Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

eşine söle ben dipçik gibi kalcem sen göbeğini zor taşicen dee

yaw ben tartılmadım ama aceba bende mi aldım şimdi kuşku düştü içimeee :44: moral bozmak yok belki foseptik tıkanmıştır gızzz bi bakıver bakemmm baktık geri gelenler hepimizde aynı bildiğimiz yoldan sapmadan devam edecez başka yol yok dimek ki

kızlar verdiğiniz kiloların kaçı geldi geriye.
benim 900 gramın 500ü geri geldi de
tartılmadım ama alanlar çoğalıyorr demek ki her güzel şey gibi kısa sürdü buda yarın tartılayım barim bakalım ben kaç çıkıcam karataydan başkası paklamaz bizi ellaham

ben bi yürüyüp geleyim bari
yürü yevrimm yürüü saçlarını sürüüü

valla ben bu detoksa falan inanmıyorum bildiğinizden şaşmayın sadece sabır başka bişey yok hem aç değilizki yazada çok var niye acele ediyoruz karataydan şaşmam şahsen sevgiler
gözlerimi kaparım vazifemi yaparım deyon yanii köy bıldırcını

Bence hiç üzülmeyin...kesinlikle mens ile ilgili tam olarak bitmeden kiloda iniş olmuyor.

Eyvah geri mi geliyor detoks kiloları :26:
sorma topikte deprem havası yarattı resmen yarın bende tartıya binicem :) elm sokağında kabus gibiii oldukk
40 bedenlik yavru kuşşşş
ahanda gözlerimlen gördümm şurup gibiydin vallahii yavrii kuşumm ben çohhh beğendimm şahsenn bedene değil duruşa bakçennn ben benden zayıf kişilerle aynı pantalonu giyiyorum bazen inan onlar içine giremiyor ben cuk diye giyiyorum içimden pis pis sırıtıp içinde çorap varsa ondan yapışmıştır diyorum :)))
hem aşk kaç beden giyerr famirim yaaa

Son düzenleme:
menun cok cekıcı bebegım afiyet olsunn
mersii bebeğimm sen birde fileli gör :))

4.3 hızda 35 dakika yürüdüm o zaman sadece 2.6 km mi oldu abboooooooov ne kadar azmış bee
aynen öle bacım boşunamı burçine ikize hasta oluyom ben kolaymı loo 8 km yürümek totom çıkıyor valla benim :)onlar ekolüm benimm bende yürüyecem yaaa bak çok pis gaza geldim şimcikkk

ikiz gözükmüyor,gözlemede yok ortalarda ,jarna hava şartlarına teslim oldu sanırım ,pepeti nirelerde heç bilemeyomm ve adını sayamadığım diğer bıldırcınlarr nereye kabolursunuz kızçelerim yaaa :44:

Arkadaşlar vallahi sizi okumaya bayılıyorum.Hem çok cesaret hem de çok neşe veriyorsunuz insana...Gün içinde de hep yazılanları hatırlıyorum.Yalnız daha iştahım çok kapanmadı..Hep bir saldırasım var yanoi herşeye.Özellikle sabah aç kalkıp yine aynı şeyleri yiyeceğini bilmek biraz moral bozuyor.Acaba bu duygu geçecek mi merak ediyorum.Ama iyi ki varsınız....Sayenizde inanılmaz disipline oldum...

amanda aman handanım gelmiş kuzusuna kıyamayan handanımm canım benimm kuzun seni çok ama çok sevecek ister çalış ister çalışma bu hiç değişmeyecek mujkkk

tatlım gecıyor bır sure sonra.her yaptıgın kacamaktan cez ver kendıne bak nasıl bıraskıyorsun o dusunceyıde kacamagıda

Kizlar iyi dilekte bulunan herkeze tesekkürler. Daha haber bekliyorum
Bu arada stresi atayim diye vurdum kendimi yollara. Fazla yürüyemedim aklim hep evdeydi..Acaba telefon geldi mi diye...
40 dakkika
4,417km
6512adim
5,18hizla
352.4 kalori
Simdide kahvaltimi yapiyorum....

kahvaltı alternatifleri çok fazla neşeli kuşummm loxa omleti,haşlama yumurta,pastırmalı yumurta sebzelerden istediğini değişik değişik yapabilirisn mesela fırında kırmızı biberin içini lorlu dereotlu doldur pişir mis olur misss daha daha nicelerii hem bunlar sıkılmayacak kadar güzel şeyler sen sadece eski alışkanlıklarını özlüyorsun ama geçecek bencehavada bulut hamur işini unuttt sen buraya takıl iştahın şıp diye kesilir ben sana özel iğrençlikte yaparım istersen lağım faren olayım

vuuuw dımı aslında 14 subata bende mı alsemkıne
sevgilisine kocasına ne hediye alsam diye düşünenelere süper bir önerim olcek ama şu resim eklemeyi başarmam gerek nasıl oluyor bir kurcalayamda size öneride bulunayım :)) fileye gelince durduğun hata gızzz al hemen sexüüü bıldırcın

kızzz beni şımartıyorsun heeeeee....
teşekkür ederim canım benimm...
sizlerde pehhh gözelsinizdir eminimm...
azcık daha verin önceleri ve sonraları bekliyorum ona göre
aşkı boşver hadise kaç beden giyerrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…