sevgi pıtırcıklarım nasılsınız bakem.gecmısı oku oku bitmedi yaw
sorma gıı şeker kız candy bende şimcik nefes alcem inşallah bakalım yakında kovulmassam eyi :) sanada günaydın aybalammmmm neşe dolakk hep bir yandann

günaydınnn cicimm
teflon kullanmıyoruzzz zararlı

anammm herkeşler koşmuş kardiyo plates neym yapmışş ben anca totoyu devirip yatıyom akşamları petuş durur mu ayol bende kaldırcem totomu bugün ayy bir yerden başlamam gerek artık önceden ne güzel ziv ziv yürüyodum 20 dk da olsa yapayım bugün bişeyler

gunaydın kızlar
loxaaa günaydın anacım günün aydın olsun ay

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
sanada yevrimmmm

afiyet olsun arkidişimm zeytinide ekle menüyeee mis olur misss

günaydın şeker mercan neki cehaletimi hoşgör turp otunu nerden buluyosun bu mevsimde merak ettim
aman canım bakma benim gereksiz ayrıntı yazışım balık yazacağıma cinsini yazmışım bir balık türü canım
turp otuna gelince burda pazarlarda dolu cicimm burası antalya kar kış çok yok o yüzden sanırım

dün akşam yemeğim

1 büyük kase mercimek çorbası
1 tavuk pirzola
biraz ceviz
biraz antep fıstığı
biraz da çekirdek
afiyet olsun şekerrrr

ama olmadıki şimdi hemen silkelenip kendine geliyosunn kaldığın yerden başlıyosunn ölmek var dönmek yokkkk
ya ben de baktırdım merak edip ama yorumlayamadım bilen varsa bi zahmet banada el atın bacılar
açlık kan şekerim:85
tokluk kan şekerim: 99 çıktı eyi gibi geliyor kulağa gülcüm ne dersinn

kız loxi aldığım elbise bu..
yalnız benim üzerimde pek böyle durmadı tabi
Eki Görüntüle 337483
senin üzerinde daha bi mikemmel durmuştur kesinn yavru kuşumm

tatlım egen gıder bozma morelını zaten cok hızlı verılenler yagdan veya kastan degılmışkı su gıdıyomuş vucuttan oyuzden bıldıgınden sasma karatyala kalıcı verıyoruz

kızlar koşu bandında mesafe gösteren yerde dıstance/p yazıyor bu mil hesabımı yoksa km hesabımı bilen varsa yardım etsin cahilliğimi hoş görün

kızlar verdiğiniz kiloların kaçı geldi geriye.
benim 900 gramın 500ü geri geldi de
famırcım benımde 600 grm geldı
nıye boyle oldu yaw:44:

detoks öncesi kaçtın canımcımmm..
benimde yarıdan fazlası geri geldi..
ama hala kardayımm.ben,mde bugün reglimin son günü.
ben zaten reglken tartıda fazla çıkmıyorum nedense
bende regl olmadan olunca ve sonrasında tartıda uç farklar olmuyo 86.1 dım yanı 1 kg vermıstım detoksla 600 grm gerı geldı((((

sıkma canını papadiyam,bende aynı dertten yakınıyorum,500 gr fazla görünüyorum.niye böyle oluyo bilmiyorumkilom çok fazla oynar oldu artık
bı bakıma ıyı oldu leylakcım daha cok dıkkat ederız bu sayede ınsaallah

ben bi yürüyüp geleyim bari
en ıyısını yaparsın bende kızım uyuyunca yururum

valla ben bu detoksa falan inanmıyorum bildiğinizden şaşmayın sadece sabır başka bişey yok hem aç değilizki yazada çok var niye acele ediyoruz karataydan şaşmam şahsen sevgiler
katılıyorum canım o anlık ıyı ama gerı donusu oluyo tekrar bızzat yasadım

gecen hafta bende aynı seyleri yasadım 65 bi takıldım regliyken bi artı bi indi derken 500 gr ancak inmiş ama düzelecek arkadasım üzme moralini
ınsallah canım hep bırlıkte guzel sonuclar alacaz

menun cok cekıcı bebegım afiyet olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…